Condica Salajencelor [96]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana, fruntea sus.ce nu te doboara te face mai puternica.
nu te lasa doborata de rautatile din jur.
pacat ca nu constientizeaza lumea ca rautatile se intorc ca un bumerang impotriva lor.
oricum ceea ce ai tu nu au viperele.esti implinita pe plan familial.

Mergi la inceput

diana, nascu vara?

otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ce faci?
te pregatesti de nanasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
diana, nascu vara?otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ce faci?te pregatesti de nanasit?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Da, da. Fusei azi la pensat, maine imi vine acasa manichiurista , Cami pt pont, Lali fu extrem de draguta. Sambata la coafor, si gata! Redy for nunta! Moama aseara fu o vreme ingrozitoare aici. La noi pe strada nu am vazut nimic dubios, insa centrul fu azi blocat, adica inchis pana dupa amiaza atata noroi si moloz s-o adunat de pe deal. Cu lama l-or strans de pe drum. Sper sa nu prindem o vreme ca asta la nunta, ca am pus-o cu cort cu tot. A fi si asta o experienta. Sper ca una placuta. www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19420/Strudel-de-vara/" target="_blank">Asta am prestat amu dupamiaza, amu e la racit abia astept sa il tai sa vad cum e. si o seara faina.edit: Adriana, nu le baga in seama. taci si inghite inca 3 zile si apoi esti free. Lasa ca ne dezmatam noi luni si uiti de cele. Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Oti , tu-ti bati joc de mine cu placinta aia ????

Deci ramane batuta in cuie ziua de luni pentru shoping ????

adriana, nu e buna placinta.nu saliva.e naspa combinatia de visine cu branza.mai bune fura costitele tale de azi.bafta la dieta.

da ,da luniiiiiiiiiiiiii dezmattttttttttttttt.
io=-s cuminte ca sa am free.

Mergi la inceput

oti si io azi noapte cand te intrebai de prapadu di la simleu ai ras.vazusi soro ca aflu tot ce misca in judet.

moama deci esti gata de nanasit.io sper sa aveti vreme faina sa nu inotati in noroaie.

giuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce faci?te pregatesti de concediu ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ia vedeti www.culinar.ro/forum/continut-pagina/19420/Strudel-de-vara/pagina/120/" target="_blank">aiciPromit ca nu mai fac. Stau la colt pe coji de nuci. Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Ia vedeti www.culinar.ro/forum/continut-pagina/19420/Strudel-de-vara/pagina/120/" target="_blank">aici

Promit ca nu mai fac. Stau la colt pe coji de nuci.

Dulciuri

mda.
vaz ca si tu esti nemultumita de strudel.
io ce sa mai zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Dau cafea, tigari , capucino, ceai pentru adriana...sa curga si sampania, desi e cam devreme pt asa ceva
Nascu varamea! Bine ai venit pe lume Irina Maria!
Sa-ti dea D-zeu tot binele din lume!
Vai tu, greu a fost...si pentru ei, si pentru mine, ca ma tot uitat toata noaptea la telefon si nu a sunat.
Pe la 3 jumate ieri dupa-amiaza i s-a rupt apa...a mers la dr, i-a zis ca ramane sa nasca, a venit intr-un suflet si maica-sa si socrii, spearand sa ajunga pana iese din operatie. Cand colo, ce sa vezi? Surpriza!!! Cica asta mica si jucausa...a facut ea ce a facut si s-a intors, in ciuda tuturor celor care ziceau ca daca nu se intoarce pana prin luna 7-8 nu se mai intoarce. Asa ca au trecut pe nastere normala. I-a pus si epidurala...care mai rau a facut decat bine...cica a ametit-o de totului, ca de la 10 pana la 1 a stat fata ametita, n-a putut face nimic. Si cand si-a revenit, era deja prea obosita ca sa mai impinga eficient. Dar pana la urma pe la 4 jumate a reusit sa nasca...fetita e micuta, ei se asteptau la mai mult, ca cica Focsa acum cateva zile i-a zis ca are 3200g. Nu a avut atat, ci 2800g si 48 de cm. Important e ca sunt bine amandoua, obosite, dar bine. Acum le las sa se odihneasca, am vb acum cu sora ei si mi-a spus ca a mutat-o in salon, si se pune sa doarma, asa ca o sa o sun de abia dupa-amiaza.
Cica matusa e terminata psihic, mai ales ca ea a trecut prin 2 cezariene, deci nu a cunoscut travaliul lung..desi daca stai sa te gandesti au fost 13 ore de cand i s-a rupt apa, pentru prima nastere a fost ok, eu am auzit de cazuri in care au stat si 24 de ore cu primul copil. Dar saracii ei nu au stiut, si s-au impacinetat, de ce oare dureaza atat. La 10 jumate era deja in sala de nasteri.
Ok, gata...va las sa va beti cafeaua in liniste si merg sa mi-o beau si pe-a mea, tocmai ce am baut apa cu otet de mere.
Revin.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

pozici noi cu printesa mea

http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/4LuniSiOSaptamana#

pupam lumea

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

'neata!!!!!!!

waw,Diana sa-ti traiasca nepotica.bine ca a nascut si-s bine amandoua, restul trec si se uita.

Mergi la inceput