*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*
Raspunsuri - Pagina 7
criss703 spune:
Olivia super achizitia ta , fa o poza sa te vedem mamaaaaa , pupam Davidutu urlator
Arla fain acolo , conditii bune pt. pici , vremea era cam rece? Am vazut ca ati avut casa nr. 555 ? oricum eu tot sustin ca Laura seamana cu tine (adica si cu tine destul de bine ) in unele poze chiar tare , Nicolu' a cui este ? ca nu seamana cu restul de 3 , cel putin nu inca .Aaaa ce mi-a placut costumul de baie al Nicolului , al tau abia l-am zarit putin intr-o poza ,ai trisat
Amalia drum bun la mare , sa te intorci cu bateriile incarcate
Miky_ea ma bucur ca e totul ok cu voi
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
BraveGirl spune:
Da ce liniste pe aici...cred ca sunteti toate la plimbare. Noi am dormit toti 3 de pe la 17 pana pe la 19.15. Apoi am stat jumatate de ora pe terasa cu zanica, dar bate un vant de am inghetat.
Mi-e foame, dar mi-e asa o lene sa fac ceva
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
mav spune:
Buna seara!
Am citit in mare graba, caci am un prograaaam....
Imi pare putin rau ca nu reusesc sa-mi gasesc timp sa va scriu si eu mai multe, ca as avea ce...
Vreau doar sa va spun ca va iubesc fetelor!
Alra, v-am admirat, sunteti minunati, superbe fetite, frumos concediu!
....aaaaa..... azi am programat ex. pt permis..... pazea!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
alra spune:
mai, nu mai dau link la poze ca numa in laude ma tineti!
(mersi de laude apropo sunteti niste dragute)
ha, si eu am afirmat mai demult ca elisa si nicole sunt surori, numai ca pe vremea aia elisa batea la falci, acuma nicole recupereaza. intr-adevar nicole nu seamana cu nici unul din noi, asta e...
da, am otilia am luat juma de kil da e vina exclusiva a nemtilor. portii mari nene! (si bun) inghetate de copil de exemplu avea 3 bile mari (apropo, cum ii zice pe romaneste la bila de inghetata ca am cerut "bile" la mall si si-au sucit fetele alea muschii ochilor dandu-i peste cap)
si as fi luat si mai mult daca nu as fi impins carutul pe golgota, zau
si nu arat bine: am umeri slabi, maini slabe in jos, sani mari, piele atarnanda pe brate, burta si picioare si celulita. pe cuvant de pionier ca tot ce am scris e adevarat.
eu recomand cu toata caldura centerparcs si sunparcs, sunt in general in vest dar si prin germania sau austria. pentru copii mi se pare perfect si chiar ma uit sa fac rezervari la un weekend lung in septembrie.
otilica, manca-t-as ochii aia albastri ca ai fi-mii, la nenea doctoru te-ai dus cu urecheatele sau mi-a scapat mie informatia? nu era mai bine la norvgieni unde nu primeai nici aspirina fara reteta?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
da, sa ma laud si eu pe mine ca nu e suficient: nicolu mananca bucatele!! i-am dat bucatele de paine (miez) in concediu si papa si azi la masa cartof fiert, bucati de 0.5cm, le-am pus pe masuta scaunului si una a reusit chiar sa si-o bage singura in gura! le mesteca cu gingiile alea stirbe si cu limba si le face piure si abia apoi le inghite
si in alta ordine de idei ma mai laud cu ce pot: am folosit sistemul si am inteles legea olandeza si imi pot prelungi pauza de alaptat (acordata in mod normal numai pana face copilul 7 luni) cu inca 2 luni deoarece in cazuri speciale care depind de sanatatea lui bebe se poate prelungi, de ex in cazul prematurilor zic ei. si am zis eu ca nicole cu 3 gauri in inima o fi caz special, am scris la "la leche ligue" care mi-a recomandat un dr care sigur imi da hartia de care am nevoie insa pediatra lui nicole a zis ca mi-o da si ea. deci in concluzie (daca nu ati inteles pana acuma) o sa lucrez cu program scurtat cu o ora si o sa alaptez in pauza pana pe 8 septembrie
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirtha spune:
Laura sper sa fie de la dintoci. Tot ce este probabil. Oricum ambii pediatrii la care am fost cu Eva mi-au povestit ca au avut un val de mamici care s-au plins de refuz alimentar.Suspiciunea lor era si caldura excesiva.
Si apropos de dinti : a mai rasarit unul , sus ! Nici nu mi-am dat seama pina nu m-am trezit muscata consecutiv de pulpa. Observasem ca isi freaca mai cu stoicism gingiile dar nu am facut legatura pt. ca mi se parea ca se cam freaca in zona maselelor si m-am gandit ca astea nu pot iesi asa devreme.Prin urmare exclusesm iopteza aparitiei unui alt dintisor. Si odata am vazut-o in pulpa mea : hantz , hantz ! Atunci am inceput sa boscodesc in gurita ei si l-am vazut deja iesit.
