Fazan * * * 125* * *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

osos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

oscilant

jn - retush

Mergi la inceput

usier

Mergi la inceput

erata~

Mergi la inceput

tăvălug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:

Guzelnico, nu ai fost atenta,(de dragul de a inchide jocul ignori regula) jocul continua de la cuvantul :

clinică

Ce-ai cu mine, fato?! Tu nu ai fost atenta dar deja nu ma mai mir! Sa-ti explic in detaliu, poate asa intelegi: Maraki s-a corectat, a propus un alt cuvant, a continuat StMihaela si abia apoi te-ai trezit tu s-o apostrofezi pe Maraki! Eu am continuat jocul aflat deja in desfasurare! Casca bine ochii si apoi deschide gura, rautacioaso! Evit sa folosesc "smilies", sa nu interpretezi ca te jignesc!

P.S. Am observat ca ai invatat despre verbele la infinitiv, mai citeste si despre articolul hotarat si plural!

Maraki nu s-a corectat, a propus cuvant nou. Si intreba daca poate sa inchida. Nu am nimic cu tine "fato" . Daca te uiti la pag 14, Maraki a inchis jocul si nu postat imediat cuvant nou. Deci asa joaca ea. De aici am tras concluzia ca acela era cuvant nou.
Cat despre PS nu comentez ca nu vreau sa ma cert cu tine. Vad ca nu ai ce face si iti arde de mahala non stop. Eu nu mai raspund la provocari. PUNCT. Nu ma mai cobor la nivelul tau

Si mureai sa continui jocul propus de Maraki?!
Nici n-ai ce comenta pentru ca am dreptate!
Verifica in DEX ce inseamna mahala sau gaseste contextul potrivit!
De provocat, tu esti care incerci sa provoci!
Te consider o maaaaaare pierdere de timp! Nimic nu-ti intra in capsor!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Guzelnico, nu ai fost atenta,(de dragul de a inchide jocul ignori regula) jocul continua de la cuvantul :

clinică

Ce-ai cu mine, fato?! Tu nu ai fost atenta dar deja nu ma mai mir! Sa-ti explic in detaliu, poate asa intelegi: Maraki s-a corectat, a propus un alt cuvant, a continuat StMihaela si abia apoi te-ai trezit tu s-o apostrofezi pe Maraki! Eu am continuat jocul aflat deja in desfasurare! Casca bine ochii si apoi deschide gura, rautacioaso! Evit sa folosesc "smilies", sa nu interpretezi ca te jignesc!

P.S. Am observat ca ai invatat despre verbele la infinitiv, mai citeste si despre articolul hotarat si plural!

Maraki nu s-a corectat, a propus cuvant nou. Si intreba daca poate sa inchida. Nu am nimic cu tine "fato" . Daca te uiti la pag 14, Maraki a inchis jocul si nu postat imediat cuvant nou. Deci asa joaca ea. De aici am tras concluzia ca acela era cuvant nou.
Cat despre PS nu comentez ca nu vreau sa ma cert cu tine. Vad ca nu ai ce face si iti arde de mahala non stop. Eu nu mai raspund la provocari. PUNCT. Nu ma mai cobor la nivelul tau

Si mureai sa continui jocul propus de Maraki?!
Nici n-ai ce comenta pentru ca am dreptate!
Verifica in DEX ce inseamna mahala sau gaseste contextul potrivit!
De provocat, tu esti care incerci sa provoci!
Te consider o maaaaaare pierdere de timp! Nimic nu-ti intra in capsor!

Pai daca inchisese jocul din prima ce sa continui? Nu ai dreptate. Dar vad ca nu ai ce face. Eu nu te-am jignit, poarta-te civilizat! Esti jalnica!Daca tot ai chef de scandal mergi la Zona Zoster, aici ai gresit adresa. Cu respect,

Mergi la inceput

tăvălug

Mergi la inceput

a ugui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

uitare

Mergi la inceput