Puiuti de Randunici 2008!! (276)
Raspunsuri - Pagina 20
raluca2107 spune:
Clau, Briana e mama urticariilor , a facut cand era mica la greu, iar Sabin acum vreo cateva saptamani. Da-i 5 ml de Calciu gluconic (fiole), 3 picaturi de Zyrtec si 3 de Vitamina C ( de 3 ori pe zi) asta cateva zile. Mancarimi cam 2 zile ar trebui sa aiba. Sanatate!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
clauclau spune:
Multumesc mult de tot fetelor, m-am mai linistit, ce m-as face eu fara voi?
Ok, deci fiole de calciu, zyrtec si vitamina C. Eu aseara am folosit peritol, asa mi-a zis pediatra.
Raluca, 3 picaturi de zyrtec, cand seara, dimineata? Deci, ar mai fi o zi si scapa de mancarimi...pe bubite sa mai dau cu altceva in afara de mixtura mentolata?
. Si fiola de calciu i-o dau asa pur si simplu sau i-o amestec in ceva?
mstela spune:
Multzam fetelor pentru o vorba buna,mai ales Arielei
...
Nu stiu de ce sunt intr-un butoi,poate fiindca ma seaca o durere de ganglion inflamat in gat si nu stiu de unde mama masii a aparut?
Nu am avut ever probleme cu amigdale,ganglioni,am insa o fisura pe la gingie de abia inghit,sa fie de la asta?
Nu ma duc inca la dr fiindca dr mea sare fuga cu antibioticul si as mai sta,dar imi creaza o stare tare nervoasa
..
Sau poate de la vestile rele cu pui bonav de Ioana,cu alti pui bolnavi...ce rau o fi
,Doamne..sau moartea lui MJ,desi nu ma afecteaza asta..
Sau poate fiindca Teodorei i s-au intors brusc mucii aseara?
Si dupa ce am tras o sapt cu muci,nu mai sta nicio secunda la BB,se zvarcoleste ca toate alea...imobilizata abia am tras niste muci,a plans atat la BB si s-a culcat tot cu muci
...nurofen i-am tot dat seara vreo 3 zile,nu stiu daca e bine sa-i mai dau,vibrocil i-am tot bagat cateva zile seara cate o picatura si nu i-as mai pune sa nu fie prea mult...ma ia capul...
Mimo,in sfarsit....traiasca MAMA!

Clau,sper sa nu fie nik grav cu Rebe
.
Pup randunimea.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
ramo_cata spune:
am pus cateva filmulete cu andru ..nu ne-ati mai vazut de multisor
http://community.webshots.com/album/573240037LjDZiU
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Clau, nu te ingrijora, fa ce ti-a zis Raluca si va trece 
Stela, eu cred ca de fapt, ca si mine, te temi cel mai tare de o noua sarcina, nu de un alt copil...Asa-i? Nu se pune problema ca nu esti mama buna. Din contra, simplul fapt ca-ti pui problema, arata cat de mult iti pasa ca Teodorei sa-i fie bine
Fetelor sigur ca o sa tin legatura cu Ioana, acum nu o sun ca o fi la serbare dar "we keep in touch" si o sa va spun si voua ce mai e, iar ei de oferta lui Mimo si Ariel
. Fratele ei sta in Bucuresti, deci in privinta asta nu e singura, dar e in partea cealalta a orasului, cam ca si mine. Mimo, cand ai timp da-mi un PM cu nr tau de tel, just in case.
Siiii...felicitari pt MAMA!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
Clau, am uitat sa scriu, Zyrtec de 2 ori pe zi (dimineata si seara ), iar Calciul eu il dadeam cu seringa simplu.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor