Nazdravani de august-septembrie 2003 (iunie.2009)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinamh spune:
dana, noi i-am luat alea 2 masinute din cars, pe luigi si pe ferrari... si cam atat, + petrecerea surpriza.
aaa, v-am zis ce a primit? un tricou cu 9 locomotive thomas si un prosop de dus cu fulger mc'queen. dar ce m-a mirat, cadourile nu l-au tentat atat de tare pe cat l-a atras nebunia de petrecere!
mihaela_s spune:
Dana, multumesc da listutza. Nu cred ca o aveam undeva, atunci o verificam singura .
cristina, mersi si tie ca ai pus-o pe prima pagina . Sa inteleg ca i-ai adus pe copii in Buc?
dana, noi am intrebat-o pe Silvia ce-si doreste.
Sisi, drum bun si distractie placuta!
Sa va spun ca Silvia i-a scris deja lui Mos Craciun? Si stiti ce vrea? Un lillebror adica un frate mai mic. I-am explicat ca fratii mai mici ii naste mama(stia oricum asta) dar ea nu vrea un bb, ci un frate gata crescut numai sa fie mai mic decat ea. Poate poate Mosul are ceva copilasi pierduti si ii aduce ei unul...dar numai FRATE!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
nu, nu i-am adus pe copii. pe 30 ii aduc. deocamdata mai stau o saptamana la tara, apoi o saptamana la oras, si in final, acasa.
eu tot sper sa apara ceva de munca, si n-as putea sa fac nimic cu ei pe-aici.
dana_ene spune:
Mihaela, frumoasa dorinta Silviei . Si? Si?
Si noi am intrebat-o ce-si doreste, insa lista ei este enorma. Si, in plus, orice luam, va trebui sa luam la dublu (si pentru Roxana). Deci...
Initial a vrut plastilina I-Clay. Apoi a inceput sa adauge: trotineta (pe care cred ca dau banii aiurea, are bicicleta si nu prea a mai folosit-o in defavoarea rolelor), micrfon Hannah Montana, hainute Hannah Montana, geanta Hannah Montana.
mihaela_s spune:
Cristina, bafta cu job-ul! Si Silviei ii plac piratii, ea se uita la un film cu Pippi ciorap lung cu pirati. Trebuie sa-i dau sarcina mamei cand se intoarce in Ro sa caute Toate panzele sus...
dana, pai numai daca as infia un baiat gata facut . Altfel, daca as stii limba, daca as fi gata cu scolile si daca as avea loc de munca, as mai face un copil. Insa cum vezi, prea multi de "daca"...Stiu, pentru un copil nu e niciodata momentul dar nici sa vina asa pe nepregatite nu pot.
Lista e si la noi lunga, nu enorma dar cam multe pentru ziua ei. Nu le luam pe toate, alegem...restul le aduce Mosul. Nu le poti imparti cu bunicii, si uite asa scapi tu de cheltuiala mare.
Noi cu petrecerea nu stim daca va fi mare...poate cateva fetite numai si o tinem acasa...nu ca anul trecut. Silvia abia a inceput cu noii colegi, inca nu e prietena cu nimeni...asa ca o sa chemam cateva prietene vechi si gata. O sa avem oricum o petrecere cu adultii, vine sora mea peste 2 saptamani si pleaca inainte de ziua Silviei, e mama aici, mai e si profa Silviei pe care o chemam cu sotul...daca e vreme buna facem un gratar in curte si poate chemam atunci si copiii si gata. Inca studiem...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dana_ene spune:
Oh, Mihaela, oricum si noi mai taiem de pe lista, asta cu siguranta. Dar as vrea, totusi, sa primeasca si ceva care sa-i placa dar sa si foloseasca. Cu siguranta va primi ceva cu Hannah Montana pentru garderoba si, cel mai probabil, plastilina asta care nu se gaseste decat la comanda.
O sa discut si cu bunicii, sa vad ei ce planuri isi fac. De fapt, doar cu ai mei, ceilalti bunici nefiind interesati. Probabil ca soacra-mea o sa-i aduca o orhidee, as usual.
