Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Arinaa, bine ai venit si sarcina usoara!

Oana 5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Happymum, sunt sigura ca nasc in 2010 . UM a fost pe 1.02.2009 , dar sarcina e mica. De cand l-am nascut pe Andrei am avut doar 3 menstruatii, fiecare a venit cand a vrut (alaptam, plus ca un ovar nu functioneaza, plus alte probleme).
La eco se va stabili varsta exacta a sarcinii .

Care e userul comun? Sa trimit niste PM-uri la moderatori, poate n-au citit pe aici.

Diana 7+, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

arinaa felicitari! Practic sunteti cu 3 zile mai mici decat noi daca luam in calcul UM.Si noi tot de 3 ani ne chinuim dar noi am recurs la FIV.Sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si tu sa fii sanatoasa sa il cresti...evident si pt tati e urarea asta din urma.

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

buna fetelor,raportez si eu 2 teste super pozitive azi....dupa 3 ani de "muncit" asa ca vreau pe listutzaaaaaa....doamne cat am visat la clipa asta.

UM 04.06.2009

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

ariana,bine te-am gasit...felicitari pentru reusita,cred ca a fost o munca tare asidua...
Doamne ajuta sa fitit bine pana la sfarsit

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Happymum, sunt sigura ca nasc in 2010 . UM a fost pe 1.02.2009 , dar sarcina e mica. De cand l-am nascut pe Andrei am avut doar 3 menstruatii, fiecare a venit cand a vrut (alaptam, plus ca un ovar nu functioneaza, plus alte probleme).
La eco se va stabili varsta exacta a sarcinii .

Care e userul comun? Sa trimit niste PM-uri la moderatori, poate n-au citit pe aici.

Diana 7+, mami de Iulia si Andrei

vezi pe prima pagina...
am dat si eu pm la Admin... dar vad ca nu l-a citit...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna seara fetelor!
Abia acum am reusit si eu sa ma adun putin, am fost in alergaturi toata ziua cu plecarea.

Carmen, bhcg e hormonul ala care apare la femeile gravide. Nu noi masuram valoarea lui , ci un laborator care face analize de sange. Pentru fiecare perioada a sarcinii are niste limite inf si superioare. de ex. pentru sapt.6 valorile trebuie sa fie intre 3000 si 20000 unitati. Se fac testele astea la anumite intervale de timp si daca se observa cresterea valorii e de bine, daca descreste e cam de rau, adica ai ceva sanse sa pierzi sarcina. cel putin cam asta am inteles eu...oare gresesc?

Diana, vin in Bucuresti la tata si dupa aia plecam haihui prin tara. Aris e tot blond dar cred ca i s-a mai inchis o idee parul la culoare. Oricum l-am tuns de curand ca avea parul lung.

Oana, curaj! Stai in varful patului si comanada tot ce-ti doreste inimioara. O sa fie bine, ai sa vezi.

Arinaa, bine ai venit intre noi, sarcina usoara si la termen plus bebe sanatos si frumos iti dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Avem user comun!

Mergi la inceput

Ii multumim Oanei_B.

Mergi la inceput

Trebuie sa scapam de moderare. De aceea apar mai multe mesaje scurte unul dupa celalalt.

Mergi la inceput

Al cincilea...ajunge pe ziua de azi .

Mergi la inceput