America (168)
Raspunsuri - Pagina 18
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara M-am delectat cu pozele din Hawai, dar Ruxi cine e domnul din pozele de la pagina 9? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Chiar ma miram ca nu zicea nimeni nimic de "eye candy" de la pagina noua si sincera sa fiu fuse un oarece test , asa ca am tras concluzia ca de fapt lumea nu s-a uitat la poze, a zis doar "ce poze frumoase"
Deci domnul e unul dintre cei doi ghizi de la turul de snorkeling, Steve se numeste si la sfarsitul turului a decis el sa se dea cu placa aia de surfing, agatat de barca :))
Andrada spune:
Eu m-am dus direct la pagina 9.
Faina vacanta ati avut, frumosi cupii aveti fetelor. Vreau sa aud finalul Lia, ca arata bine
N-ai uitat sa pupi acusorii de la mine,
A
miereamara spune:
Haha, deci am trecut testul?
Io recunosc ca am stat si m-am gandit de doua ori inainte sa intreb, mi-era ca este vreo cunostinta de-a voastra, ca prea l-ai pozat cu foc asa, in diverse ipostaze, da...ma uitai la toate pozele cu domnul si le-am ignorat pe alea cu "turtles", hihi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ruxij spune:
citat din mesajul lui Andrada Eu m-am dus direct la pagina 9. Faina vacanta ati avut, frumosi cupii aveti fetelor. Vreau sa aud finalul Lia, ca arata bine N-ai uitat sa pupi acusorii de la mine, A |
Care final? lol De fapt nici macar nu l-am pozat eu pe nenea, a fost un fotograf pe barca si cumparai pozele Credeati ca facui eu asa poze pe sub apa, wow ce camera tare am!
ruxij spune:
citat din mesajul lui miereamara Haha, deci am trecut testul? Io recunosc ca am stat si m-am gandit de doua ori inainte sa intreb, mi-era ca este vreo cunostinta de-a voastra, ca prea l-ai pozat cu foc asa, in diverse ipostaze, da...ma uitai la toate pozele cu domnul si le-am ignorat pe alea cu "turtles", hihi! www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Trecusi testu'
buflea spune:
Frumos Hawaii-ul asta ...
Imi face si mie cineva o lista cu fetele care "asteapta" ? Ca pe mine m-ati confuzat de-a dreptul ...
Macrina spune:
Bre, l-am vazut si eu, da' sincer, nu ma intere.. nu e genu meu
In schimb am vazut pe abe si sotu, desi se dau turisti pe acolo(na, ca sa nu zici ca nu observ)
corinadana spune:
Multumesc fetele!!!
Ruxij una isi aprindea tigarea la tine n poza, de aia am intrebat.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mihutza11 spune:
sunteti culmea cu aventurile voastre.. eu nu am din astea!
super in Hawaii! dar pestiucii aia ce ii faceau testoasei?
si delfinii superbi!
am admirat-o si eu pe Nicole Kidman de Corina!
am vazut si primul hike al lui Nicholas&co!
profi pozele de la nunta aia, Ioana! si piesa de la Coldplay imi place de mor!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra