America (168)
Raspunsuri - Pagina 2
sinzi_ana spune:
Da, da!!!
Azi am fost - iar - sarbatorita!! hihi...Mi-am cumparat si eu biju-uri!!!!
Irina, ...hihi, poate sa trimita orice vrei si ai nevoie...eu am un geamantan gol!!!!
Noi am fost la plaja...si ne-a fost frig...haha!! Ce deliciu pe mine!!!! Ce bine e la racoare!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
miereamara spune:
Sinzi, am notat numarul, poate vrei sa il scoti totusi de pe net.
Pupici, de abia astept sa ne vedem. Se pare ca avem casa din mexico beach incepand cu 10 iulie, ceea ce este si mai bine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Super, super!!! Abia astept!!!!
Imi e dor de mor de Aidan...si il laud p-aici la toti si le arat poze...haha!!!!
Lunea viitoare ne vedem si finul mare!!!! Pe Alexandru...si el e un frumos
Unu...si unu...mancai-ar nasa!!!
Na...ca nu ma putui abtine
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
IoanaN spune:
Lisa multumesc pentru raspunsul rapid! da, da-mi tot ce ai de 9 nu am nici eu nevoie :)
te pup si inca o data multumesc muuuuult!
Ramona J spune:
La multi ani Sinzi si tuturor Anelor si Sinzienelor!
Multumesc Miere, m-ai salvat! Eu nu-mi amintesc niciodata de sarbatoarea asta si mama e Ana. Shame on me ca uit! Azi am luat-o prin surprindere.
LucasMom spune:
Ramona, de Sanziene e si ziua Ane-lor? Daca da, La multi ani Anutei!
Sanziana, la multi ani si bucurii de ziua numelui, mie tare-mi place.
Lisa, 7 si 8 nu sunt formulare tip la ei la consulat? daca nu sunt, poti sa mi le trimiti si mie, te rog?
Cash e ok?
pumba spune:
miere- la multi ani!
blackpantero- la multi ani pt Aidan!sa fie sanatos si mami lui sa-i de-a un fratior, sa aiba cu cine se juca
mihuzta- e o dulce Ana tacum danseaza ea
eu ma pregatesc de vacanta mergem la Las Vegasfac bagaje, ma probez, sa vad ce rochite sexy am
sanzi- la multi ani de Sanziene,distractie placuta ! in tara se pun scaieti la geam , de sarbatoarea asta.
ciuf- cat mai stai in Romania?ne e dor de tine
IoanaN spune:
la multi ani sanziana :)
Lisa, ce motivare ati spus acolo la cucoana aia oparita ca nu ati declarat fata in termen de 15 zile? ca cere o motivare....eu nici nu stiu ce o sa spun :D
si la nr 7.declaratie autentificata din care sa rezulte ca nu s-a mai solicitat inscrierea/transcrierea in registrele romane... cum adica autentificata? :) si voi cum ati facut-o...
te pup
hai ca ti-ai facut de lucru cu mine...
blackpanterro spune:
Multumim de urari fetele! :)
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Carmenbr spune:
La Multi Ani Sanziana!
Eu stiam ca Sf Ana e in septembrie, dar daca ziceti ca se sarbatoreste si acum, LA Multi Ani si Anutelor de aici!
Sa fiti fericite!
Adriana, LA MULTI ANI lui Aidan. Sa-ti traiasca baiatul si sa aveti petrecere faina. wow, ai baiat mare deja!
O sa luam Wii pana la urma, multumim de sfaturi. Dar mai vin cu o intrebare. Ce companie telefonica pt Romania aveti si cat platiti? Eu am Necc si platesc 3,9c pe minut pt fix si 15c pentru mobil. Se poate si mai ieftin de atat si sa si functioneze bine? Ca am mai gasit o companie telefonica, iar acolo pretul e de 2,9c pt fix iar pt mobil e de 13c.
4 anisori...uraaa!