Viata in Germania (56)
Raspunsuri - Pagina 15
helbi spune:
Christel, eu de mop si reteta nu zic nimic acum. Insa, referitor la fata ta si mathe, eu zic sa o lasi usor acasa deocamdata. Nu uita ca a inceput abia de o sapt. scoala (asa am inteles). Pina spre vacanta de toamna vor face multa recapitulare si usor-usor li se introduc si adunari pina la 100 (de genul 10+20). A mea e intr-a 4-a si s-a descurcat f bine pina acum si al mathe si la germana. Acasa, am lucrat putzin cu ea, din lipsa de timp.
vikinga spune:
Christel alcool mai mult de 70% nu am vazut, dar oricum nu e periculos pt pielea capului? De fapt si gazul ar putea avea reactii puternice. Uleiul de ricin e baza, a adus si mama de acasa. Noi toti din familie avem parul f des, inafara de tata cu chelie dar incredibil cum a functionat uleiul asta pe ciinele nostru! Se zgiriase rau pe botic si nu-i crestea deloc, ei bine cu uleiul asta intr-o luna era ca in tinerete. M-am uitat aseara si pe mopul ala cu aburi, nu suna rau, ai dreptate tot am mai vazut reclame. Insa din ce am citit e mai indicat pt mocheta si gresie. Ori sunt si modele anume pentru parchet si laminat? Daca cumperi sa ne zici si noua impresia lasata.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Christel spune:
Andreia, a inceput scoala de 3 saptamani, acasa fac cu ea cam 2-3 ore/zi cu pauze, eu zic ca nu e mult, oricum si-a mai dat drumul am facut si acum in weekend si vad ca a inteles. N-avem ce face trebuie sa o pun sa scrie si sa citeasca si in romana si sa faca si la germana,mate, o inteleg ca pentru ea e un pic mai greu dar n-avem de ales.
In privinta mopului minune chiar nu stiu ce sa zic, multi zic de asta H2O care-i fac reclama la noi, nu ar fi asa multumiti ba ca lasa apa in urma ba ca nu curata covoarele, ba ca se murdareste laveta aia si tot asa des trebuie sa o speli, sa scoti aparatul din priza, etc, nici nu stiu ce sa zic ma gandeam daca iau unul sa-l incerc si daca nu sunt multumita as putea sa-l returnez?
In privinta returnatului produselor sa va zis faza, ii cumpar fetei pantofi pentru scoala, ii ia la scoala de 3-4 ori cred ca i-a incaltat si se rupe unul,s-a dezlipit intr-o parte, zic mai sa fie chiar asa de prosti sunt, hai sa incercam sa-i ducem inapoi sa-i aratam la magazin cu gandul macar sa anunte cumva producatorul de calitatea proasta a produsului respectiv, cand colo se uita vanzatoarea si ne spune ca putem sa-i lasam acolo si sa luam altceva in schimb, noroc ca am pastrat bonul si a vazut ca erau luati cu o luna inainte, asa ca daca patiti asemanator mergeti la magazin si-i returnati, eu chiar nu stiam i-am dus asa la plesneala si a mers, oricum ii aruncam ca nu mai erau buni, asa ne-am ales cu SANDALE NOI.
Christel spune:
Fetele dar de Waschball ati auzit(folosit)? Mai multe cititi aici:
http://www.ecowashball.eu/eco_db/index.php?pagerun=3
Am citit mai demult aici pe forum era un subiect despre bila asta magica, interesant este ca se spala fara detergent(desi aici in reclama scrie ca reduce consumul de detergent cu pana la 75%).Ar fi buna ca n-am mai spala cu detergenti, mai ales pentru persoanele alergice, pentru rufele copiilor.
O are in reclama la Netto saptamana asta si este 15 euro, asa n-ar fi scumpa mai ales ca are durata asa mare de utilizare, dar macar o fi buna? la noi am vazut ca-i 130 roni, deci mai scumpa.
helbi spune:
Christel, nu stiam ca deja au trecut 3 sapt de scoala la voi. La noi a trecut numai una.
Sa stii ca si eu am patit cu 2 perechi de sandale pt mine acum 2 ani, aceeasi poveste. S-au rupt in 3 sapt si mi-au dat banii inapoi, desi in mag. mai erau modelele respective.
Christel spune:
A, deci ai patit-o si tu, eu chiar ma gandeam ca s-or uita astia la noi chioras ca ducem pantoii rupti inapoi, dar am incercat si a mers chiar nu s-a mirat nimeni, pana la urma de ce nu, ca doar muncim pentru banii astia?
In legatura cu bila magica aici sunt si discutiile fetelor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130177
dengabi spune:
Buna fetelor,
Citind mesajele voastre parca mi-e dor si mie de un puiut mic,dar sunt destul de in virsta (41 ani) si mi-e tare teama.Una din cauza virstei,iar alta din cauza ca am o problema la coloana. Am un baiat de 14 ani si tare imi doresc din tot sufletul inca unul mic,sa-mi umple sufletul cu zambetul lui.
anda_banu spune:
neata fetelor si o zi cit mai buna
vroiam sa va intreb,voi ce bagaj ati luat la spital atunci cind ati nascut?
banuiesc ca aici n u e ca in romania,am auzit ca sunt conditii super in spital si personalul e foarte dragut
va pup si fug la treaba,pe aici se simte asa un aer de toamna...
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Ziua buna,fetele! Am auzit ieri la radio ca nici un carucior nu a iesit bine la öko teste . In fine,cite ceva cititi aici: http://de.news.yahoo.com/17/20090827/tbs-10-von-14-kinderwagen-im-test-mangel-609f618.html Voi cumpara si eu revista sa citesc. Noi am cumparat in iunie unul de la Maxi Cosi,sunt curioasa cum a iesit.Vreo 2-3 sapt a avut mirosul ala de plastic nou si inchis,l-am tinut la aer si acum e ok. Alina,mami de 2 copii minunati |
Noi am platit acont ptr un Teutonia Cosmo. In magazin am fost foarte incantati de el. Sper sa ramanema asa si cand il vom folosi.
------------------------
30+ David
Albume foto
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_banu neata fetelor si o zi cit mai buna vroiam sa va intreb,voi ce bagaj ati luat la spital atunci cind ati nascut? banuiesc ca aici n u e ca in romania,am auzit ca sunt conditii super in spital si personalul e foarte dragut va pup si fug la treaba,pe aici se simte asa un aer de toamna... |
Asta ma intereseaza si pe mine. Am mai spicuit eu pe ici pe colo. Mai astept si pana vineri sa vina ptr prima data moasa la mine acasa. Voi vedea ce zice si ea.
------------------------
30+ David
Albume foto