Puiuti de Randunici 2008!! (276)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

La multi ani, Sanziana!

M-am trezit si eu mai tarziu...si ma duc sa ma culc... ca ma ingrijorasem ca amalia doarme prea mult, de dimi s-a trezit la 5 si ceva si eu de atunci bantui...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Merg si eu la
Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, sti ca fetele-s mai guralive, asa-i? Cum trancanim noi fetele cand ne intalnim in parc sau oriunde in alta parte, iar barbatii sunt mai discreti, mai in banca lor. Stiu eu cum e Vladutu, tace si le face! Maine, poimaine vii pe crenguta si ne spui ca Vladutu recita poezii si canta cantecele frumusele.

Imi pare rau de puiutii care sunt in greva foamei in perioada asta si urez mamicilor rabdare ca stiu ca-i tare greu.
Noi suntem invers, mancam de rupem tot! La masa de fructe papa Rebe o nectarina, o banana si o felie de pepene galben, nu-i mai pasez nimic, doar le tai feliute si ea le papa frumusel. La pranz papa un castronel de ciorbita, la fel, nu mai pasez nimic si la somnic inca 200 ml de laptic. La 6 papa in parc 200 g de iaurtel, la 20.30 papa iar o supa crema de legume sau cereale sau mamaliguta cu branza plus iarasi un biberon plin de laptic la culcare. Sunt asa de happy in privinta asta, nu pot sa va povestesc. E perfect asa! Ultimele nopti le-a dormit excelent, afara e cuminte, sta si in carucior, ce mai fetita mea a crescut si s-a cumintit .

Mergi la inceput

Si mie mi-e pofta de burtica d-apoi Ralucai care e musai sa vina repede cu bebe2! Burticilor, sa aveti sarcini usoare in continuare si mai puneti si voi pozici sa vedem si noi burticoase fericite si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cum maine nu-s p-aici, luati de serviti de azi!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Astazi se implinesc 7 zile de cand am facut Priorix-ul si bubu are febra 38.7. Bubitele cand si pe unde apar? Si cum arata?
Sunt suparataaa

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Luny, daca maine nu esti pe aici, urez si eu de azi randunoiului tau LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, NOROC SI IUBIRE . Sa fiti intotdeauna fericiti ca acum.

Cami, imi pare rau de reactiile la priorix! DAr de ce trebuie sa apara bubite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Clau, asa am inteles si eu, ca e oferta-pachet, si febra si bubite. Ti-am admirat vorbareata dragalasa

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Mersi Cami . Hai ca poate nu vine oferta intreaga la voi si se termina doar cu episodul asta de febra si gata. Eu asta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai nene, m-ati speriat rau Am verificat in dictionar definitia cuvantului "gigea" sa vad de n-o avea vreo conotatie dubioasa de care eu sa n-am habar, dar m-am calmat ,pfuuu... e ok!(Vlahuta insusi foloseste acest cuvant intr-una din scrierile sale )
Cat priveste mainile murdare, asta trebuie sa recunosc ca e adevarat. Vladutz are mereu mainile murdare cand iesim afara din casa (si nu numai ) dar eu am renuntat demult sa ma mai agit pentru asta ca oricum nu rezolv nimic Sa speram doar ca nu-l apuca facutul gigea in parc la nimeni
Am uitat sa va spun ca face si "plici" ADICA DA CU PALMA IN APA LA BAIE
In fineee, hai ca m-am laudat destul
Luny sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos !

Clau azi m-am plimbat pe la fantani dar vad ca n-am eu norocul sa intalnesc vorbareata!
Bubu n-ai mai zis nimic de hainele alea azi, ai nimerit programul potrivit?Cum e?
Cami ce pacat ca nu v-a ocolit reactia aia la vaccin!
Pup toata randunimea si ma retrag la nani

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput