Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimeata

iulia mersi de .. eu una o iau asa rece ca e mai buna.
Eu una zic sa stai cu ochii pe Stefi... in ziua de azi nu prea stii ce sa crezi despre oameni.... Nu vreau sa te sperii... dar daca eu pateam asa cred ca o luam pe aia de " cap".
Ca sa iti dau un exemplu: acum vreo 2 sapt ma duc in copou .. in parc... si darius nu mai statea in carut asa ca l-am luat de manuta si il plimbam... si doua babe pe banca vorbeau:" vezi draga daca la pus in premergator... copilul merge pe varfuri... sa vezi ce o sa se chinuie cu el.... nu sunt deloc responsabili"... nici bine nu a terminat de zis si m-am si bagat in seama ... iam dat replica " nu a fost pus in premergator deloc... are doar 10 luni jumate... nu poate sa mearga ca un om mare"... si plec... iar sotul imi zice: "cine intra in gura ta nu scapa fara o replica"
Sa ai grija de Stefi si daca ai nevoie de ajutor... ma chemi

Ieri am mers prin ploaie... si darius radea de numai putea...
noi suntem bine, un pic de mofturi dar ne descurcam.... azi am vrut sa spal dar vad ca vremea nu ma lasa...va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata si de la noi!
Azi o sa ploua cam toata ziua, zi numai buna de

Alina pai in fata unor babete ca alea, cel mai bine e sa nu taci da' sa le-o intorci, ca-s tare nesuferite specimenele alea. Cred ca epuizasera toate barfele si au gasit alt tap ispasitor.

Mamici: stiti careva cum e dr. Onofrei Dorin de la maternitatea Cuza Voda? In "grija" lui am fost lasata cat timp e plecata doctorita mea din localitate. Noi stam cumintele zilele astea, o asteptam pe doctorita, dar as vrea sa stiu cum e dr sus-mentionat, in caz ca apar "surprize" si vine bebelina mai devreme.

---------------
Inesa [ 38+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna ziua fetelor

mai primiti un membru in gasca voastra?

inutsa nu-l cunosc pe dr Onofrei dar sper sa rezisti pana vine Monica.Eu sunt pacienta dr Schaas dar acum 3 ani cand eram insarcinata cu Daria si dr mea era in concediu am ramas cu Monica si mi-sa placut tare mult de ea.Vreau sa te intreb insa de curiozitate -cum ti se pare profesional?uneori ma enerveaza aglomeratia dr mele.mi-ar place uneori un medic mai putin cunoscut dar care sa aiba mai mult timp pt ficare in parte.La mine la cezariana ea a fost mana a 2 a dar cred ca si acum nu opereaza ea ca mana I

salutari pt Lacramioara cu care am mai conversat mai demult

Mihaela 10+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

dastefa eu am fost si la schaas si adevarul ca nu am ramas prea multumita. Monica mi se pare ok din toate punctele de vedere, inclusiv profesional. Si chiar daca e aglomerat la ea la usa, tot sta pana-ti raspunde la tot ce te intereseaza. In ultimele saptamani, pe langa consultatiile de la maternitate, o si sun destul de des ca mai apare cate o chestie si e la fel de rabdatoare.
Am vazut chiar ieri ce aglomerat e dr ta, era puzderie de lume la ecograf care o asteptau.

---------------
Inesa [ 38+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

dastefa bine ai venit la noi.
si eu am nascut cu Monica titianu ... prin nastere normala ... nu pot sa zic nimic despre cezariana ... profesional e buna, are rabdare ... ce stiu e ca e mana dreapta a lui Schaas... multa sanatate si sarcina usoara

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare!

Ne-am intors de la munte; am fost la Borsa, in Maramures, un loc minunat, cu niste oameni la fel de minunati, am ramas f. impresionata de ospitalitatea lor, de calmul si de vorba lor domoala, de frumusetea locurilor nu mai vorbesc. Am nimerit la o pensiune- un adevarat colt de rai, o sa vedeti mai bine din poze. Am mers cu telescaunul la cascada Cailor, de unde am coborat pe jos; apoi am fost cu Mocanita, am mers la Manastirea Barsana unde veti vedea poze cu localnici in costume po****re, iar ultima oprire a fost la Cimitirul Vesel. Poftim pozele http://entertainment.webshots.com/photo/2375519150103159727cvWQEG?vhost=entertainment

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Daniela foaaaaaaaaarte frumoase locurile. Felicitari pt asa o excursie. Am admirat si mica cocheta in rochita

---------------
Inesa [ 38+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

In seara asta s-a plans vreo 15 minute ca o doare in partea dreapta... cam pe unde e apendicele... Nu stiu ce o fi fost... Cand m-am decis s-o duc la spital s-o vada un doctor s-a linistit... Asa pateam eu cand eram mica... si daca stateam pototlita imi trecea...

Ani, multumesc.

Inutsa, tot intru sa vad daca suteti inca 2 in 1 sau ati trecut la 1+1.... Nu stiu cum e medicul respectiv, dar daca te-a lasat in grija lui, sigur are incredere in el... Capul sus ca va fi bine.

dastefa, ma bucur ca ai intrat. Ce mai face Daria? Unde o mai duci acum? Din cate am observat la semnatura, esti la bebe 2.. sarcina usoara.

Daniela, dupa poze zic ca a fost super... Iar Amalia... e o adevarata domnisoara.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ne-ati dat disparuti?!
E a doua saptamana de cand umblam hai hui!
Am fost de lunea trecuta la soacramea la Pascani., pe joi la Targu- la ai mei si de sambata la bunica la tara! Azi am revenit la ai mei! As fi vrut sa stau mai mult la tara, dar era noroi si vremea instabila ne-a dat planurile peste cap! Ziua lui David am serbat-o in familie la bunica!
Am deschis cu nerabdare prima pagina sa vad daca a nascut Inesa!
Fina mea a iesit lunea trecuta cu fata din maternitate! Sunt bine acum! Nu am apucat sa-i vad fata, dar cum revin la Is trag o fuguta!
Va pup pe toate si poate "vorbim" mai multe!
Matei e foarte cuminte! Nici nu ziceai ca ai copil mic in casa! Papa si dormea in majoritate! A avut si vreo doua scene de plans de la colici! Ieri l-a durut mai tare burtica!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

Salut
hop si noi
Casian are laringotraheobromsita...antibiotic la greu.Noi suntem bine, Casi si cu Sebi se joaca si se impaca bine si frumos doar ca mai are Casian apucaturi si sare la bataie cand nu-i convine ceva.
Mai inainte au venit de la spital de unde trebuia sa ii aspire urechea si nu s-a putut pe motiv ca nu au ace sterile.... ROMANIAAAAAA
De la C.A.S NU AU OBTINUT NIMIC DIN DIVERSELE LOR MOTIVE...(ALE CASEI DE ASIGURARI)
Plecam la masa pupici.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Sanatate multa! Sa d-ea DD sa rezolve Seby cu boala!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput