Viata in Germania (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmi

Fetele, imi spuneti si mie, bitte, de ce acte are nevoie cineva care vrea sa se marite in Germania? Un link poate aveti....
Multumesc.

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Carmi depinde de la caz la caz (daca ai mai fost casatorita, daca sotul e neamt, dovada venituri, etc)
Mergi la Rathaus (la Standesamt) acolo unde te vei muta cu domiciliul si cere o lista cu actele de care ai nevoie. Asta e drumul cel mai sigur si drept

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Citat:
citat din mesajul lui Carmi

Fetele, imi spuneti si mie, bitte, de ce acte are nevoie cineva care vrea sa se marite in Germania? Un link poate aveti....
Multumesc.

Carmi depinde de la caz la caz (daca ai mai fost casatorita, daca sotul e neamt, dovada venituri, etc)
Mergi la Rathaus (la Standesamt) acolo unde te vei muta cu domiciliul si cere o lista cu actele de care ai nevoie. Asta e drumul cel mai sigur si drept

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Multumesc de idee, Celesta, o sa-i spun fetei care m-a intrebat. Eu nu m-am maritat in Germania, de asta am intrebat aici. Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, as dori si eu sa intreb poate stie cineva sa-mi spuna si mie.Maine vom sfinti apartamentul si mi-e rusine sa-l intreb pe preot cat trebuie sa platesc pentru ca stiu ca raspunsul va fi, cat vrei.Dar chiar nu stiu si nu vreau nici sa ma fac de rusine,stiti cum e.
Si inca ceva , este obligatoriu sa fie prezente toate persoanele care locuiesc in casa? Intreb asta pentru ca sotul meu este la servici maine cand va avea loc sfintirea apartamentului, da m-am gandit ca slujba este pentru casa si sotul se poate sfinti mergand la biserica de aceea am acceptat data si ora de maine .Trebuie sa schimb data , sa fie si el ?
Multumesc pentru orice raspuns.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

roxy noi cand am sfintit casa odata eram doar eu cu copii si sotul la servici, iar a doua oara am fost toti acasa. La noi nu a fost nici o problema caci nu am fost toti.
Iar referitor la bani, eu stiu la noi preotul sta la 60 km distanta deci am dat ceva mai mult si pt benzina 100 euro, iar o data cand nu a venit numai pt mine caci ne-am vorbit mai multe famili pt aceeasi zi, atunci am dat 50 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, imi cer scuze ca dau buzna asa peste voi, dar am si eu o rugaminte la fetele din Frankfurt. Stiti vreuna din voi vreo adresa a unui magazin romanesc de acolo? Am citit pe la subiectul cu dorul de produsele romanesti si asa m-a luat o jale si o melancolie dupa niste chestii...si tare as vrea sa o rog pe cumnata mea sa le cumpere si sa mi le trimita. deja sunt numai cand ma gandesc. Aici nici o sansa, nu-s destui romani pentru asta

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, sa va traiasca bb/ul si sa va aduca numai bucurii. M/am gindit toata perioada la tine, dar abia in seara asta am avut acces la net, dupa concediu.

Alexia, eu stau in Frankfurt, dar magayin romanesc e in Offenbach <oras lipit de Frankfurt>. E pe Sprendlinger Landstrasse si se numeste Bukovina. Am luat de acolo icre si mici anul trecut. Au fost ok, dar micii erau congelatzi. Proaspetzi am luat din Nuernberg. Icre poate gasi la Metr
Link spre mag. Bukovina>

http://www.bucovina-offenbach.de/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Multumesc Helbi! Cumnata mea sta in Wallau, sa vad daca o fi dispusa sa faca o excursie pana in orasul vecin. Am aruncat un oki pe siteul lor...mmmmm... iar imi ploua in gura

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dengabi spune:

Buna ,

Sunt noua pe forum si de cateva luni in Germania,mai precis locuiesc in Frankfurt .Imi doresc sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Alina, sa va traiasca bb/ul si sa va aduca numai bucurii. M/am gindit toata perioada la tine, dar abia in seara asta am avut acces la net, dupa concediu.

Alexia, eu stau in Frankfurt, dar magayin romanesc e in Offenbach <oras lipit de Frankfurt>. E pe Sprendlinger Landstrasse si se numeste Bukovina. Am luat de acolo icre si mici anul trecut. Au fost ok, dar micii erau congelatzi. Proaspetzi am luat din Nuernberg. Icre poate gasi la Metr
Link spre mag. Bukovina>

http://www.bucovina-offenbach.de/

Helbi,
multumesc din suflet ca ne-ai spus de acest magazin. am vazut pe site la poze cu produse si Pufuleti. sper din inima ca au, m-as bucura tare ca tot timpul aducem din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

dengabi, bine ai venit, stiu cum e la inceput, asa ca nu ezita sa intrebi orice ai nevoie, poate vom sti sa te ajutam!
"noi" am inceput clasa a 5-a, vad ca ii place...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput