Fazan * * * 125* * *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

aragaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

azotat

Mergi la inceput

atipic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Guzelnico, nu ai fost atenta,(de dragul de a inchide jocul ignori regula) jocul continua de la cuvantul :

clinică

Ce-ai cu mine, fato?! Tu nu ai fost atenta dar deja nu ma mai mir! Sa-ti explic in detaliu, poate asa intelegi: Maraki s-a corectat, a propus un alt cuvant, a continuat StMihaela si abia apoi te-ai trezit tu s-o apostrofezi pe Maraki! Eu am continuat jocul aflat deja in desfasurare! Casca bine ochii si apoi deschide gura, rautacioaso! Evit sa folosesc "smilies", sa nu interpretezi ca te jignesc!

P.S. Am observat ca ai invatat despre verbele la infinitiv, mai citeste si despre articolul hotarat si plural!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Guzelnico, nu ai fost atenta,(de dragul de a inchide jocul ignori regula) jocul continua de la cuvantul :

clinică

Ce-ai cu mine, fato?! Tu nu ai fost atenta dar deja nu ma mai mir! Sa-ti explic in detaliu, poate asa intelegi: Maraki s-a corectat, a propus un alt cuvant, a continuat StMihaela si abia apoi te-ai trezit tu s-o apostrofezi pe Maraki! Eu am continuat jocul aflat deja in desfasurare! Casca bine ochii si apoi deschide gura, rautacioaso! Evit sa folosesc "smilies", sa nu interpretezi ca te jignesc!

P.S. Am observat ca ai invatat despre verbele la infinitiv, mai citeste si despre articolul hotarat si plural!

Maraki nu s-a corectat, a propus cuvant nou. Si intreba daca poate sa inchida. Nu am nimic cu tine "fato" . Daca te uiti la pag 14, Maraki a inchis jocul si nu postat imediat cuvant nou. Deci asa joaca ea. De aici am tras concluzia ca acela era cuvant nou.
Cat despre PS nu comentez ca nu vreau sa ma cert cu tine. Vad ca nu ai ce face si iti arde de mahala non stop. Eu nu mai raspund la provocari. PUNCT. Nu ma mai cobor la nivelul tau

Mergi la inceput

icteric

Mergi la inceput

iconic

Mergi la inceput

icastic

Mergi la inceput

a icni