Mot
Buna fetelor ! Am o problema in august trebuie sa ii tai motul finului meu si sincer nu prea stiu ce sa ii cumpar. Voi ce ati cumparat sau ce vi sa cumparat pentru puiut !?? astept raspuns.
Raspunsuri
abramburika spune:
Eu stiu ca tre' sa ii mai iei un rand de hainute (de la chiloti pana la hainuta, in functie de sezon), banuti sau un cadou mai deosebit (o tricicleta, o jucarie etc.). Daca te referi la tava de ales, obicei care nu-i prin toate partile si care e asa, mai mult de divertisment ... pe o tava pui bani, chei, pieptan, caiet/carte, pix, oglinda, jucarie, bijuterii ... de toate care cica ar prevedea viitorul copilului. La fata mea eu am facut, pt. ca mi se parea distractiv si ales banii si o pereche de cercei .
Cam atat imi vine in minte ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
bombonica12 spune:
Iti multumesc pentru raspuns. Eu ma gandisem la un rand de haine implicit si ceva de incaltat, o jucarie mai deosebita, si ceva banuti. A si sa nu uit ii ia motul chiar de ziua lui deci trebuie sa ii mai iau un cadou pentru ziua lui!!
Puppa spune:
Nasii nostri i-au laut micutei haine de la piele, toate hainele cu care s-a imbracat la mot si incaltamintea, jucarii si i-au dat bani.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
discordia spune:
fetita mea a primit de la nasi doar bani, hainutele i le-am cumparat eu, dar mi-a dat banii pt ele nasa. La noi in zona se practica ca nasii sa ii cumpere copilului hainute, inclusiv maieu si chilotei, incaltaminte cu care se imbraca, respectiv incalta copilul in ziua taierii motului. La mine tot nasa mi-a imbracat fetita. Apoi pe tava tot noi, parintii, am pus: bani, card, cheile de la 2 apartamente (ale noastre), oglinda, papusa, un ruj, foarfeca, pieptene, bijuterii, un stetoscop, un stilou, un caiet si cam atat imi aduc aminte. Se spune ca ceea ce va alege va fi cand va creste. fata mea a ales oglina, papusa #351;i cardul, apoi a luat toti banii dupa tava (vreo 10 milioane)si nu avrut sa le mai dea drumul si toti au spus ca se va face fotomodel Am evitat sa ii pun tot felul de prostii despre care auzisem, asa ca totul este relativ. De la invitati a primit bani, cadouri(papusi, o tricicleta, hainute).