Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]
Raspunsuri - Pagina 17
Delphinas spune:
misha vezi ca am bagat ditamai faru din constanta la capatu tunelului tau.
miha
nasta andata...
nastere usoara andata...bb sanatos...hai ca poti.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
misha71 spune:
deci:
Delphi ce dreak e cu noul cont ca am crezut ca n-am vazut bine: delphinash, vaslui, 5 mesaje postate 
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Misha pune mana de fa-ti jurnal cu perlele piciului. Poate fi si on-line (la poznasi?). Nu de alta da' le uiti. Iti zic eu ca mai citesc ce am scris acum 4-5 ani si rad singura ca le uitasem deja |
Perle deocamdata n-are prea multe, doar citeva cuvinte spuse stilcit sau combinat: pacul=becul care face pac cind se aprinde
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
va doresc o duminica placuta!va tin la curent cu vestile despre andata!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
e grele cu ala...da unde ai vazut tu ca eu nu am vazut 
s-a rezolvat.
miha dute acolo si moseste kupilu ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
misha71 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas e grele cu ala...da unde ai vazut tu ca eu nu am vazut ![]() s-a rezolvat. |
daca zici de cont, uite ici: tu esti Delphinas si halalalt cont e delphinash: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138872&whichpage=11
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
bey! Da' Tantzica s-a dat la fund?
Tantzicooooooooooo iesi din fundu' omului si baga okiu' si timpanu' p'icisha 
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
corios....impotriva mea se face conspiratie. eu nu vazui la mine in monitor mesajul ala...cred ca am fost clonata ![]()
ala era tot un cont al meu care am cerut de vreun an sa fie inchis...ca uite asa, am incurcat marmelada cu gemu, si nu mai stiam care si cum e.
acum e inchis, tocmai de asta am si postat, poate vede careva...si s-a vazut ![]()
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 bey! Da' Tantzica s-a dat la fund? ![]() **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
tanta,m-a rugat sa va spun ca are ceva probleme si nu se simte in stare sa posteze...va pupa pe toate!...insa eu am uitat sa va spun...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O tanta,m-a rugat sa va spun ca are ceva probleme si nu se simte in stare sa posteze...va pupa pe toate!...insa eu am uitat sa va spun... ![]() ![]() ![]() |
ai scurgeri de memorie?? ia-te de manauta cu max...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kariguld spune:
hallo stilatelor! luati de'acilea

Mishooooo, in sfarsit!
traiesti bre?!!
musai obligat sa faci ceva cu programul....la servici daca nu ti-au facut aia statuie, laso incet, langsame, cum zice neamtul. acasa cand te returnezi, rezolva priortiatile zilnice, .....le stabilesti tu care, apoi schimba ora de somn mai devreme, cu cateva minute zilnic....
fa-i tu program la copil, ca daca iti face el tie....clachezi. iar in uichend rezolvi nerezolvatele de peste saptamana. solutii miraculoase si luminoase nu sunt, dpeinde numai de modul de organizare. asea e in primii ani, pana mai creste printisorul, pana va adaptati unii cu altii. copii necesita multa implicare, deci implicit renuntari!
ma intelegi care'va'sa zica?!
Mihaela (agent 007) ce mai faceti voi? ce face Mihaita? tu? cum esti cu sanatatea?
Koky....sa-ti traiasca motatul! baiat destept, s-a orientat ce sa ia de pe tava...
Delfi, tu ce faci dulceata? tot pentru Max....?
restul fetelor, 

fara numar.
a, nastere usoara Andatei! copil sanatos si cat mai putina suferinta acuma la nastere.
va pupacesc. 
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!