America (168)
Raspunsuri - Pagina 23
ruxij spune:
Philip si eu ti-am admirat copiii, frumosi rau de tot!! Sa iti traiasca!!
Despre Ioana balena nu mai pot comenta, e o jginire la adresa mea
La noi snorkelingul a fost la apa mai mare asa, mai ales unde erau delifnii nici nu se vedea fundul oceanului. Eu am ajuns azi la servici si au fost si alti colegi cu noi la aceasta conferinta in Oahu. Domn'e a fost azi dimineata un fel de adunare la noi in dept. cu prajiturele, suc, cafea si unu' dintre colegii astia povestea cat de naspa a putut fi in Hawaii, cum a cautat el cu limba scoasa de trei coti vreun director de program de la NSF pe la conferinta si nu a gasit neam pe nimeni, ce conferinta proasta nene, ce naspa e Hawaii in general, nici macar nu sunt corali si nu se poate face snorkeling, ce nasol e orasul Waikiki si ce oribil a fost totul in general. Eu am balmajit asa cu juma' de gura ca directorii de program au avut office hours la conferinta deci dc voiai sa ii gasesti ii gaseai (ups, probabil n-a prea dat pe la conferinta de fapt), iar eu am facut snorkeling just fine. Dar nu zisei prea tare, ca imi fac dusmani, oricum tipul m-a lasat masca, cat de negativi pot fi unii. Eu am vorbit cu doi directori de program la conferinta, am facut si doua contacte pt. colaborare profesionala si in rest mi-a placut totul. Sigur, e putin cam aglomerat, dar pe mine nu ma deranjeaza, imi aminteste de Mamaia si chiar imi place, nu prea ma omor dupa pustietati asa, sa fiu doar eu cu testoasele si in afara civilizatiei
lisa79 spune:
amami,de abia astept!
miere,mumos e Aidan
pt toate!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Andrada spune:
Atunci nu mergem impreuna Ruxi. Si eu tind sa devin neprietenoasa in vacante d-astea Disney type
(ma lasau la cozi la ride-uri in Florida sa fiu si eu barem utila la ceva), si ce mi-a mai putit la wildwood, oceanul e prea departe, prea multi oameni, ma enervau ride-urile etc.. In schimb la Londra parca eram in paradis, ma intreba sotu daca sint on something ca prea avem un zimbet incremenit pe fata "at all times".
CRISMIR spune:
RUXI tot am vrut sa te intreb de data trecuta si am omis...delfinii aia se plimbau acolo,asa de capul lor?...si apa nu era rece tare???...te intreb asta pt ca eu imi doresc sa innot cu delfinii dar aici sunt locuri speciale unde poti merge sa innoti,nu sunt peste tot...si cica apa e foarte rece...si trebuie un antrenament special inainte...cu vreo jumatate de ora...asa am auzit de la altii...povesteste si tu cum a fost sa stiu si eu de la cineva adevarul
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
Pai in Hawaii apa nu e asa de rece si nu a fost nevoie de nici un antrenament dinainte. Dc. a intrat si fi-miu, iti dai seama ca nu e chiar asa mare smecherie. Oricum am tremurat nitel, ca ne-am luat wetsuits din alea si mi s-a parut ca mai mult tin de frig decat de cald:) Dar categoric, apa nu e rece in Hawaii. In California e rece rau de exemplu.
Andrada, nici mie nu imi plac rides-urile. Dar o statiune ca Waikiki e OK, da, e putin cam aglomerata, dar nu mi se pare "tiganie" in orice caz. Imi place ca sunt si magazine si poti iesi seara, mie imi trebuie ceva "intre", nici salbaticiune, nici rides. In Wildwood nu e asa misto, mai tiganie clar, mult white trash, dar plaja nu era departe, noi am stat la un motel d'ala fix pe plaja. Waikiki e la ceva mii de mile departare fata de Wildwood, ca si calitate adica (si pretz )
ruxij spune:
Apropos de preturi, la starbacsu' local (adica se numea Peet's coffee cafeneaua de la hotel) un sandwich cu croissant, ham and cheese costa $9.35. Si breakfastul la hotel era 28$.....plus tip. Calculai ca pt. o vacanta de 10 zile in Waikiki, pt o familie de trei persoane, iti trebuie cel putin 6000$ (si asta fara tururi si nebunii). Mai lejer asa 8000 e mai realist.
josefine spune:
wow, ce preturi. aia au dolar hawaiian? . dar oricum, frumoase pozele, sunt invidioasa:-) eu nici in california nu am ajuns.
www.razvanphotography.com
ruxij spune:
Io cu conferintele, altfel nu mi-as permite. Si nici chiar asa nu imi permit de fapt, dar sa zicem ca dc. stai si calculezi e "o ocazie". Dezavantajul e ca tb sa te mai duci si pe la conferinta juma' din timp macar. Sau mai bine spui precum colegu', mvai ce conferinta proasta, n-am gasit picior de om pe acolo, si nu te mai duci deloc
josefine spune:
Ha, stiu, am fost si eu la inceputul lui iunie la prima mea conferinta. In Charleston. A fost misto. Azi m-am dus sa imi deconteze cheltuielile. Mi-a parut rau dupa-aia ca nu am stat mai mult. Fraiera eu, ca am stat doar cat am avut treaba.
Si mai fraiera ca am mancat pe la locuri din astea mai cheap, ca am zis ca nu mi-or deconta astia si mancarea, dar am descoperit ca puteam sa mananc mai bine:))
Faina locatie de conferinta, Hawaii. Cred ca asa le aleg astia, sa mai iasa lumea din laborator.
www.razvanphotography.com
Amami spune:
Scumput Hawaii-ul, dar f.fain. O prietena a platit doar pt.ea 6000$ pt.10 zile dar a avut ghidul grupului. Au fost in fiecare insula, cazati 90% la gazde, pensiuni, mancare traditionala, etc., vizitat/experimentat cat s-a putut de mult din viata si cultura hawaiiana. Ea e mai rebela din fire si i-a placut enorm, desi a fost super de obositor, era pe drumuri vreo 10h/zi. Avusese in grup si o tipa cu bebeu de vreo 6 luni pe care l-a purtat cu ea peste tot. Curaj mare zic eu :) Oricum e o destinatie care merita vazuta. Ce bine Ruxi ca ai avut ocazia sa-i oferi o vacanta asa frumoasa baiatului tau!