M-am hotarat adoptie.... cap.63
Raspunsuri - Pagina 11
Alexa Ioana spune:
manuelita ma bucur mult pentru voi !!!!! sa fiti intotdeauna la fel de fericiti ca si acum !
simi, nu stiu sa am probleme cu pm'ul... si nici nu mi'e plin inbox'ul... daca tot nu merge, iti trimit o adresa de mail
o zi cu soare la toata lumea !!!
deia: special pentru tine. cand ne mai vedem ?
SoriLea spune:
BUBU sa nu te indoiesti, toate sunt aranjate de DD, cum stie EL mai bn.Ma bucur ca esti fericita si implinita, iti doresc din suflet, sa va fie drumul cat mai scurt posibil, pana va aduceti copilasii acasa. Se pare ca suntem de aceiasi varsta si cam tot de atatia ani asteptam un bb in viata noastra, dar DD ne-a ascultat rugile si mai bn mai tarziu (la mn 15 ani)decat niciodata.
MANUELITA ma bucur ca esti implinita, ca in sfarsit ai puiutul tau acasa. Sa fiti fericiti si sanatosi, ca frumosi sunteti
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
Mmmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Daca ai stii de cand pazesc forumul asteptand sa scrii [...] Sunt absolut fericita pentru voi! Good things happen to good people. |
Io nu poci sa bocesc ca sunt la serviciu.
Sa fiti sanatosi si fericiti.
Alexa Ioana spune:
fetele, stiu ca sunt cateva clujence printre noi, asa ca pun si aici linkul... (poate cu ocazia asta facem si o intalnire ad-hoc )
tare m'a impresionat... puiutul e cu cateva luni mai mic decat fii'mea...
http://adihadean.ro/2009/07/pentru-un-zambet-de-copil-orice/
(am editat ca n'am pus bine linkul)
simona14 spune:
Manuelita cat ma bucur pentru voi.Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bucurii.Citind ce ai scris mi-am adus aminte de trairile mele nu cu mult timp inainte.Tot asa eram si eu,dar mi-a trecut,acum e bine.Ma bucur mult si va doresc tot binele din lume
simona14 spune:
Bubu asteptam vesti cu sufletul la gura,ce frumos ti s-au intamplat toate.Si noi mai vrem sa mai adoptam un copilas si daca s-ar fi intamplat ca la tine nu ezitam.Si acum daca ni s-ar ivi ocazia de 2 frati nu am sta pe ganduri.
Alexa Ioana spune:
poate incep totusi sa se miste lucrurile...
http://www.realitatea.net/in-romania-exista-de-2-5-ori-mai-multe-familii-adoptatoare-decat-copii-adoptabili_562022.html
simi75 spune:
Felicitari pt. Manuelita, reusita ei este ca o portie de optimism pt mine .Sa fiti fericiti si sanatosi.
Alexa Ioana , am incercat de vreo 5 ori cu PM , dar ...nu merge , imi trimiti cumva o adresa de mes?multumesc.
asi spune:
Felicitari Manuelita!!!!Ma bucur tare tare pentru voi
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simi75 Buna ziua tuturor, multumesc de primire, dar citiand ce a scris erica 33 , sunt un pic ...in ceata.Noua ni s-a spus ca trebuie sa completam cererea, sa avem dosarul complet si apoi sa mergem la DGPC , il depunem si vom fi informati cui suntem repartizati.Acum vad ca unii au programare la psiholog intai!!!ceva nu am inteles eu ?? |
Ai inteles bine.La Cluj asa se procedeaza , aduni toate actele , le depui impreuna cu cererea si abia apoi incepe evaluarea sociala si psihologica.Psihologul de la directie va face evaluarea.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.