Nasi pt. copil - se poate 2 barbati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Sa va traiasca fetita!!

Da' ce legatura are sexului copilului? Asa v-ati propus voi nasii in fuctie de sex sau e vreo traditie legat de asta? Ca eu nu inteleg ...

multumesc.
ei, nu e vorba de traditie, ci ne gandeam ca daca tot e fetita, ar fi bine sa aiba si o femeie ca nasa, nu numai 2 barbati.
poate pastram nasii astia pentru al doilea copil, in caz c-o fi baiat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nasul baiatului meu este un barbat!Singur la botezat

Acum daca ma intrebi ,dupa aproape 14 ani,n-as mai pune un barbat nas!Dar...nu totzi barbatzii sunt la fel!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Cred ca aceasta problema trebuie discutata cu preotul , care este singurul in masura sa-ti raspunda la aceasta intrebare . Eu una am fost la un botez al unei amice , la care lumanarea si copilu au fost tinute de baietii nasei . Deci probabil se poate , dar nu inainte de a discuta cu un preot .

si multa bafta in rezolvarea problemei .

Karina 29+ cu Eva Maria Sofia Andreea

bucati de fericire

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari pt fetita.

prietena mea are un baietel cu 2 nashici (fara nash!!!!! momentan!!) deci se poate!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput