America (168)
Raspunsuri - Pagina 10
liris spune:
si din partea mea, din tot sufletul, sanatate si numai bine sarbatoritilor saptaminii: Miereamara, lisa79 si Aidan!!! La multi ani!
josefine spune:
La multi ani, sarbatoritilor!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca..
Miere, Lisa, Aidan..
La multi ani:-)
www.razvanphotography.com
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI IRINA!!!!! Sanatate, fericire, bucurii, bani ca si aia is necesari :),iti doresc!!!
Am vazut ca te-au gasit "neamurile" din Filipine LOOOOOL, nu am postat pe FB sa nu cumva sa traduca tanti aia :))))
Multumim de urari fetele, sunt nerabdatoare sa se trezeasca Aidan :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
mihutza11 spune:
La multi ani Aidan si Irina! sanatate si numai bucurii!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Ramona J spune:
La multi ani Aidan si Irina! (ha, ha, cred ca v-am facut urari in fiecare zi saptamina asta - dar stiu ca azi e ziua cea mare)
Vi-l prezint pe Gica:
http://pets.webshots.com/photo/2369112350091252628rNIdze
De fapt inca n-are nume...
blackpanterro spune:
Multu mult Ramona!!
Ce scump e pisicul!! Eu i-as lasa numele Gica :))
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
miereamara spune:
Adriana La Multi Ani pentru Aidan! Sa creasca mare si frumos, fericit alaturi de voi!
Da mey,ma gasira neamurile din Filipine LOL, tot insista cica sigur nu am vreo radacina de acolo, i-am zis ca sunt romanca:)) Numele ala e f intalnit in Filipine din cate am citit si inseamna ceva de genul "munte falnic" parca. si eu care amfost terorizata de copii toata copilaria din pricina numelui, care la noi inseamna cu totul altceva:))
Ramona, Gica e absolut adorabil! Imi vine sa-l smotocesc.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
philip spune:
inca o data la multi ani sarbatoritilor zilei. ieri a facut si Nicholas o luna pe care parca am petrecut-o numai alaptand :)
imi place si Gica, da' ce-ti veni Ramona, eu cu 2 copii numai pets nu-mi mai trebuie. cand i se face dor copilului mare il duc o tura la pet store. ieri l-am dus la Petco, voia o testoasa de care de altfel am avut si eu inainte sa vin in State dar nu-i plac lui tati astea de aici ca cica-s deja crescute, pe cea din Romania am primit-o de la el cadou de ziua mea si era mica cat o moneda de 5 lei de-aia vechi.
US