Si asta da tot strimb . O da vreunul drept ????
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Mirtha, mersi ca mi-ai adus aminte de "criza" lunii a 8 a....mda, bagam in Rebeca galbenusul de ou cu danonino sau iaurt cu fructe Totusi, inca n-are nici 7 luni, deci ma gandesc ca e prea devreme, io cred ca nu i-au placut pur si simplu aseara legumele. Azi i-am servit la pranz un borcanas de legume de gradina de la Nestle si l-a papat cu destula pofta, deci sper ca a fost un refuz trecator. Ne chinuie dintii astia de-mi vine sa-mi iau campii, urla dintr-o data, plange si da din cap si ma musca cu gingiile, ma trage de par tot asa, dintr-o data, de vad stele verzi!! Plus ca-i trebuie numai in brate si deja a depasit 10 kg, deci vai de spatele meu. Daca nu-i in brate, ii trebuie in picioare, nu-i neam s-o tin in fund, ca se arcuieste direct in picioare....se trezeste noaptea, iarasi car-o Laura in brate Chinul a inceput de pe la 4 luni, dar in ultima luna a fost din ce in ce mai crunt, iar in ultimele 2 saptamani....dezastru!! Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)
Mirtha spune:
S-a rezolvat.
[quote]citat din mesajul lui Otiliav
Mirtha, de unde, ce si cum e cu Dorinda? Ca nu ma prind
Alina mama de Eva Ioana
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Mirtha spune:
Cheriule , Cheriule...maaaahhh pregatesti apele pt. intalnirea cea taina dintre bebelaci ???? Terenul pt. Ale carevassazica !!!! Meiiiii daca reusim sa tragem o fuga pina la Venetia sper sa nu va dezamagim. Hai ca o gatesc cu hainele "bune" sa impresionam acolo si mamici si ficior.
citat din mesajul lui cherieactiv dedicatie pt Eva: Lucian Blaga -------------------------------------------------------------------------------- Eva Când #351;arpele intinse Evei m#259;rul, îi vorbi c-un glas ce r#259;sun#259; de printre frunze ca un clopot de argint. Dar s-a întâmplat c#259;-i mai #351;opti apoi #351;i ceva la ureche încet, nespus de încet, ceva ce nu se spune în scripturi. Nici Dumnezeu n-a auzit ce i-a #351;optit anume cu toate c#259; asculta #351;i el. #350;i Eva n-a voit s#259;-i spuna nici lui Adam. De-atunci femeia ascunde sub pleoape o tain#259; #351;i-#351;i misc#259; geana parca-ar zice c#259; ea #351;tie ceva, ce noi nu #351;tim, ce nimenea nu #351;tie, nici Dumnezeu chiar. Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea! |
Alina mama de Eva Ioana
Mirtha spune:
Concediu placut si sa aveti parte de toate conditiile pe care vi le doriti.
Hai mai Luca , mai Luca uite ce mamica dulce ai ? Te duce sa vezi marea si nisipul , scoicile si algele verzui . Pai se poate sa o trezesti asa des ???!!!!
citat din mesajul lui Amalia Pupici mamicutele mele dragi! Tot restanta sunt la citit ...promit cand vine frigul sa recuperez...nu tine, nu? Maine plec cu sotul si puiutii la mare pana luni (in Venus ne cazam). Nu's prognoze prea bune, dar sper sa nu fim asa baftosi si sa prindem numai ploaie. Am un nod in gat cu drumul cu Luca (ca abia sta cuminte pana la Ploiesti) si sederea cu el acolo..dar ma descurc eu cumva ca sunt fata mare. E maraici rau de vreo saptamana...ziua..ca noaptea sunt obisnuita deja cu 4-5 treziri. Nu vrea domne nici un dinte sa iasa si-mi chinuie baiatul atat. Am facut o conventie cu ei (cu dintii)..daca tot il chinuie de atatea luni, sa binevoiasca sa iasa vreo 4 odata sa stim o treaba Vroiam sa va raspund la multe dintre voi si nu mai apuc in seara asta.. Va pup dulce pe fiecare in parte si sa ne auzim cu bine la intoarcere. P.S.: daca reusesc, va scriu sigur si de acolo poze cu minunile mele Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina mama de Eva Ioana
Mirtha spune:
Bestiali sunteti - toti ! Bestiali ! Iar comentariile de la foto sunt ....savuroase !
citat din mesajul lui alra uite poznele de la concediu! ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alina mama de Eva Ioana