Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Buna dragelor!

eu din pacate n-am o veste buna..CM-ul a venit, asa ca... paote luna viitoare...sper...

va doresc sarcini usoare, fara probleme si bebici sanatosi si frumosi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Astazi in curtea casei noastre de week-end a poposit o barza. Fiind deja mamica de martie-aprilie 2009, am pozat-o si am trimis-o la voi.

Azi avem 5 luni!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Buna!Si eu sunt o proaspata graviduta care se pare ca va aduce in martie un bb.Sunt insarcinata si asta o stiu de 2 zile.Mi-ar placea sa fac parte din grupul vostru.Felicitari uta_ciun pt sarcina.Numai bine!

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

chiar astazi citeam in fuga pe forum si am dat de numele tau...
sa iti fie de bine... sarcina usoara si sanatate bebelusului.
repede, ce date doresti sa dai pentru listuta...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Buna dragelor!

eu din pacate n-am o veste buna..CM-ul a venit, asa ca... paote luna viitoare...sper...

va doresc sarcini usoare, fara probleme si bebici sanatosi si frumosi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

luna viitoare... amandoua de manuta aici... musai...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

ayla...
daca ai pus patru poze... putem considera ca-s 4 berze...
ca sa ne ajunga...

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

mara2008, am tras cu ochiul la tickerul tau si se pare ca mai e o zi pana la testing...
Doamne ajuta!

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

ayla...
daca ai pus patru poze... putem considera ca-s 4 berze...
ca sa ne ajunga...

_

blog 1------blog 2

Doamne ajuta!
Cand eram gravida, am molipsit vreo 4 prietene, care au ramas dupa mine. Vrea cineva virusul? Daca nu cumva am scapat de el intre timp.
Happymum, uneori ma rog pt tine, sa vina curand bebe care sa-ti bucure sufletul.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli PETRU si PAVEL!

ellanik bine ai venit! Sarcina cat m usoara sa ai si un bebe sanatos!
eladea2005 imi pare rau , ca a venit CM-ul, iti doresc din suflet ca luna viitoare sa fie cu ochisori!
Ayla21 multumim pt poze! Vreau si eu macar o barza cu un puisor .
happymum tu cum te prezinti? sau si tie ti-a venit CM-ul?

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

uta_ciun - felicitari pt. sarcina

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vin si eu cu un test pozitiv luna viitoare. Rezervati-mi un loc pe 3 aprilie, da ?
Sper sa nu-mi pierd curajul pana atunci.

Sarcina usoara tuturor burticilor.

Denisa

Mergi la inceput