Gravidute&Mamici de IASI (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Facem si noi prezenta, desi nu prea mai avem cu ce ne lauda acuma la inceput de saptamana. Ma chinui de vreo 10 zile sa fac o tarta cu visine si nu mai apuc... cred ca mi-i sortit sa nu mananc tarta cu visine vara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Din nou acasa! Am ajuns aseara tarziu! David s-a pendulat prin casa pana pe la 1! Putin obosita dar imi revin!
Mi s-a aprobat continuarea concediului pentru cresterea copilului al doilea!! Dau un de ce vrea fiecare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

mihharo mai ai timp ca mai sunt inca visine

Aly felicitari!!! Dar poti sta linistita cu Matei acasa

---------------
Inesa [ 39+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Mi s-a aprobat continuarea concediului pentru cresterea copilului al doilea!!

Bravo, felicitari Alina! Ti-ai luat de-o grija si o s-o aiba si Matei pe mami langa el asa cum trebuie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

mihharo mai ai timp ca mai sunt inca visine

Da, inca n-am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cand am scris ultimul mesaj nu mai avea febra, dar cand s-a trezit avea iar. Am fost vineri dimineata la pediatra si se pare ca are vezicule in gatut... Asa ca n-am scapat fara antibiotic. Febra a mai facut si vineri, dar de ieri mai putin, dimineata chiar avea 35.7.... Dar tratament are pentru 7 zile... Iar mie mi se pare cam mult. Pediatra m-a vazut ca am schitat un gest si mi-a zis sa merg 7 zile sa nu recidiveze, sa nu ma joc. Acum Stefy e bine... zic eu.. Se joaca, e vesela... A venit si tati... si normal ca s-au schimbat multe.
Daca o vedeti cum ea singura seringa cu antibiotic sau NUrofen si isi impinge medicamentul in gurita... Sau cum sta sa o dau cu albastru de metil...

Dimineata a dus-o tati la cresa si nu a scos nici un sunet. Tot drumul i-a facut capul mare ca ea e o fetita adevarata... ca e cea mai frumoasa... Si inapoi a venit bine dispusa. Febra nu mai face... Sper sa scapam...

dastefa, au 3 ani si ceva... nu mai mult, de aceea m-am si mirat ca poate exista rautate la varsta asta....

mihharo, multumesc. Noi am mai avut un episod din asta si de asta am zis ca sigur are ceva... Febra mai mare de 38.5 nu se face fara o infectie in organism.
Nici eu nu sunt incantata sa merg sa iau masa .. preparata de altii si prefer s-o fac eu... mai ales ca Stefy e micuta si cu regim alimentar pentru constipatie.

Alina, multumesc. Mie mi s-a aplecat de atata roz si apoi nici nu vreau sa ma "aliniez la uniforma"... toate fetitele cu roz... Acum am citit ce magari sunt cei de la job-ul tau. Lasa ca DD are grija de toate. O sa fie bine.

Miha, multumim. Cum mai e Robert? Lioton? Nu cred sa aiba vreun efect... Si e si scump....

Ani, multumesc. Mie nu mi-ar ajunge nici 3 luni la mare....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

mihharo, am inteles ca acum in tren e aer conditionat, dar tot nu justifica o suma asa de mare....

mexxa, multa sanatate lui Sebi. Cum mai e?

dastefa, nici eu n-am mai citit de mult, dar de vreo jumatate de an am inceput sa mai citesc, cand o adorm sau cand doarme ea...

Inutsa, chiar am intrat savad daca inca nu ai nascut. Eu din luna a patra de sarcina am inceput sa cos goblen. Si acum e tot acolo unde l-am lasat cand am plecat la maternitate sa nasc...

Kimeli, sarcina usoara in continuare. Mie mi-a zis o prietena 1000 la mana intai si 250 la anestezis si 100 la neonatolog si 50 la moasa care face toaleta copilului imediat dupa nastere....

Emma, sa va fie de bine concediul.

Ani, multumesc de intrebare... Acum e mai bine, dar n-a prea fost. Asta a fost si motivul absentei de pe forum... ca eu altfel nu trag chiulul...
Cu costumul am si eu aceeasi dilema... Nu stiu unde sa gasesc cevga cu gust si la un pret de bun simt... Inainte salvarea era la Dacon Emerald, dar acum... nu prea mai sunt pe gustul meu....

Alina, ma bucur ca s-a rezolvat cu concediul tau.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Mi s-a aprobat continuarea concediului pentru cresterea copilului al doilea!! Dau un de ce vrea fiecare!

Bravo, ai scapat de-o grija.
Putem bea in voie atunci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

mihharo, am inteles ca acum in tren e aer conditionat, dar tot nu justifica o suma asa de mare....

... aer care... uneori baga prea mult aer rece, de trebuie sa te imbraci si alta data nici nu se simte, pentru ca "nu mai face fata", cum zicea conductorul incoltit de lume.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
ralu[/b] a chiulit fara sa ne zica unde

Am vrut sa va scriu aseara, dar nu mergea forumul. Imi dadea eroare. Si mai tarziu imi zicea ca se lucreaza la forum si sa revin.
Si-am revenit. Azi

Mergi la inceput