Redoutistele fidele LR France(169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky81

gata, am reusit sa dau comanda!
Nushu, eu nu am trimis comanda cadou. Am facut cont pe numele meu, dar cu adresa Cristinei si a mers asa, mi-au trimis si e-mail de confirmare.

ai facut comanda pe LR sau pe Kiabi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

sal`tare!

woops...ne merge din rau in mai rau! s-a dus si next!
3suisse are niste cataloage in ro...eu am cumparat unul dar inca nu m comandat.

saptamana viitoare trec prin Ungaria...lucky me! As fi vrut totusi sa iau de pe next, insa asta e!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

buna seara!
Jasmine, am facut comanda pe Kiabi.

Si eu am vazut haine LR in Mini Prix-ul din Militari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Fetelor, ce se intampla cu cei de LR??? Daca sunt reduceri, ei de ce maresc preturile, aveam cateva produse in cos si azi, cand l-am studiat am observat cu stupoare ca sunt mai scumpe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am comandat si eu pe laredoute, kiabi si 3suisses. putina marfa, bani putini caci e criza.....sa vedem cand ajunge coletul.
ce gaseam fain si ieftin, nu era marimea, asa ca mai multi nervi mi-am facut.
si spor la shopping.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

am primit cod de reducere de la TAO,pt ziua baiatului meu ANNIVAJ, reprezentand "10% sur votre article prefere & fdp offerts"Cum se procedeaza daca pun mai multe articole, de unde stiu ei care articolul preferat?
Daca puteti sa-mi traduceti si asta: Offre valable une seule fois, cumulable avec les autres offres en cours sur le site www.t-a-o.com.
La réduction de 10% s'applique sur l'article le plus cher de votre commande.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Daca puteti sa-mi traduceti si asta: Offre valable une seule fois, cumulable avec les autres offres en cours sur le site www.t-a-o.com.
La réduction de 10% s'applique sur l'article le plus cher de votre commande.
Multumesc

cris

Oferta valabila o singura data, cumulabila cu alte oferte valabile pe site. Reducerea de 10 la suta se aplica articolului cel mai scump din comanda dv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky81

Fetelor, ce se intampla cu cei de LR??? Daca sunt reduceri, ei de ce maresc preturile, aveam cateva produse in cos si azi, cand l-am studiat am observat cu stupoare ca sunt mai scumpe....

Nu e ceva nou. Anul trecut sau acum 2 ani, nu mai stiu, la a doua reducere au marit pretruile. Ca sa-ti imaginezi! Cu LR nu stii daca preturile cresc sau scad sub 1 euro. E o loterie.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am impresia ca articol preferat il considera pe primul din cos, parca asa mi-aduc aminte de pe LR.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

intrebare cand primesc un colet prin atlassib ce se intampla? adica care e procedura? primesc aviz ca la posta sau ma suna?

Mergi la inceput