Gravidute&Mamici de IASI (96)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihharo Pe noi ne-a trezit un nene cu bormasina la 6 jumate ![]() |
era, oare, vecinul meu?
ca si asta de vreo saptamana gaureste de zor pe la 7 fara ceva dimineata
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihharo
![]() ![]() |
Sa-ti zic un secret: bine ca n-ai.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui inutsa Neata si de la noi! Azi savuram apa rece direct de la frigider ![]() |
Apa de la frigider?
Dar vrei sa racesti tocmai acum? Nu poti lasa raceala pe mai tarziu?
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui mexxa Am citit din ce vorbeati voi...eu am fost acum 2 sapt la Iasi si ruta Bcuresti = Iasi am venit cu autocarul...din ala mare cum mergi in afara. A fost superr, am avut loc liber langa mine, Sebicu a dormit tot drumu, asa ca va puteti gandi si la varianta asta! |
Dar pentru Iasi-Constanta... este, oare? Eu stiam ca nu.
Unul de ala ar fi fain.
![]() ![]() |
citisem pe la subiectul vostru ca mergeti la spital la injectii. Offf.
![](plang.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui alynta27 Noi ne facem bagajul sa plecam la cealalta bunica la Pascani si maine ACASA! Mi s-a facut dor de ea! ![]() ![]() |
va duceti la Zilele Pascaniului, sa va faceti de cap?
![](icon_smile_big.gif)
Nu stiu daca te-am mai intrebat sau doar am intentionat: voi cu ce va deplasati spre Targu, Pascani, retur?
dastefa spune:
inutsa mi-ai facut pofta ieri cu painea ta de casa asa ca azi mi-am facut turte in ceaun.Si chiar daca mananc la ele in disperare tot mai am si pt voi cateva.Poftiti de va serviti
In alta ordine de idei-mai ai putin si ai scapat de grija ca vei naste cu alt doctor.Si te invidiez ca ai timp sa citesti.Fara nici un pic de mandrie trebuie sa recunosc ca nu am mai citit o carte buna,asa pt sufletul meu de cand am nascut-o pe Daria
Mihaela 10+
Daria-Stafania-16.11.2006
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui dastefa inutsa mi-ai facut pofta ieri cu painea ta de casa asa ca azi mi-am facut turte in ceaun.Si chiar daca mananc la ele in disperare tot mai am si pt voi cateva.Poftiti de va serviti |
Eu as indrazni, daca se poate. Ca de cand n-am mai gustat... Mi-e dor de zilele cand facea bunica, direct pe plita...
inutsa spune:
ralu de cand cu caldurile, beau mai tot timpul de la frigider, sa ma mai racoresc. De racit nu am racit prea tare, asa un pic, sa fie de samanta
dastefa nu m-am gandit ca as putea face pofta cu painea, sorry. Nu e chiar de casa, e "de aparat", ca nu am tavi pt paine si alte alea, si la aparat e mai simplu. Turte as manca si eu, yummy-yummyyyy
. Am o problema cu aluaturile
Zic si eu slava Domnului ca am rezistat pana acum si nu am nascut, mai rezist si pana maine seara pana vine doctorita si deja iar o sa ma vaicar ca de ce nu nasc
Cu cititul, am cam tras chiulul ultima perioada, eram lehametita dupa sesiune. Azi trebuia sa incep o carte noua dar atipeam intruna . Cam greu ma hotarasc ce sa citesc, tot incep cate o carte si o las ca nu-mi place, iau alta la rand si tot asa. Poate reusesc sa gasesc una buna si sa reusesc sa o citesc pana nasc.
Ma gandesc si eu ca dupa ce nasc, nu prea o sa mai am cum citi. Dar poate-poate mai gasesc ceva timp si pentru carti. Cand o vrea sa manance, o sa-i pun si fetei o carte in fata, ca sa pot citi si eu
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
inutsa spune:
M-a vazut sotul pe DC si ma intreaba "Cine a mai nascut?", la care eu "Nimeni, eu sunt la rand", iar el "Si nu o sa te dea disparuta de pe forum daca mergi la maternitate?", eu: "Nu, ca imediat dupa ce nasc o sa merg la vreun internet cafe de pe langa maternitate sa dau marea veste" Ce preocupari are saracul de el
---------------
Inesa [ 39+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
ralnied1 spune:
Inesa, sa ne trimiti un SMS cand nasti.
Sau sa-l inveti pe sot sa intre aici sa ne scrie.
Ai grija cu raceala. Ca numai de asta n-ai nevoie acum.