M-am hotarat adoptie.... cap.63
Raspunsuri - Pagina 6
erica33 spune:
titlul ma reprezinta...suntem la inceputul drumului,am depus fomularul de 2 sapt....va citesc de cateva lunisi stiu de pe acum ,ca ma veti primi cu bratele deschise ,pt ca si eu m-am bucurat si am lacrimat alaturi de voi.va imbratisez
SoriLea spune:
Bun venit ERICA33 si un drum cat mai scurt catre puiutul tau.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
maruta007 spune:
Asi, iti multumesc pentru raspuns. Intre timp naturala a fost gasita si a dat declaratia. M-a impresionat foarte mult caci a zis ca fetitei ii va fi mai bine oriunde in lume numai la ea nu. Ma gandesc intruna la ea si imi pare rau ca exista oameni atat de necajiti... ufff.
Mai am o intrebare, in iulie si august este vacata la instante? Nu se preiau nici macar dosare?
Manuelita, iti doresc sa aveti o viata plina de impliniri alaturi de puiul vostru. De acum viata voastra va fi mai bogata. Cred ca Dumnezeu cand a hotarat sa ne daruiasca copii, a fost foarte, foarte darnic si plin de iubire pentru noi. Nu este nimic pe lumea asta mai valoros.
Bafta si rabdare fetelor care va aflati la inceput de drum. Sigur intr-o zi veti simti si voi implinirea pe care o aduce in casa un pui de om.
asi spune:
Maruta e vacanta judecatoreasca doar in august , dar dosare se preiau.Noi avem termen de incuviintare in 21 iulie.Chiar ca e impresionant ca a avut un licar de constiinta sa nu foloseasca copilul in alte scopuri.Si a a vut dreptate ca doar tu esti mama ei adevarata si nicaieri nu-i va fi mai bine decat langa tine.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Mmmaria spune:
SoriLea, iti multumesc si aici pentru info.
Astept o zi de week-end in care puiul meu sa doarma la pranz iar eu sa ma instalez la calculator, cu o cafea si o felie de tort alaturi, sa va cunosc puii si sa vi-l arat si pe al meu.
Fetelor, mai stie cineva ceva de Manuelita?
simona14 spune:
Bine ai venit Erica si sper cat mai curand sa va tineti puiul in brate.
Asi felicitari si totul sa decurga bine.