America (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

La Multi Ani si de la mine sarbatoritelor si sarbatoritilor, cam cu intarziere, sorry: Sanziana, Ramona pentru Anuta, Miere, Aidan al panterei, Lisa...sper ca n-am uitat pe nimeni.

Buflea, oi fi tu nacajita, ca toate ti se intampla cam numai tie, dar eu te gasesc extrem de amuzanta cu povestile tale. :-)) cred ca esti numa un foc tu, ti se simte energia prin ecran. imi placi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu imi revin cu moartea lui MJ! copilaria mea..
imi aduc aminte cand a venit in Buc am stat sa ma uit la TV si mama ma certa ca ce imi place mie la asta care de tine de "bijuuri".. eh...
Dumnezeu sa il odihneasca!

Pumba primesc mielul, primesc! numai 90? noi de mult suntem peste 100
Buflea ce de peripetii ai avut!
Lisa La multi ani! si multumesc si eu de PM!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de urari fetele!! Am copil mare!! Numai asa imi dau seama ca imbatranesc :) altfel ma simt tot ca la 20 de ani!

Maine avem un party privat, numai noi, Aidan si bunicii pe Skype cu carrot cake facut de tati :).
Ce a plans saracul ieri ca am mers la baza si a vazut 3 Transformers pe care si i-a dorit tare mult dar nu puteam sa ii luam cu el de fata si eu l-am luat de acolo ca sa ii cumpere tati. Eu i-am luat seturi te tricou si budigai scurti tot cu Transformers dar el tot la roboti a ramas cu gandul. Abia astept sa ii dau maine!! Apoi duminica merem la Disney si stam 3 zile iar joi va avea party la gradi cu tort cu un tanc pe el, asa a ales la baza ca m-am gandit ca ar fi mai fun pt el sa isi aleaga singur tortul desi nu aveau Transformers. Tot petrecem pruncul o saptamana!! :))

Irina, eu te urez maine! :)

Buflea, imi pare rau pt toate pataniile.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce trist cu Michael Jackson...prima caseta de muzica din viata mea a fost a MJ.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana si eu tot maine, pt Aidan!

Apare acum (sau a aparut deja) Transformers 2.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Zuzilici, marturisesc ca mor de curiozitate sa stiu despre ce e vorba, dar banuiesc ca e vorba de ceva probleme de imigratie. In orice caz, dc e vorba de folosit SSN chiar in conditiile in care nu il dai unei persoane direct, nu cred ca o sa il dea nimeni. Eu sigur nu m-as baga in nimic dubios, suna dubios, scuza-ma ca spun asta.

Lack of info is always like that. Ruxyj avand in vedere ca era vorba despre "o problema" pe care vroiam s-o discut cu persoana care m-ar fi putut ajuta, m-a facut sa fiu "dubioasa" . Nu-i vorba de emigrare, nu-i vorba de nimic senzational ca sa zic asa si intre timp am avut parte sa vorbesc cu cateva fete de-aici din diaspora Americana in fata carora imi dau palaria jos.
Asta e DC-ul dupa parerea mea, un site unde poti primi ajutor daca "strigi" dupa el. Eu l-am primit chiar si daca n-a fost sa fie decat un apel telefonic care cerea mai multe detalii. Fetelor (stiti voi care sunteti) sunteti o valoare a DC-ului si meritati din plin respectul si recunostinta mea.
Am tot tinut sa scriu ca deja am luat legatura cu cateva fete dar am fost mult prea ocupata ca sa reusec sa mai intru. Intre timp am aflat si importanta pe care o are SSN american fatza de SIN canadian. Ceea ce nu-i rau ca uite, asa mai invata omul despre viatza si alte societati.
Va multumesc inca o data tuturor si macar pentru faptul ca v-ati aruncat ochii pe mesajul meu si nu l-ati ignorat si va doresc tuturor un weekend superb plin de soare si relaxare.
Pacat ca v-a fi chiar si macar un pic "umbrit" de moartea celor doua staruri. D-zeu sa-i odihneasca!

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Ruxyj, hold your horses. Totul e ok, stiu despre ce e vorba. Nu e vorba de emigrare, de dat nici un SSN. Sper ca Zuzilici sa fi rezolvat pana acum. Bafta Zuzilici!
Tu Ruxyj, du-te mama la plaja, lasa DC-ul ca nu cred ca prinzi conferinte in Hawaii asa des. Suna-ma cand va intoarceti. Pupa piticii.

Ramona, daca se sarbatoresc si Anele, ii uram si noi toate cele bune Anutei si multa sanatate.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

5 ani....I'm a big kid now!

Carmen multumesc ca "m-ai salvat"!

Cuba 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

azi schimb prefixul

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Hey, pentru ieri!

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc fetelor pentru urari.

Buflea, ce de patanii. Sorry ca le gasim amuzante, dar chiar ai haz cum le povestesti. E mult pentru copii sa fie zece ore acolo, cred ca de asta fac asa, nu ca ar fi ceva "funny" la mijloc. Zece ore e mult oricum o iei, plus ca inca e totul nou. Poate ca-i mai bine dupa ce se obisnuiesc.

Imi pare si mie rau de treaba cu MJ, mi-a trezit amintiri din adolescenta. Chiar era "the king" cind am emigrat eu, Billie Jean era in rotatie continua pe MTV. Na, ca-i mult de atunci.

La multi ani Aidan, ce de surprize placute il asteapta!

Ruxij, spune mai cum e in Hawaii!

Noi sintem in plin val de caldura, miine cica-i heat index 110. Alexandru are birthday party de la 2.

Inca un strigat de ajutor, de azi o sa avem pisica. Am avut cind eram mica, nu mai stiu ce si cum e cu ele. Vreau s-o tinem in sunroom si afara, altfel luam ciine. M-am gindit ca astea-i mai independenta si nu stam atita dupa fundul ei.
Sad news, a murit unul dintre betta fish pe care-i avem. Cica-s indestructibili, traiesc cu anii, bla-bla. Nu la noi! Nu stiu ce-i facuram, asta e. Ana e cu ochii pe el sa se faca bine cica, nici nu reusesc sa scap de el ca nu se misca de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, deci v-ati hotarat sa va luati pisica. Pai ati scapat si de grija celuilalt peste cu ocazia asta.
Glumesc, dar sa stii ca acum vreo 12 ani (uffff, ce demult mi se pare) am gasit-o pe prima mea pisica jucand baba oarba cu pestii pe covor. Aveam un acvariu foarte inalt si ingust si un pic instabil si l-a doborat. Apoi s-a distrat juma de zi pana am venit eu de la scoala.

Felicitari si s-o stapaniti sanatosi. Ce rasa este? Eu am avut intotdeauana maidaneze, sau europene ca sa sune mai stilish:))

Mey, ma enerveaza rau Spark-ul. Pur si simplu nu imi arata mesajele voastre decat de-abia dupa ce scriu ceva. si e aiurea, pt ca nu pot raspunde niciuneia dintre voi:((

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput