Redoutistele fidele LR France(169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky81

l-am inchis de tot, cand l-am redeschis .... blocat, nu-mi deschide. Aceeasi problema ca in prima zi de reduceri

mie imi merge site-ul pun in cos pot chiar sa validez comanda numai ca mai astept

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mda...am simulat comanda si cand vreau sa o trimit cadou ma pune sa schimb tara de livrare si pune la loc banutii scazuti

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Da, Clau, ai inteles bine. Quel domage!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Pentru cele care au comandat sau vor comanda pe KIABI
IN PERIOADA SOLDURILOR DUREAZA INTRE 10 SI 15 ZILE LIVRAREA!!!!!!!!!!!

Cele care ati comandat deja nu veti putea primi coletul pe 7-8 iulie pentru ca nu vor ajunge comenzile in relais pana pe 4

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

la rugamintea cristinei postez aici exact cum procedati daca vreti sa comandati la kiabi

deci va faceti cont cu numele si adresa voastra si la tara alegeti franta...puneti in cos tot ce doriti vedeti ca intra mai mult de 25 produse n-am incercat sa vad exact cate oricum muuulte apoi click pe je commande va apar datele contului si adresa de mail apoi click pe je valide si va apare pagina cu je choisis mon mode de livrasion si aici bifati livrasion gratuite en point relais (atentie: livrarea este gratuita la point relais pt comenzi peste 10euro) asa...bifati point relais-ul pe care vi-l indinca cristina pe mail ...apoi pe aceeasi pagina mai in jos apare scris Autres renseignements : aici bifati Je souhaite envoyer cette commande en cadeau si in chenarul portocaliu de dedesubt veti trece datle cristinei...mai jos trebe sa mai bifati J'ai pris connaissance des conditions générales de vente et je les accepte apoi click pe je valide si de aici trebuie sa alegeti modalitatea de plata datele cardului si gata

veti primi mail de confirmare a comenzii,de asemenea statusul comenzii poate fi urmarit in suivi de comande care chiar functioneaza fata de LR

EDIT:uitam un detaliu...cand creati contul la cod postal va trebui trecut cel al cristinei

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Da, si la nr de tel, eu l-am trecut tot pe al Cristinei. sau era alt site?

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu mai treceti telefoane. Nu va suna nimeni.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nu mai treceti telefoane. Nu va suna nimeni.

Mara si Matei

claudia nu e vb de casuta pt nr tel cand creezi contul ci la cea unde treci datele persoanei careia ii faci "cadou" coletul...si ala da,trebuie ca te suna de la relais sa vii sa-ti iei coletul,in caz de nu vii in timp util

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Inima, ti-am trimis un mesaj pe PM. Cu o rugaminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pe unele site-uri fr (uite ca nu mai stiu de care era vb), completarea nr. de tel e obligatorie si la crearea contului.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput