Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kriss79 salutare cine ma ajuta si pe mine cu actualizarea bazarului pt.sebi vreo 8-9 zile, de luni 29.06 pana pe 7-8 iulie? |
Ma stradui io. Daca ma doresti.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
Miha,multumesc frumos.
Iti las pe PM maine seara parola la userul meu.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
mariussimiuc spune:
Promit ca nu scriu nimic pe forum in numele tau!
Miha si comorile
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Promit ca nu scriu nimic pe forum in numele tau! Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
scrie, dar sa scrii bine si frumos
kriss79 spune:
LA MULTI ANI GYA!
LA MULTI ANI SARA!Saryta sa va traiasca fetita sanatoasa!![]s
LA MILTI ANI DAVID!! Alynta,multa sanatate si noroc in viata cavalerului tau!!
mihamora spune:
Neata!
La multi ani David!!!
La multi ani Sara!!!
La multi ani Gya !!!
Azi sunt libera si lenevesc in casa, mai tarziu ma apuc de curatenie si seara iesim
Sa dau si eu o cafeluta la lume ca nu am mai dat de f multa vreme
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007
Anilansa spune:
buna dimineata
o cine doreste?
La multi ani ! GYA!
La multi ani SARA!Saryta sa va traiasca fetita sanatoasa!La multi ani !DAVID!! Alynta,multa sanatate si noroc in viata cavalerului tau!!
Au venit CUCUTENII si mestesugarii IN COPOU... si noi am vrut ieri sa mergem dar am plecat cu Darius si in masina a luat somnic... si nu putem merge cu el in brate prin aglomeratie.... asa ca poate tragem o fuga diseara. noi miine plecam pina la piatra neamt... sper sa fie vreme frumoasa ca sa nu stam in casa
Avem de asera AC... l-am pus pe hol.... la 0.15 au terminat de montat si facut proba... eu si Darius am adormit pe la 22.30-23.00 asa ca l-am lasat pe tati sa faca curatenie
va doresc un weend placut
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DAVID!
LA MULTI ANI SARA!
LA MULTI ANI GYA!
Sanatate si numai bine!
Miha si comorile
byu spune:
LA MULTI ANI DAVID SA FII SANATOS SI SA CRESTI FRUMOS
LA MULTI ANI GIA
LA MULTI ANI SARA
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
ella10 spune:
Helau!
LA MULTI ANI DAVID!!!
LA MULTI ANI GYA!!!
LA MULTI ANI SARA!!!
Vreau sa va spun ca ieri ,fiind foarte nervoasa,i-am aruncat suzeta Biancai si i-am aratat si ei,i-am spus ca o dau la catel,norocul meu a fost caci chiar era un catel pe afara;foarte greu se acomodeaza fara ea,dar...o sa-i treaca ,plinge cred vreo doua ,trei zile si gata,eu ii dadeam suzeta doar la somn,in ultima perioada,insa ea m-a vazut unde o puneam si venea si-mi arata sa i-o dau:"da-i,da-i" si eu bineinteles ca i-o dadeam.oricum aseara a adormit fara ea,acum la fel doarme fara suzi...acum urmeaza operatiunea "oala"
Nu stiu ce vom face azi,probabil vom merge si noi prin copou mai pe racoare
va pup !
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png