Nazdravani de august-septembrie 2003 (iunie.2009)
Raspunsuri - Pagina 2
cristinamh spune:
saracu michael... mult a mai tras pt tampeniile pe care le-a facut. pacat de el... inca regret ca nu m-a lasat mama atunci la concert, cand a venit prima data.
intrebare... cine mentine legatura cu colegii de gradi? andrei tot face schimb de telefoane cu unul din baietei, ma stric de ras cand ii aud vorbind. s-au si nimerit sa joace acelasi joc amandoi pe pc... si nu vorbesc decat de masinile alea si de curse.
si inca o intrebare... cu ce-si ocupa copiii timpul (folositor) in vacanta? andrei mai coloreaza... dar cu un zel... iris nu mai vrea sa auda de nimic. ea e in vacanta si gata.
Sisi spune:
Trebuie sa va povestesc ceva haios.
Petra are o noua curiozitate: vrea sa ii vada cucu lui tati
A inceput acu vreo doua zile cu o fugarire prin casa: adica fi-mea il fugarea pe ta'su tragandu-l de chiloti si insistand: "hai tati, o data, o singura data!!". Bineinteles ca Alex a venit urgent la mine cu ochii mari nestiind cum sa reactioneze.
Dupa ce am ras corespunzator m-am apucat sa caut "cuci" pe net ... greu domn'le sa gasesti un cuc respectabil in ziua de azi pe net...
In fine am gasit unul si am linistit curiozitatea copilului... pentru o zi. In seara asta scena s-a repetat...
Sper numa sa nu vina cu aceeasi cerere si la bunicu...
http://www.idstudio.ro/blog/category/lectiile-copilariei/
mihaela_s spune:
Noi va salutam cu drag din Romania. E totul asa cum stiam, e bine ca suntem cu rudele, prietenii si ne e dor de racoarea suedeza. Peste cateva zile se termina vacanta romaneasca...e si bine si rau.
Silvia a fost tare haioasa cu copiii...in parc in SM nu a vrut sa se joace cu copiii si voia sa vorbim numai suedeza. Adevarul e ca ea nu stie sa se joace decat in suedeza. Azi ne-am intalnit cu mai multi copii printre care 2 fetite mai micute ca ea si a incercat sa se joace impreuna. Pana la un moment dat a vrut, apoi s-a retras singura si s-a jucat cu Diana, in suedeza. Si fetele se uitau ciudat la ele...ei, asta e. In rest cu adultii nu are treaba, e obisnuita sa vorbeasca romaneste .
Cam atat pe scurt, va pupam pe toti si va dorim concedii frumoase!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
ah, am trimis copiii la bunici. inca nu pot sa cred ca 2 saptamani nu-i vad. adica 2 saptamani la rand, ca alergam in fiecare we la ei cand erau in vacanta. pe bune ca nu=mi prieste plecarea in ungaria... am un gol in stomac. ei... abia asteapta.
asa ca sunt in proces de facut bagaje. mai am ceva...
pupam pe toata lumea, pe erika, caci face un anisor, pe emma, ca n-o sa ne nimerim la net atunci. si zbor fara peripetii catre romania!
nu stiu daca o sa am net pe-acolo, minunatul site al hotelului nu are optiune bilingva, sa pricep si eu daca e cu internet sau fara, iar traducerea automata de la google m-a bagat in ceata.
sasha, macar un sms de veste... ? nu cred ca mai ai burtica pana cand ma intorc eu... si nastere usoara!
gata, , ma duc la treaba, caci trb sa dorm cu gainile... la 3 conduc.
danat spune:
Drum bun Cristina! ai grija cu drumurile din Ro, ca sunt mai obositoare decat orice. daca ajungi pe aici da un semn, sunt pina vineri in oras, apoi plecam in concediu.
Sisi tare povestea cu Petra si cucul Raducu a vazut toti cucii si pasaricile posibile, asa ca....nu cred ca are vreo curiozitate speciala... deocamdata Sa vedem cand o incepe si el. Acum e in perioada de filat fetitze la piscina .