Cris, bafta multa in gasirea unui job. Tare greu le-o fi piticilor acolo. Zic si eu, fiindca nici mie nu mi-a placut vreodata sa ma duc in vacante la bunici. Nu m-am inteles cu bunica-mea niciodata si am suferit de fiecare data de cate ori ma debarcau ai mei acolo.
Sisi, abia astept sa vad poze din aceasta vacanta. Suna bine, din ce planuri ai facut tu. Iar daca fetita are 11 ani, nu cred ca veti avea probleme cu domnisoarele.
cristinamh spune:
miha, tata le ia de la "jurnalul", apar parca sambata cu nu stiu ce revista. vezi aici daca le poti comanda sa le primeasca acasa pe cele pe care le-a ratat. si sa le urmareasca si pe celelalte cand apar, tata a vb cu tanti de la chiosc sa i le opreasca.
ai dreptate dana, nu prea sunt incantati. ii iubesc pe-ai mei, dar o saptamana pe-acolo le e suficient. iar acum cand ii vedeam cum le tremura barbia si cum se agatau de masina mi se rupea sufletul... mie nu-mi placea la bunici, ma lasau la un unchi langa balta. toata ziua eram in apa, de-acolo am cele mai frumoase amintiri .
i-am activat cartela lui andrei... are 600 min... si ma suna din 2 in 2 ore... "ce faci mami? mi-e dor de tine!". ce pot sa-i zic? l-am intrebat daca e de acord sa vina la bucuresti, dar sa nu aiba voie la pc... asa cu juma de glas, "bine, fie. dar sigur ma iei?"
saptamana cand stau la oltenita e balciul acolo. si ai mei ii scot in fiecare seara. isi aleg o singura chestie in care se dau pe seara. si in we ne ducem si noi, si ne dam in cele mai traznite chestii, in care ai mei n-au curaj nici sa se dea cu ei. apoi spunem cu tristete..."adio vara, bine ai venit toamna".
Sisi spune:
A avut tati parte si de 3 copii in masina si tot a suprevietuit! E adevarat ca a fost distanta mai mica
Oricum daca va fi mai greu in anumite aspecte (grija dubla etc) va fi mai usor in altele. Va avea si ea cu cine sa se joace, va mai fi o mana de ajutor prin masina cand Petra vrea una alta, vor dormi impreuna si ne va ramane si noua un compartiment al cortului numa' pentru noi ...
Noi i-am luat aparat foto, a gasit Alex unul care se poate folosi si sub apa, abia astept sa o vad facand poze la pestisori... anul trecut statea numai cu capul la fund sa ii vada, acum parca vad ca o sa se chinuie sa ii imortalizeze
http://www.idstudio.ro/blog/category/calatorii/calatori-pe-6-roti/
Ancuta spune:
Buna fetelor,
Mai aparem si noi pe aici cateodata, bucuroase ca lumea isi mai aminteste si de noi .
Vrem sa multumim pentru urarile de ziua Sarei lui Carmen 2003, Mihaela S si binenteles, Cristinei.
Cristina, noi am dus-o pe Sara la Disneyland de ziua ei. A fost foarte misto. O sa iti trimit poze, numai sa le descarc. A fost ff misto. Petrecerea o va avea saptamana viitoare la un loc de distractii de aici.
Dana Ene, uite,unul dintre cadourile primite de Sara a fost un Nintendo. A bucurat-o enorm, mai ales ca i-am luat si unul din jocurile preferate de ea, New Super Mario Bros. Uite aici jocul:
http://mario.nintendo.com/
Ancuta si Sara Andreea
dana_ene spune:
LA MULTI ANI, SASHA!
LA MULTI ANI, ASLI!
Ancuta, ma bucur ca ai scris cateva randuri. Am inteles ca Sara incepe peste o luna scoala. Cum e? Ce simti tu? Ce spune Sara? Cum stai cu pregatirirle?
Frumos cadou de ziua fetei. Atunci cand ii vezi fericiti, merita orice efort, nu?