Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Miha, shhh, e facuta de Alex ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
atunci,mai vreau!!!
ce face soniuta,copilul rasfatat si alintat,dupa spusele unora?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
rhoneea spune:
Neatza si de araboi
Aici vad ca se servesc numai cafele,ma'c sa caut sa vad cine da un nes cu lapte![]()
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
violeta69 spune:
'neata!
mai aveti cafea?
ca dupa cum e vrema afara mai ca as dormi toata ziua ![]()
Irina,la voi e o cafea super...tu de ce bei ness?
va
pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
mai este
???vreau si eu
stilatele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas mai este ???vreau si eu stilatele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
tu vrei a bei toate cafelele?
de la mate ti se trage
Alaturi de SONIA

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Irina,la voi e o cafea super...tu de ce bei ness? Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Asa e,avem o cafea extraordinar de buna aici.Mie nu-mi place cafeaua de cand ma stiu.Rareori beau cafea,dar nu dimineatza.Nu-mi place decat cea facuta la filtru.Inainte sa am filtru de cafea,l-am innebunit pe Sami ca eu vreau filtru,ca eu beau zilnic cafea la filtru
si acum zace filtru p'an bucatarie 
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
Delphinas spune:
si de la mate si de la caldura si de la tantzari care am zis ca ma killeresc toata noaptea
vai mie...cat am de calcat...si am pus sa fac ardei copti pe grill ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
Vero,se gaseasc aparate pt tantari ![]()
imi amintesc prin anii '90 cand eram si io mai tanara si invatam pt sesiune,avem tantari acasa si ca sa nu ma mai omoare noapte mai bine invatam,dar pe urma eram chiauna toata ziua(ma rog,toate zilele
) asa ca...dormiti noaptea
si invatati ziua 
Irina,fa si tu nesu' la filtru ![]()
Alaturi de SONIA
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
.....'neata.....hallo....
nu va mai dau cafea....
vad ca nu va place....
..........................................
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
vio da le-am pus pastile...si ma mai lasau in pace...dar eu nu am invatat, eu am editat. sa aibe altii ce "invata"
kari...si daca nu ne dai tu
ne luam singure...iar tie iti servesc o
plina cu somn ![]()
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa

de