Mihaela interesant ce spui despre Silvia si lb romana. Sper ca sunteti ok, mai ales ca va intoarceti curand acasa Concediu placut in continuare
Dana mama lu'Radu Stefan
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a Change
Hobby
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata.
HELP!!!! Nu mai stiu cine dintre voi postase un link pt un soi de masa pt masina pt copii... sa pota ei desena, etc in masian si sa le ocupam astfel timpul... Ma puteti ajuta please...
cristinamh spune:
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=173625-422&np=1
uite carmen . asta cautai, ca si eu stau cu ochii pe ea... daca o iei sa-mi spui si mie cum e.
asa, si acum salutari tuturor din veszprem!! am ajuns. ma scoate din minti ca nu inteleg doua boabe din ce vorbesc astia. hotelul e o chestie comunista rau, dar macar e curat. net nu avem la hotel, ca nu merge reteaua. tanti de la receptie nu stie decat ungureste, asa ca ne zambim poticos.
viena mi s-a taiat de pe lista, nu se potriveste cu programul de aici, ca duminica trb sa fim in oras... asa ca sambata suntem la budapesta. alta data, si asa bocea andrei ca vedem viena fara el.
si sa ma laud cu condusul, am condus de la bucuresti pana aproape de iesirea de pe valea oltului. si mai greu mi s=a parut de la pitesti la valcea decat pe valea oltului... apoi am condus de la szeghed pana la veszprem... adica toate autostrazile de pe traseu ale mele au fost. tati zice ca ma specializez, sunt sofer de autostra.
copiii sunt in delir, isi fac de cap la mama. l-au ignorat complet pe cristi la plecare. acum incerc sa vb cu ei pe net... dar magarii astia de la universitate au blocat tot... YM, mail...
irinuca spune:
Pai bine mai Sisi sa nu stii tu ca am rulota....E ca al treilea copil al meu...Acum sufar cumplit ca am lasat-o duminica pe plaja (e pazita de alti rulotisti)si mergem sambata inapoi.
Am facut cateva poze dar in interior nu stiu de ca n-am apucat.Le puteti vedea aici:http://picasaweb.google.ro/mircea.strimbeanu/Vacante2009
Dupa mare vrem sa plecam prin tara.Am da un ochi pe la Voronet, Agapia,apoi am merge pe la Sapanta, LAcul ROsu, VAtra Dornei,SAmbata, Balea LAc, TRansfagarasan etc.Aveti cava sugestii?Unde e frumos de mers?
Mergem cu rulotica si vom opri in poienite frumusele pe langa rauri iar acolo unde nu se poate in campinguri.E un super camping in FAgaras,cu piscine cu lacuri de pescuit cu tot ce vrei.LAguna Albastra ii zice.
VA las ca plec la cumparaturi.Trebuie sa iau o masa plianta de camping, o umbrela de plaja mai maricica si scaune pliante pt. musafirii de la rulota.E fantastic sa vezi ce de lume se aduna seara la rulota.Care mai de care sa-ti arate ce a mai gatit (imi place ca e o moda si gatesc numai barbatii!),ce si-a mai luat pt. campare etc.
Hai ca m-am intins iar.Pa!!
Sasha.p spune:
neatza, popor !
tocmai ce m-am intors de la doftor, care m-a programat sa produc saptamana viitoare, mai precis miercuri, 8 iulie. ma interneaza de marti, pt ultimele analize si cica sa ma obisnuiesc cu gandul, iar miecuri dimineata ... la cutit !
tb sa recunosc ca si data trecuta mi-a fost frica, dar acum cand stiu ce urmeaza dupa operatie ... parca e mai rau ! asta e, stiti cum se spune, mi-am facut-o cu mana mea !
dc nu mai intru pana atunci, va pup si ne auzim dupa !
Anca, mami de Sasha si 38+ cu Iris Laura;
surioara lui sasha
Nazdravani de august - septembrie 2003
http://bd.lilypie.com/fNiwp2.png
danat spune:
Anca bafta multa, multa, sa fie totul ok, sa vina bebelusa sanatoasa si sa te refaci rapid! Eu voi fi plecata sapt viitoare asa ca de aceea am zis sa te prind acum cat am net la indemana.
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson