Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiacovita spune:
Kossir, ce nu ai inteles? Spune-ne, ca doar suntem un grup.
Oana
5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Dianami spune:
Buna seara, dragutelor!
Ma inscriu si eu in odiseea voastra, chiar daca nu stiu inca DPN-ul (oricum, e sfarsitul lui februarie dupa calculele mele).
Mai am 2 copilasi, pe Iulia Anastasia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008).
DN-8.05.1982
UM-1.02.2009 (nu e greseala, alaptam si eu am menstruatii o luna da, 3 ba
)
DPN-voi afla la ecografie
Sper sa va fiu alaturi pana la capatul celor 9 luni, intrucat sarcina trecuta am dus-o mai mult in pat.
O imbratisare pentru Corina (Aldebaran), colega de la Inimioarele de iulie-august 2005. 
Diana
7+, mami de Iulia si Andrei
Aldebaran spune:
wooow! Diana Mirela? Is that you?!?!?!
Si ce vad ...ca Iulia are deja un fratior si il asteapta pe al 2-lea? Felicitari! ce surpriza placute! Ultima data cand ne-am "intalnit" presam floricele pe la zona artelor
. Vai cum trece timpul...Sarcina usoara iti doresc!
Eu mi-am facut azi bhcg si mi-a iesit cam scazut pentru 5 saptamani de sarcina: 1828. oricum, ma incadrez in limite.
Oana, super bhcg -ul tau, bravo!
Intre timp astept un simptom, ceva...nimic deocamdata. Oare e prea devreme? Ca nu mai tin minte de acum 4 ani jumate cand au inceput.
Fetelor, stiti ceva de mers la dentist in timpul sarcinii? Mi-a sarit o plomba si acum am un gauroi in masea, oare pot sa ma duc sa mi-o puna sau face rau la bb?
vias spune:
Am intrat initial sa o felicit cu toata inima pe uta_ciun dar am vazut-o si pe Dinami ..desi te-am mai felicitat si la pepenasi...
Sa va dea Bunul Dumnezeu o sarcina de vis tuturor, cat mai putine greturi, sa nu aveti nici o problema..sa nasteti toate la timp..copilasi sanatosi sa va bucurati de ei toata viata voastra!
Numai bine mamici de martie -aprilie 2010!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Happymum sa le urmezi, auzi???????
imi doresc din inima sa aud ca astepti un bebe cat de curand 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ellanik spune:
Burtici, eu am 4 sapt si 4 zile .Este devreme pt greturi?Nu ca as muri dupa asa ceva dar...sarcina la mine se manifesta prin sooomn si astazi o pofta ceva mai mare de mancare in sensul ca dupa o ora de la masa au inceput sa faca galagie intestinele si am mancat cateva migdale , caise uscate si o piersica.A! si ameteli.Felicitari noilor burtici.E minunat ce ne "inmultim"!!!
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aldebaran Fetelor, stiti ceva de mers la dentist in timpul sarcinii? Mi-a sarit o plomba si acum am un gauroi in masea, oare pot sa ma duc sa mi-o puna sau face rau la bb? |
Buna seara!
Eu in sarcina cu Ioana, tot asa am avut pb cu o masea (cazuse plomba), am mers la Dr, dar fiind
, nu a putut sa imi faca nimic, decat sa imi calmeze durerea (aveam dureri ingrozitoare), abia dupa ce am nascut, am reusit sa imi pun plomba. Eu zic sa mergi la Dr, si ii spui ca esti
si vezi ce zice.
Sarcina usoara in continuare, deasemeni si Dianamei ii doresc o sarcina usoara, un bebe sanatos si o nastere si mai usoara!

ALBUM
7
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
kossir spune:
Buna dimineaya fetelor,
Oana eu nu prea inteleg cum e cu valoarea bhcg pe care voi o masurati nu stiu cum, dar inteleg ca ati facut un tratament inainte si asta e? Ma rog important e sa fim bine si sa ajungem toate cu sau fara bhcg la final ![]()
![]()
Dianamibine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos.
Pupici la toate fetele, o zi buna!
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
5+ sapt
stefimic spune:
salut fetele, am fost si noi la dr aseara, sarcina este bine numai ca suntem mai micuti decat ar trebui, dar nu e o problema daca nu ar mai semana cu frateso sa iasa tot peste 4 kg, asa ca noi suntem in regula, exceptand starea de voma de dimineata si starea de greata de pe tot parcursul zilei.
dar am experienta si la asta ca la STEFAN am avut sarcina toxica si a fost tare nasol.
felicitari OANA pentru bhcg si sarcina usoara in continuare.
felicitari si noi mamici DIANA, sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
va pup si va doresc o zi minunata si fara greturi.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
6+
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Buna seara, dragutelor! Ma inscriu si eu in odiseea voastra, chiar daca nu stiu inca DPN-ul (oricum, e sfarsitul lui februarie dupa calculele mele). Mai am 2 copilasi, pe Iulia Anastasia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008). DN-8.05.1982 UM-1.05.2009 (nu e greseala, alaptam si eu am menstruatii o luna da, 3 ba DPN-voi afla la ecografie Sper sa va fiu alaturi pana la capatul celor 9 luni, intrucat sarcina trecuta am dus-o mai mult in pat. O imbratisare pentru Corina (Aldebaran), colega de la Inimioarele de iulie-august 2005. ![]() Diana 7+, mami de Iulia si Andrei |
felicitari pt noua sarcina(din partea unei aspirante)

la multi ani cu sanatate intergi familii,vad ca e tare numeroasa,ce de copilasi,si eu mi-as dori 3
,Sa dea DD sa ne intalnim toate aici la odisee,suntem toate cu sperantza...
te pup
de
Christian Ionut