Puiuti de Randunici 2008!! (276)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, Briana e mama urticariilor , a facut cand era mica la greu, iar Sabin acum vreo cateva saptamani. Da-i 5 ml de Calciu gluconic (fiole), 3 picaturi de Zyrtec si 3 de Vitamina C ( de 3 ori pe zi) asta cateva zile. Mancarimi cam 2 zile ar trebui sa aiba. Sanatate!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc mult de tot fetelor, m-am mai linistit, ce m-as face eu fara voi? Ok, deci fiole de calciu, zyrtec si vitamina C. Eu aseara am folosit peritol, asa mi-a zis pediatra.
Raluca, 3 picaturi de zyrtec, cand seara, dimineata? Deci, ar mai fi o zi si scapa de mancarimi...pe bubite sa mai dau cu altceva in afara de mixtura mentolata?. Si fiola de calciu i-o dau asa pur si simplu sau i-o amestec in ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam fetelor pentru o vorba buna,mai ales Arielei...
Nu stiu de ce sunt intr-un butoi,poate fiindca ma seaca o durere de ganglion inflamat in gat si nu stiu de unde mama masii a aparut?Nu am avut ever probleme cu amigdale,ganglioni,am insa o fisura pe la gingie de abia inghit,sa fie de la asta?Nu ma duc inca la dr fiindca dr mea sare fuga cu antibioticul si as mai sta,dar imi creaza o stare tare nervoasa..
Sau poate de la vestile rele cu pui bonav de Ioana,cu alti pui bolnavi...ce rau o fi,Doamne..sau moartea lui MJ,desi nu ma afecteaza asta..
Sau poate fiindca Teodorei i s-au intors brusc mucii aseara?Si dupa ce am tras o sapt cu muci,nu mai sta nicio secunda la BB,se zvarcoleste ca toate alea...imobilizata abia am tras niste muci,a plans atat la BB si s-a culcat tot cu muci...nurofen i-am tot dat seara vreo 3 zile,nu stiu daca e bine sa-i mai dau,vibrocil i-am tot bagat cateva zile seara cate o picatura si nu i-as mai pune sa nu fie prea mult...ma ia capul...

Mimo,in sfarsit....traiasca MAMA!
Clau,sper sa nu fie nik grav cu Rebe.
Pup randunimea.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am pus cateva filmulete cu andru ..nu ne-ati mai vazut de multisor

http://community.webshots.com/album/573240037LjDZiU

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, nu te ingrijora, fa ce ti-a zis Raluca si va trece
Stela, eu cred ca de fapt, ca si mine, te temi cel mai tare de o noua sarcina, nu de un alt copil...Asa-i? Nu se pune problema ca nu esti mama buna. Din contra, simplul fapt ca-ti pui problema, arata cat de mult iti pasa ca Teodorei sa-i fie bine
Fetelor sigur ca o sa tin legatura cu Ioana, acum nu o sun ca o fi la serbare dar "we keep in touch" si o sa va spun si voua ce mai e, iar ei de oferta lui Mimo si Ariel. Fratele ei sta in Bucuresti, deci in privinta asta nu e singura, dar e in partea cealalta a orasului, cam ca si mine. Mimo, cand ai timp da-mi un PM cu nr tau de tel, just in case.
Siiii...felicitari pt MAMA!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, am uitat sa scriu, Zyrtec de 2 ori pe zi (dimineata si seara ), iar Calciul eu il dadeam cu seringa simplu.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

! Ramurica nou-noutza !

Mergi la inceput