Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
happymum, ioana...
asa sa fie...si la mine si la voi...![]()
honey..si pe tine te asteptam...cu curaj si voie buna...![]()

Oana, bun venit! sarcina usoara si un bebe sanatos!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Astazi in curtea casei noastre de week-end a poposit o barza. Fiind deja mamica de martie-aprilie 2009, am pozat-o si am trimis-o la voi. Azi avem 5 luni! _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
ce frumooooooossss...ai fost inspirata sa o pozezi si sa o postezi aici...

lA MULTE LUNITE CU SANATATE SI BUCURII!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
nastasie spune:
eu nu pot sa urez decat bine ati venit noilor gravidute.
eu prestez in continuare ca nu vreau sa ratez odiseea asta.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ramayanaa spune:
Oana, 

, sa ramai aici la odisee atat cat trebuie, nici mai mult, nici mai putin!!!
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
sorinake spune:
oana, felicitari si de la mine!!!! 9 luni frumoase, minunate si usoare si un bb sanatos...sau doi bb sanatosi!! ![]()
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
oanaiacovita spune:
Ramayana, Sorinuca, multumesc mult.
Oana
5+ 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
neliaCris spune:
BUN VENIT noilor burticutze...
mie mi sa lungit ciclul asta din 14 cand trebuia sa vina pana astazi...adica 29
asa ca acum o sa calculez ovulatia si sa vedem ce si cum...
numai ca ,cu un ciclu asa regulat ca al meu...nu cred ca o gaseste nici un calculator...![]()
de
Christian Ionut
oanaiacovita spune:
Nelia,eu am avut un cm lung si am ovulat in z25 si cea care mi-a confirmat ovulatia a fost temperatura bazala.
Oana
5+ 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris BUN VENIT noilor burticutze... mie mi sa lungit ciclul asta din 14 cand trebuia sa vina pana astazi...adica 29 ![]() asa ca acum o sa calculez ovulatia si sa vedem ce si cum... numai ca ,cu un ciclu asa regulat ca al meu...nu cred ca o gaseste nici un calculator... de Christian Ionut |
nelia, asta isneamna ca trebuie sa prestezi o luna intreaga(ma rog, din 2 in 2 zile...
hai sa ne vedem luna viitoare cu II...ok?

ERIC IN 2009...
ERIC
neliaCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
nelia, asta isneamna ca trebuie sa prestezi o luna intreaga(ma rog, din 2 in 2 zile... hai sa ne vedem luna viitoare cu II...ok? ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Asa sa fie...ca tare mi-as dori sa prind aceasta happy,odisee ![]() Si copii o sa se nasca pesti sau berbeci?un peste am acasa,un berbec il am pe tata,nascut pe 1 aprilie....si nu e bine cu el ![]() HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
de
Christian Ionut