Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mihaser, bine ai revenit! M-am gandit la tine zilele trecute, cand am primit un mail de la Next ca nu mai livreaza in Romania. Tu ai primit ce ai comandat de la ei?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Da am primit-o...am fost foarte incantata de tot si as fi comandat in continuare, mai ales ca o sa primim ceva mai multi bani acum in iulie...Dar asta e...daca nu mai livreaza va trebui sa dau banii pe la promod sau laredoute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna seara! Sau buna dimineata.
Incep cu o ptr. fiecare si o maaaaaaaaare intrebare: Aveti careva idei de retete vegetariene?! Pe zi ce trece Victoria refuza cu desavarsire carnea! Acum dupa ce a refuzat cina, cand ne-am ridicat de la masa, a inceput sa urle si sa 'plescaie', asa ca i-am facut rapid painica cu ou si scortisoara si a 'ras' tot. Se pare ca prefera sa flamanzeasca decat sa pape carnita. De la inceput m-am chinuit sa-i ascund carnita in legume, dar acum o scuipa afara, o scoate din gurita si nu papa. Of! Mai pateste cineva asa?
Pe o nota mai vesela va pove ca la baita azi, harnicuta mea, eu o spalam pe ea, ea spala faianta , placuta aia cea mai de jos, si aia pe jumate, pana unde a ajuns.
Astept retete vegetariene si va multumesc mult.
Va pupam.
Fug si eu la nanic. Incerc sa o dezvar sa suga noaptea, poate atunci dormim mai bine. Sper ca nu o sa planga dupa tzitzi noaptea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

LA MULTI ANI Eric, pui de ca_eric, sa fii sanatos si fericit si implinit. Si sa o mai lasi pe mama ta sa mai intre pe forum

Fetelor, acu 1 an mai aveam o singura bvurtica ramasa. Hai cu pt Stefany_p si potorosul ei....

desiree, si fiica mea e erbivora. Io ii mai blendaresc mancarea, si ii ascund cate o linguritza de carne pe acolo, fiind totul crema.... ii dau ceva mare sa tina in mana si sa roada, si ii bag pe langa in guritza ....

despre alaptat si somnu de noapte, exista posibilitatea sa nu se sature si sa se trezeasca de foame. Asta poti sa o verifici: baga-i un bibe seara - sanul sa fie de alinare. Mai multe...nu mai striu, am uitat cum e....

fetelor, avem o o brmashina/picamer in apropiere. deja m-am obisnuit cu ea la 7 dim. chiat dorm bine! dar ce ma fac cand pleaca??

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou.

Capitolul 111

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput