Nazdravani de august-septembrie 2003 (iunie.2009)
Raspunsuri - Pagina 19
l_carmen2003 spune:
Mai spun odata ca nu strica
LA MULTI ANI, RADU!
LA MULTI ANI, MIRUNA!
LA MULTI ANI, SERGIU!
LA MULTI ANI, ERIK!
si LA MULTI ANI, OANA!
Noi ne pregatim de partea a doua de concediu...
Iuliana, deja avem bilete la StirasikPark si ne-au "construit" programul...
In ceea ce priveste ce povesteai, sunt sigura ca va fi bine. Stii cum se spune, Dumnezeu e mare! Ai avut tu o vara cu ghinioane dar pana la urma va fi bine!
Curaj si Bafta!
Danat cand ajung in Viena poate se vad baietii. Sunt curioasa cum s-ar intelege in germana...
Cristina, minunile intre frati stiu ca tin mai mult de 3 zile, asa ca fii pe pace! S-au descoperit in sfarsit si vorba ta, profita!
V-am lasat pana dupa 15 sept...
Succes la scoala pentru cei de aici, daca incepe scoala, si celor de dincolo... la fel!
ankalaura spune:
LA MULTI ANI OANA!!
Scuzati ca sunt monosilabica. Nu stiu ce sa fac mai intai... Ufff! Imi trebuie menajera inapoi
iuliana spune:
Oana, scuze de intirziere...la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa. Te pupam si pe tine si pe mama ta:))
cristinamh spune:
nu mai plecam la omu... prognoza a devenit nasoala, sambata din zi frumoasa a devenit mohorata, iar duminica din zi mohorata a devenit ploioasa. asa ca nu avem de ales... am incercat sa gasim alt munte, pe care sa nu ploua, dar se pare ca duminica e in toata tara zi nasoala.
si asa mult asteptam excursia asta... nu mai zic ca erau gata toate de menacare, snitele, pui, si contramandam .
si cand ma uit ca si we viitor e cam la fel prognoza, tare mi-e ca si intalnirea aniversara atarna de-un fir... de nor.
danat spune:
Neata la toata gasca!
LA MULTI ANI sarbatoritului zilei, DAVID!
Pupici si o saptamana buna tuturor!!!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
dana_ene spune:
In primul rand:
LA MULTI ANI, DAVID!
Din nou, va multumesc pentru urarile de ziua Oanei.
Petrecerea am tinut-o la Mc chiar daca dorintele au fost altele. Pana la urma a acceptat fata si anul asta tot aici, fiindca... Ileana e de vina .
Una peste alta, am fost din nou multumita de petrecerea asta care a presupus o ora si jumatate fara copile pe cap, stat la o cafea cu alti parinti si povestit despre una-alta.
Fii-mea a fost fericita, a primit multe cadouri si, spre incantarea mea, chiar multe cadouri cu adevarat utile, mult mai putine jucarii si asta nu a dus la vreo tragedie. Oana a fost tare fericita de cele 2 sarafane, de treningul superb, de cele 2 pijamale si de cele 2 posete, iar Roxana s-a bucurat de dvd-playerul de jucarie, de trusa de coafat cu permisiunea sora-sii.
A trecut.
Acum ma gandesc cu "entuziasm" la inceperea gradinitei.
Azi plec la cumparaturi. Am o lista lungaaaaaaaaaaaaa. Si trebuie sa iau si frunzele cu mine, ca sa nu mai iau "dupa capul meu". "Si cu asta basta!"