Nazdravani de august-septembrie 2003 (iunie.2009)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eliza !!!

Dana, sanatate Oanei, nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu m-am confrunutat cu asa ceva...pe fetele mele de ex. le doare burta cand sunt obosite, dar nu stiu daca e valabil si la altii...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_ene

Mai, fetelor, va intreb si pe voi fiindca eu nu stiu ce sa spun.
De 3 zile Oana se plange sporadic de dureri de burtica. Spune doar "mi-e rau". Nu a avut scaun normal, doar cate putin. Singurul alt "simptom" este lipsa de pofta de mancare. Atat.
Ce sa-i dau? Ce sa fac?

Eu am impresia ca simptomele seamana cu cele date de viermisori... O coprocultura eventual cu analiza coproparazitocultura...

Mergi la inceput

La multi ani Eliza! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti! Anka sa iti traiasca printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete!
Noi suntem inca ocupati. Abia ne-am intors duminica seara, inca spal rufe si pun la loc incaltari, colace, mingi, etc...
Concediul nu a fost planificat. Dar pana la urma am dat o fuga in Bulgaria cateva zile - isi dorea Eliza sa mergem la Aquapolis, asa ca i-am zis ca asta e cadoul de ziua ei.
Multumim cu ocazia asta si de urari, fie ele online, telefonice sau pe mail si va pupam tare, scuzandu-ne ca noi n-am fost la fel de prompti in uraturi. Aici, eu sunt principala vinovata, si zilnic imi propun sa imi fac ordine in program si in minte, ca asa nu se mai poate. De cand stau acasa sunt complet haotica, dezorganizata... Nu in toate, dar in destule aspecte! De exemplu sunt foarte organizata cu facturile. Dar daca e sa iesim in parc, frate ma apuca ora 12 pana ies cu ele pe usa!!! Si NU din cauza lor, ci din cauza MEA!!!
Buuunnn... Deci am dat o fuga in Bulgaria, mergand direct din Constanta, unde mai ramaseseram cateva zile. Am fost la Constanta si in luna iulie.
In plus, Eliza a fost in Spania pentru 4 saptamani. Nici asta nu a fost planificat din timp... Se pare ca nu intotdeauna lucrurile merg cum se potriveste, ci cum se nimereste. Drept urmare, daca reusim sa ajungem si la Viena cateva zile, poate la inceputul lui octombrie, ma declar multumita. De Craciun si Revelion am luat deja bilete de Valencia. Si cu asta basta Europa, sper ca in martie sa ne caram definitiv si irevocabil daca imi dati voie sa spun asa.
Am pus AICI niste poze
De fapt, nici sarbatorirea la Mc Do nu a fost planificata. Am sunat mai mult la misto cu o zi inainte, mi-au zis ca au liber, si ne-am inscris. De fapt, aveam eu convingerea asta,... uneori e bine sa nu te gandesti prea mult > chestie aplicata cu succes de noi inca de la "punerea in fapt" a insasi Elizei!!!
Gata, acuma ma duc la rufele mele. Am baut o cafea zdravana ca sa nu mi se faca somn inainte de 2 dimineata, sa mai calc cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare!

zi mare azi, trei sarbatoriti!
radu!
sergiu!
miruna!

noi ne pregatim sa plecam la tara. si in we aducem copiii acasa. ce-mi e mie dor de ei, dar ei sunt disperati sa se intoarca.
o sa incheiem vacanta la bunici cu balciul, ma asteapta copiii sa ne dam in caracatita. care caracatita este o dracie care se invarte precum luna in jurul pamantului. si te ridica si pe la vreo 10m. alor mei le e frica... si n-au copiii cu cine sa se dea.

vacanta de vara o s-o incheiem la omu. am facut rezervarile, si am stabilit traseul. busteni-telecabina-babele-caraiman-costila-omu-valea cerbului-busteni. si apoi, ultima distractie, in parc cu gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI trio-ului vesel de astazi:
Miruna!!!
Radu!!!
Sergiu!!!
Sanatate din plin si mii de bucurii!!!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

" MORE"

Mergi la inceput

La multi ani pentru:
Miruna!!!
Radu!!!
Sergiu!!!
Sanatate si o copilarie fericita!

Anka bine ai revenit... In rest ai dreptate, no comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sergiu, Miruna si Radu !!!!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dragele mele, nu am apucat sa scriu de cind am ajuns acasa (de pe 20) ca e o perioada grea in viata noastra acum in care trebuie sa luam citeva decizii f. grele pe care nu mi-am inchipuit ca va trebui sa le luam vreodata. O sa va dau detalii altadata cind o sa ne rezolvam problemele si cind ne-om linisti cumva. Peste lucruri/situatii mai grele ca anul/vara asta nu am trecut pina acum.

Emma a inceput cl.I de pe 24 si e f. incintata. Un miracol s-a intimplat:)).... la 20.30-21 cade in pat de rupta ce e de oboseala. De fapt si Dianei i sa intimpla acelasi lucru pentru ca se scoala la acceasi ora ca si Emma. Emma e bucuroasa tare, dimineata cind ajunge la scoala nici nu se mai uita la mine si cu greu mai fur un pupicel de la ea...deh, e fetita mare. E mindra tare ca maninca prinzul la cafeteria scolii unde se autoserveste etc. Si se pare ca maninca bine ca nu ii mai trebuie nici un snack pina vine acasa, chiar daca ii pun unul in geanta in fiecare zi. Dimineata revizuim meniul de la scoala si stie ca tre' sa manince de toate...deh, imi fac griji.

Diana a inceput si ea gradinita. A inceput si ea sa citeasca incetul cu incetul cuvinte de 3 litere.

L-carmen si danat, vroiam sa va spun ca nu e neaparat nevoie sa va duceti la parcul de dinozauri de linga Graz...e unul la o ora cu trenul din Viena. Se cheama Jurassic Island in Traismauer...noi acolo am fost si a fost f. misto...e si un lac chiar in parc unde te poti da cu barcuta, poti sa faci plaja etc. Parcul are f. multe locuri de joaca pentru copii etc...e f. frumos.

Urez si eu LMA sarbatoritilor!

Nu am apucat sa vad poze...sint si intr-o pasa nasoala acum.

Am pus si eu poze din Ro si din Austria
http://family.webshots.com/album/574361482bEdOdb
http://family.webshots.com/album/574361580YsHIhv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI tuturor Alexandrelor si Alexandrilor din grupul nostru pt astazi

Iuliana frumoase pozele de peste tot! Ai doua domnisoare adevarate, ce copilasi.. imi pare rau ca aveti probleme, sper sa se rezolve usor si sa uitati de ele cat mai repede! (multam' de pontul cu parcul cu dinozauri de linga Viena)

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput