America (168)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Zuzilici, marturisesc ca mor de curiozitate sa stiu despre ce e vorba, dar banuiesc ca e vorba de ceva probleme de imigratie. In orice caz, dc e vorba de folosit SSN chiar in conditiile in care nu il dai unei persoane direct, nu cred ca o sa il dea nimeni. Eu sigur nu m-as baga in nimic dubios, suna dubios, scuza-ma ca spun asta.
Carmenbr spune:
Ruxyj, hold your horses. Totul e ok, stiu despre ce e vorba. Nu e vorba de emigrare, de dat nici un SSN. Sper ca Zuzilici sa fi rezolvat pana acum. Bafta Zuzilici!
Tu Ruxyj, du-te mama la plaja, lasa DC-ul ca nu cred ca prinzi conferinte in Hawaii asa des. Suna-ma cand va intoarceti. Pupa piticii.
Ramona, daca se sarbatoresc si Anele, ii uram si noi toate cele bune Anutei si multa sanatate.
5 ani....I'm a big kid now!
ruxij spune:
Ah, tu stii si ma lasi sa mor de curiozitate? LOL Pai asa zise ea, care ma puteti ajuta cu un SSN si o adresa:)
Fi-miu era plecat cu Andreea si ai ei ca eu am fost la conferinta azi si dupa ce venii eu, ei nu se intorsesera, asa ca omoram vreo doua ore in camera, ce naiba sa fac singura Acu' plec.:)
mihutza11 spune:
La multi ani Sanziene, Ane, Ioni si Ioane!
Ciuf bine ati revenit! da, e nasol cand ai escala mare in aeroport.. si mai ales cand merg copilasii, cum am patit si noi cu Andra .. dar ce sa facem daca ne-a trebuit USA, si unde mai pui ca ne-a trebuit si coasta de vest, ca tot am vb cu al meu sa ne mutam mai aproape..
si noua ne-au luat amprentele cand am venit din RO, numai domnisoarei nu, ca doar e cetatean, dar asa se mai intindea la aparatul ala ..
Lisa si eu te-am PM! multumesc!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
sinzi_ana spune:
La multi ani Aidan!!!!!
La multi ani Irina!!!!
-azi e evenimentul sau pe 27?-
La multi ani Ana!!!!!
Tare bine in vacanta...David are program cu buncile, unchi si matusi...
Eu cu fetili!!!!
Ciuf, cand ai fost in Eforie??? Am fi putut sa ne intalnim...noi avem casa in Eforie Sud...
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
buflea spune:
Fetelor, am venit sa plang aici.
Barbata-meu este de 4 zile la un curs si evident ca nu a mai putut sa duca copiii la gradinita dimineata. Asa ca sunt "in charge' ... nu mai stiu de mine. Sa va spun ce am facut azi - ma scol la 6:00 A.M. pregatesc micul dejun, lunch-ul lor si al meu, scol copiii, ii spal, ii imbrac, le dau sa manance, ii pun in masina, zbor pe strazile patriei pana la gradinita, ii arunc pe fiecare in clasa lui, ma urc in masina ca sa zbor spre gara ... trec de primul stop, pun o frana brusc si imi aluneca din spate, ghoizdanele lor. GHIOZDANELEEEEE, cu lanch-ul in ele evident. Intorc masina, plec pe 2 roti inapoi, las ghiozdanele, cand sa decolez iar spre gara cineva ma blocase ... ma invart, ma sucesc, ma sui in masina si incep sa claxonez, tareeeee ..doar sunt din Romania ce pana mea. Intr-un final iese si duduia care ma blocase, zbor iar spre gara, prind toate stopurile verde, ajung la gara, parchez, mai am 2 min pana la tren ...ma dau jos din masina, alerg pe peron, fac 3 pasi si ma intind, cat sunt de "scunda" pe asfalt. Am calcat stramb si m-am imprastiat pe jos ... . JENANT ! ! ! ... se strange lumea in jurul meu, toti ma intreaba daca sunt ok, vine trenul, vine conductorul ... eu ma adun de pe jos, pantalonii mei de serviciu sunt zdrente in genunchi, am un buboi imens tot acolo, sangerez ... ma sui in tren si ajung la serviciu de ziceati ca am luptat in transee. . Acum ma doare ... ma doare palma ca se pare ca m-am sprijinit si in maini, ma doare genunchiul si ma doare sufletul dupa pantalonii mei de marca pe care ii luasem din Vegas anul trecut. Si sunt doar la jumatatea zilei ...ce-o mai fi pana diseara ?
Cam asta a fost raportul zilei mele de azi
pumba spune:
buflea - sa treaca buba.
ciuf- bine revenit pe aceste meleaguri!
mie imi trebuiesc cam 2 saptamani, sa-mi revin dupa o vacanta in tara, foarte greu, mama imi tot spune sa ma duc in tara in vara asta, dar nu mai rezist ,dupa 2 veri la rand cu facut bagaje, alergat dupa cadouri, impachetat si despachetat-am nevoie de o pauza.
mihutza- dau un miel,ti-am botezat fata.dar tot dulce ramane
e prima zi cu 90Fsi nu-mi revin mor de cald.
ramona,sanziana,lisa - la multi ani de Sanziene si Sfanta Ana!
ma duc la bagaje de Vegas
BiancaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 azi schimb prefixul 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Hai, mai ca nu e chiar asa rau...Suntem mai coapte, ca piersicile
LA multi ani cu sanatate si cu copii pe langa tine!!
Mami de Amalia si 27+
Amami spune:
Buflea am ras tare bine de peripetiile tale de azi! :) Nu te plictisesti deloc :)
In legatuara cu zborul cu schimbarea in Munich, noi l-am folosit anul trecut, tot cu escala de 1h50. A fost ok, am ajuns la timp desi a trebuit sa luam un mini bus sa ne transfere dintr-o parte in alta a aeroportului. Chiar am avut vreo 30 min timp sa ne relaxam pana sa intram in avionul de RO. Anul asta mergem tot cu acelasi zbor si sper sa fie la fel ca vara trecuta. Am experimentat altadata si o escala de 4 h tot in Munich si ni s-a parut prea mult cu copil fiind.