Viata in Germania (56)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Alina sa va traiasca baietelul Sa fie sanatos, papacios,cu mult noroc in viata si fara colici Refacere rapida mamico si mult laptic!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
celesta spune:
Salutare fetele
Am un anunt de facut, un prieten bun cauta pe cineva pt un mini job. Dau mai jos anuntul lui:
"Caut mecanic auto in regiunea HD-MA ( Neckar-Odenwald PLZ 69253) pt o firma mica de reparatii. Pt inceput numai ca Mini-Job pana la 400 Euro pe luna.
Drept de munca si cunostiintele limbii germane sunt obligatorii.
Tel. 0174 7851656
PS. Munca de mecanic e munca fizica !!! Cutii de viteze, motoare, suruburi ruginite si bineinteles degete negre..."
Daca stiti pe cineva interesat, scrieti-mi in privat pt amanunte sau sunati direct la numarul de telefon de mai sus.
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
Christel spune:
Alina felicitari pentru bebe, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Refacere usoara si tie!
Ati ajuns acasa, v-ati acomodat?
Alina spune:
Dragele mele,
Multumesc ff mult tuturor pt urarile voastre si pt gindurile bune .Sunt tare fericita cu bebele nostru scump si drag ,il iubim cu toti,surioara,parinti si bunici.
Ca sa nu fie treburile usoare,ieri cind eram in drum spre casa,au sunat cei de la Vita 34 ca au gasit anticorpi de hep c in singele din cordonul ombilical si pina se lamuresc lucrurile sunt tare darimata .Cred ca sunt in toiul depresiei...TREBUIE sa fie bine.
Aici e iubitul nostru in Babygalerie.A dormit tot timpul la sedina foto,degeaba s-a chinuit surioara si fotografa sa-l prinda cu ochii deschisi:
http://www.first-moment.de/babygalerie/index.php?open=browse&khaus=51&year=2009&month=08&show=15891
Alina,mami de printesa si baby
tumpi spune:
Alina, felicitari, sa va traiasca flacaul.Ce mult seamana cu tine.
Refacere rapida si sper ca e doar o alarma falsa cu anticorpii de HepatitaC.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
maraki spune:
Vaai cat de scumpa esteeeAlina sa va traiasca printesita si sper ca si Tumpi sa fie doar o alarma falsa
Intreba cineva de dr. pediatru roman, era Dr. Doina Chelbea dar a iesit la pensie Si-a schimbat adresa, am prins-o un timp la noul cabinet iar ultima oara au spus dr-ii de acolo ca a iesit la pensie. Tare rau imi pare... ne.a ajutat foarte mult si aveam incredere ca da tratament bun intotdeauna.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Dragele mele, Multumesc ff mult tuturor pt urarile voastre si pt gindurile bune .Sunt tare fericita cu bebele nostru scump si drag ,il iubim cu toti,surioara,parinti si bunici. Ca sa nu fie treburile usoare,ieri cind eram in drum spre casa,au sunat cei de la Vita 34 ca au gasit anticorpi de hep c in singele din cordonul ombilical si pina se lamuresc lucrurile sunt tare darimata .Cred ca sunt in toiul depresiei...TREBUIE sa fie bine. Aici e iubitul nostru in Babygalerie.A dormit tot timpul la sedina foto,degeaba s-a chinuit surioara si fotografa sa-l prinda cu ochii deschisi: http://www.first-moment.de/babygalerie/index.php?open=browse&khaus=51&year=2009&month=08&show=15891 Alina,mami de printesa si baby |
Doamne ajuta sa fie totul bine! Sa va traiasca, sa fie sanatos si fericit! E un dulce
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
clara.linda spune:
fetelor, va rog ajutati-ma.
astazi voi fi externata de la clinica universitara de heidelberg unde am nascut saptamana trecuta un baietel frumos, prematur extrem la 24 saptamani. el e in viata, se lupta.
eu trebuie sa ma lupt pentru el si nu cunosc medici vorbitori de romana in heidelberg.
clara.linda spune:
daca stiti medici de familie si ginecologi in heidelberg, vorbitori de romana, de origine romana, va rog scrieti-mi si mie.
nu vorbesc bine germana.
aici la clinica medicii vorbesc engleza asa am rezistat.
e greu cand il vedem in incubator asa micut, la doar 600 de grame, el se lupta sa traiasca.
clara.linda spune:
sotul meu trebuie sa ramana la munca in karlsruhe, sa avem asigurare medicala in continuare ( eu nu lucrez ) iar eu trebuie sa raman singura aici in heidelberg sa vin la copil la FIPS ( terapie intensiva ) sa aduc lapte de san si sa nu il las singurel.