Viata in Germania (56)
Raspunsuri - Pagina 7
liutzica spune:
Alina
Si eu ma gandesc la tine, ma rog sa ai parte de o nastere usoara si sa-ti revii cat mai repede dupa cezariana.
Sa aveti un week-end minunat in 3 si sa aveti nenumarate week-enduri minunate in 4 de aici incolo.
Un pupic de incurajare.
+ felicitari pt terminarea clasei I!!!
dana n. spune:
Alina, nastere usoara si un bebe perfect!
------------------------
26+ David
Albume foto
vikinga spune:
Alina miine e ziua cea mare! Sunt cu sufletul linga tine. Nastere usoara si un baietel voinicel si sanatos!Vikinga 18+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Christel spune:
Alina si eu sunt cu gandul la tine, deci a venit ziua cea mare?
Sa ai nastere usoara si bebe frumos si sanatos! Si refacere usoara dupa cezariana!
zuzunaki spune:
Alina,
tin pumnii sa decurga totul perfect!Nastere cat mai usoara si recuperare rapida!Un bebic sanatos ,mancacios si cumintel sa ai!
Multam de intrebare.Eu nu fac prea bine...bolesc,bolesc si iar bolesc.Iarna nu ma imbolnavesc mai deloc.Dar deh,iarna nu-i ca vara
DidiAlex spune:
Alina, Sa va traiasca!!!
Bun venit, pui mic!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Camelia Dragi zmeurici, azi dimineata, in jurul orei 8, s-a nascut Stefan Daniel, bebeul Alinei! Bebelusul are 3600 g si 54 de cm. Nasterea a decurs fara probleme, amandoi protagonistii se simt foarte bine.Mai multe amanunte o sa va dea mamica, de indata ce va avea ocazia. Felicitari, Alina si refacere rapida! Bine ai venit pe lume, Stefan Daniel! Sa fii sanatos si fericit! Rapid, farmecul vietii. |
hcclara spune:
Felicitari Alina, multa sanatate si noroc sa-i dea DD puiului vostru Stefan Daniel!
si refacere usoara!
zuzi.simona spune:
felicitari Alina, sa fiti sanatosi!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Yasmine spune:
Sa fie intr-un ceas bun Alina, sa va traiasca Stefan Daniel, sa va bucurati de el.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu