Viata in Germania (56)
Raspunsuri - Pagina 18
dengabi spune:
Cu ocazia zilei de Sf.Maria,doresc tuturor celor care poarta acest nume sfant multa sanatate,bucurii si fericire !!!!
anda_banu spune:
multumesc fetelor pentru raspunsuri si la multi ani tuturor care purtati numele Sf.Maria
celesta spune:
La multi ani tuturor Mariucelor!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
ClaudiaH spune:
Anda, -legat de elterngeld: eu nu am lucrat niciodata in Germania asa ca am laut doar cei 300euro/luna timp de un an.
-legat de bagajul de spital: eu am avut vreo 3 camasi de noapte, un halat de baie, sutiene de alaptat si chiloti, cateva schimburi de haine de casa pentru purtat peste zi (pantaloni trening si tricouri), sosete si papuci pentru dus si bineinteles prosoape si cosmeticele obisnuite. Nu mi-a tebuit nimic pentru bebelus si nici chilotii nu erau musai insa dupa primele doua zile chilotii lor de plasa nu mi-au mai placut. In spital aveam la dispozitie: tampoane, absorbante pentru sani, scutece pt. copil si ma rog, cam tot ce iti trebuie. Hainele pentru scos bebe din spital le-am lasat acasa si le-a adus sotul cand a venit sa ne ia acasa. Oricum sotul poate trece oricand pe la tine sa-ti mai aduca ce-ti trebuie asa ca nu-ti lua prea multe chestii.
helbi spune:
Alina, La multzi ani pt Marie!
Si, la multzi ani tuturor sarbatoritelor/sarbatoritzilor de azi!
Alina spune:
Fetele,multumim de urari!
"La multi ani!"cu scuzele de intirziere si de la noi,pt toate Mariile,Mariane si derivate!
Ieri nu am apucat sa intru pe forum,mi-am printat posterul la Univ si a iesit ff bine.Dupa-amiaza am fost sa-mi caut haine,grea problema,am 5 kg in plus si nu-mi mai vine nimic .Miine si poimiine am prezentari,sper sa ma descurc,am o oboseala cit casa dar o sa rezist,ma simt ca in sesiune .
vikinga spune:
Alina mult succes! esti o proaspata mamicuta foarte silueta, bravo doar 5 kg ramase! Se vor topi imedait.Felicitari sarbatoritlor sapataminii! Andreia, Marie printesa de Alina si tuturor MariilorVikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Venisem sa intreb de Yasmine si m-am luat cu petrecerile:Cum iti este graviduto? In pline greturi:)? Ori au mai trecut? Cind ai programarea pt amnio?Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Venisem sa intreb de Yasmine si m-am luat cu petrecerile: Cum iti este graviduto? In pline greturi:)? Ori au mai trecut? Cind ai programarea pt amnio? Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Azi la 8:30 am programarea pt amnio, in rest , nu mai am greturi, sunt bine, fac burta, dar ma lupt cu o lipsa acuta de pofta de mancare, va spun cum a fost, dupa-amiaza.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu