America (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Io's pe fuga....
La multi ani Lisa si again Aidan si Irina

Buflea si al meu sta la gradi 10 ore/zi (face in vara 3 ani). La inceput a fost mai greu cu acomodarea. Nu pare prea obosit cand vine acasa. Dar el face un nap de 2 h zilnic. Dim. se trezeste la 6:30-7, seara se culca la 9pm. E super happy la gradi ca au tot felul de activitati interesante, multi copii, ies si multisor pe afara daca e timpul ok, doar daca ploua nu-i scoate. In fiecare dim. cere sa mearga la copii la gradi. Insa eu tot consider ca 10 h/zi e f.mult sa stea la gradi. Mi-ar place sa fiu flxibila si sa-l duc doar vreo 4h... Acuma daca ne relocam o sa am optiunea asta.

Biletele de avion le-am luat prin Lufthansa la $920/bilet. Eu sunt din Cluj si zborul cu Delta la Bucuresti nu prea e convenabil pt.noi. Prefer schimbare in Munchen si sa ma duca direct acasa. :)

Ramona frumoasa gradina ai.
IoanaN ce frumos povestesti tu mereu despre puiutii tai. Tare dulci sunt, i-am vazut si in poze.

Va pup pe toate si fug la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Avem pozici de astazi,la piscina:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Oana noi am sarbatorit in familie, am mers la piscina unde ne-am intalnit cu niste prieteni. Am facut un tort de vreo 3 kilograme si 10.000 de calorii:)), dar a iesit bun de tot. Eu m-am rasfatat cu un spa si o pedichiura in timp ce Aidan a ramas cu Lucian.

PS sa nu radeti de kilogramele mele in plus:)), mai am de dat jos...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Krissy, mai bine pune intrebarea cu pomii la Calendarul gradinarului, poate stiu fetele mai mult.

POate cineva sa ma lumineze si pe mine, suma de la asigurare, am pana in $2000 acoperiti de ei, e pe membru de familie sau pentru toti? POate e cam caraghioasa intrebarea, scuze
Si e separat pentru dental sau intra in astia 2000 tot?

Corina, poate stii tu mai multe sa-mi zici, ca eu tot Anthem am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Macrina daca i individual insurance sunt doar ai tai cei 2000$. Asa erau si ai mei cei 5000$.

Miere pai nu l ai bagat pe Aidan la baita in piscina?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut! Ca intreba Ramona mai acum cateva pagini, in Hawaii a fost f. frumos. Ne incheiem si noi cele trei saptamani de vacanta. Maine dupa masa plecam catre casa, vom avea un zbor de noapte si vom ajunge de fapt luni acasa. A fost f.f. frumos aici, Andreea si familia ei sunt extraordinari, deosebiti si le raman si datoare vanduta pe veci. Eu cu Andreea nu am apucat sa vorbesc, am fost mai mult "in ture" diferite, mai mult am vorbit in seara petrecuta impreuna in zona NY, dar Bogdan a petrecut zile deosebite si totul a mers f. bine. Am poze si odata ce ajung acasa o sa le pun pe webshots. Azi am fost la snorkeling in ocean si am vazut pesti, broaste testoase si delfini. Pana si eu m-am aventurat cu masca aia si tubul de respirat, ceea ce e ceva nemaivazut pt cine ma cunoaste cat sunt de lenesa. Pt. mine vacanta inseamna sezlong si bautura cu umbreluta, o carte, plaja, in nici un caz bagat pe sub apa in ocean Dar ce nu fac io pt. plod:) Deci stay tuned for pictures! O sa vedeti si ce castele de nisip extraordinare stiu sa faca familia Andreei:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani Irina!!!!!!! Va pupam cu drag si spor!!!

La multi ani Aidan!!!!!

Noi suntem in Bucuresti...maine plecam in Piatra Craiului...
A venit ieri si tati si ne-am reunit

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

La multi ani sarbatoritilor! Sa fiti sanatosi!

Miere, ai un ficior, jos palaria! Frumos foc si mareeee...

Mami de Amalia si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Krissy, mai bine pune intrebarea cu pomii la Calendarul gradinarului, poate stiu fetele mai mult.

Macrina, multumesc de sugestie - nu am stiut de topicul respectiv, ca e primul an cu gradina. Sa vad daca asa gasesc vreo informatie.

Duminica placuta!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Graduation, finally

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

La multi ani si multa fericiri si pofta de viata sarbatoritilor!!!!

Miere,...nu mai spune mai de torturi....ca eu vreau sa incep o dieta....si o aman din cauza dulciurilor,....cum imi zicea cineva....candva"nu am leac"
Ruxij,astept pozicile!!!!Sa ajungeti cu bine acasa!
Noi am fost azi la ocean de la 9 dimineata pana la 2pm,...si desi au fost doar nori....am ajuns acasa rosii ca racii,toti.Am pus si cateva pozici....destul de decente....de la oceanincepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2379408870072337911fYOuMZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

La Multi Ani cu intarziere Anutei , cu mai mica Evei, Irinei , lui Aidan si Lisei.

Ruxij haidi mey ... vreau poze cu tine dupa broaste .... Castelele sunt copyright de 'ot. Io la constructii in vacanta am predat stafeta... ca sunt in vacanta, nuuu

A fost fain ce mai... saracul Bogdan a fost carat prin jungla. Ne astepta intr-o seara Lia sa mearga la dinner de socializare si i l-am adus pe Bogdan de la mijloc in jos in punga de plastic. Ca n-o vrut sa-l dezbrac eu, plin de namol de rainforest era si in masina de inchiriat nu se putea altfel ca namolul rosiatic nu iesea prea usor. Am zis ca ma bate Lia... dar nu m-a batut. Ba chiar si pe Lia am pus-o la marsaluit.. prin rainforest

Dimineata o fost beach si castele si piscina si la amiaza animale, plaji de surf si rainforest cu cascade. La snorkeling n-am fost ca cel mic era prea piticot, dar am mers cu submarinul.

Pe copiii nostri i-am carat pana-n parcul vulcanic activ de insula mare si i-am dus sa vada cum fumega si cum scoate lava spre ocean. Dar cum trebuia sa zburam nu l=am luat pe Bogdan ca ne trebuia hartie de notar.

Cu palavragitul asa-i ca n-avuseram timp. O singura diineata am fi putut, dar ma batuse un soare in cap cu o zi inainte de a fost singura zi in care m-am miscat asa ca prin vis.

Copiii s-au inteles bine, mai ales la traznai. Dupa o dimineata in care au tatonat fiecare sa vada cine face primul pas, fiica-mea l-a luat pe Bogdan si o zis hai... si s-o executat.

Va tzuc pe fuga si revin cu pozne dupa ce termin cu stiinta si eu.

Mergi la inceput