America (168)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

un zambet pt voi:
http://apha.shutterfly.com/10118
ps asa poate-mi trimite ramona poza cu ea:)

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Aoleu, ce umilinta ...auzi la Ioana cica e mare grasa si balena . Pai eu nici acum dupa 3 ani de la ultima nastere nu ma dezbrac in costum de baie pe plaja ... - arati foarte dupa 2 copii, apropo, care e diferenta dintre ei.
Mai are cineva copiii atat de apropiati de varsta ca ai mei (14 luni) ? - bine asta e o intrebare pe care mi-am pus-o mie ca am sesizat ca pe aici nu prea se raspunde la intrebarile altora ...

Cum e la Virginia Beach ? Anul trecut am fost si noi la un pas sa mergem acolo, gasisem si hotel ...dar am renuntat ca erau 7 ore de condus si n-am vrut sa trec prin experienta asta cu copiii ...
In afara de plaja, ce mai este de facut cu copiii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea ce fain zambeste Nicholas! Si ce rotofei este, a crescut foarte frumos.

Sa vi-l arat si eu pe baiatul meu, mare cititor,care verifica dc aplic corect instructiunile pt cresterea lui:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3676108716/

Ioana, nu m-am speriat, insa a doua oara cand ai sunat cred ca eram in piscina. Cu Kos am glumit, sper ca nu te-ai suparat, sa nu ii spui ca poate ne vom intalni vreodata si nu vreau sa fie suparat pe mine:))
Al meu copil are si el doua nap-uri pe zi, dar se intampla sa aiba zile in care sa nu doarma deloc (cum a fost ieri), mai ales cand face vreo achizitie neurologica importanta. Cand a inceput sa mearga de-a busilea, nu mai voia sa adoarma, il puneam in patut si el incepea marsul. Acum suntem la capitolul jump around:)), sare in continuu, il legan sa adoarma si el imi sar in brate ca un iepuras pana cand oboseste si incepe sa planga.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Phillip cat e de frumos micutul tau...ooof ce zboara timpul! deci asa haa! a inceput nicholas sa zambeasca...manca-l-ar mama...vad ca inca nu s-a curatat bilirubina din ochisori, e okay...sa nu te sperii...mai tine vreo luna bunicica...daca nu mai mult, oricum e baiat mare deja! sa-ti traiasca sa va bucurati de ei amandoi...sunteti tare frumusei si buni, ce am vazut eu din poze!

Irina, tu ma superi nene pe mine...dar raaau...:)) ca pui poze asa putine si e atat de frumos ce pui acolo ca mai rau ma atzatzi...si cand vreau sa vad mai mult ...nu mai sunt :((...baga poze acolo...sa ma satur privindu-ti minunea...de parca m-as putea satura vreodata...e un scump si un iubit...acum sa stii ca mi se pare ca semana si cu tati al lui...dar oricum e finut ca tine...are multa frumusete de la mami, dar e si barbatel asa de la tati...ca luc al tau e masculin 100%...pazea ca o sa-ti faca fetele coada la usa!

aaa...si cu kos! stai linistita ca am murit de ras...pai ai dreptate, cum sa ma supar???!!! si eu ii zic...din gras nu-l scot....da' si el pe mine! de vazut in mod sigur o sa ne vedem...asa cum i-am zis mireluscai iti zic si tie...si va stie deja pe toate...te tine, pe zanzi pe mirela :))) ca-i povestesc...secretul nostru, nu zic nimic :))) dar e un secret care il stie toata lumea...el mai ales :)))

eeeh e bine ca se straduieste...;)

va pup mult fete dragi

Mergi la inceput

Ioana si al meu barbat are burta mai mare ca a mea si el se duce la sala si e nervos ca nu scade, haha. Chiar ne-am masurat burtile aseara ca el zicea ca eu o am mai mare ca a lui, dar s-a dovedit ca nu e asa, haha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Sanzi...nu zanzi :) nu mai corectez...

Buflica...fara frica...poi voi sunteti frumoase nene...eu sunt urata...eu nu sunt multumita deloc cu ce vad in poze...ma sperii pur si simplu :)))

si intre feciorii mei sunt exact 2 ani...si mai vreau :) dar sa avem si bani pentru asta...si nervi...ca stau prost la capitolul asta...am inceput sa urlu...nu la ei...mai mult la ta-su hi hi hi :))))

Mergi la inceput

In alta ordine de idei l-am gasit azi pe fi-miu stand in picioare in patut si rozand marginea patului (el care nu are nici un dinte, haha).
Nu e cam devreme? Adica sa-l las sa se ridice? Are cinci luni jumatate.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3677998477/
Era tare mandru!

Ioana si eu urlu la Luc, mai ales cand sunt obosita. mai nou ma trimite la culcare la 10 seara, ca a observat el ca nu mai sunt, citez "asa zmeoaica () ca atunci cand nu esti odihnita". Saracii barbati! Eu sunt constienta ca ii provoc traume barbatului, sunt cu ochii pe el ca pe butelie, sa nu faca frimituri, sa nu pateze covorul...dar stii ce e funny, ca atunci cand ii arunc cate o privire din asta ucigasa atunci ii incep mainile a tremura si scapa tot din farfurie pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ioana, esti frumoasa, nu-ti mai face griji. Arati foarte bine.

Irina, in ritmul asta nu m-as mira daca maine ne-ai anunta ca Aidan se insoara. Copilul tau creste intr-un an ca altii in sapte. Daca-ti spun ca e Fat Frumos?

Mergi la inceput

Hilde, baiatul meu nu se insoara. punct. Am hotarat. Punct. Sta cu mami a lui. Punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Philip, si baiatul tau creste. Nu stiu ce le dati sa manance de-i faceti mari si frumosi asa rapid.

Mergi la inceput