Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Ayla piciorul meu e putintel mai bine (adica pot sa merg si pana la toaleta), dar tot in pat stam caci ma doare.
Multumesc
Mai tarziu vine Foxy (adica sora mea) si mi-l scoate pe urias la plimbare
Olga, mamica lui David iepurasul
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Hi, hi, haioasa Luana Doarme smechereste cu suzetica. Al meu trage la disperare din ea. I-am scos-o si s-a trezit I-au ramas si urme de la suzeta. Oare ar trebui sa-i iau alta ? Olga, mamica lui David iepurasul |
La Luana ii raman imprimate si gauricile alea din model.
De ce sa-i iei alta daca asta ii place? ca trec urmele, face altele.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
olishka spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Uitati ingerasul de care spuneam: pict2 pict2 pict3 _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Intr-adevar este frumos ingerasul. Este o fetita
florinela79 spune:
citat din mesajul lui olishka Mamici cu pitici care trag de suzeta...asa e normal, sa adoarma cu ea in gura si sa tot traga de ea? Ca al meu a descoperit suzeta si n-o mai lasa Ma enerveaza rau...i-as scoate-o din gura...Asa dorm si ai vostri cu ea in gura? Olga, mamica lui David iepurasul |
Da si al meu doarme cu suzi, eu si noaptea cand se foieste ii bag suzi, ca altfel se scola si vrea tzitzi asa adoarme imediat.
Eu am tras la suzeta pana la 7 ani, si am dinti drepti. Ma duceam in toaleta la gradinita, ca eram grupa mare si radeau copii de mine, si trageam de 2-3 ori din ea o bagam in buzunar si ma intorceam in clasa . Nu zic ca e bine asa...nu-s deacord, dar acum mici pot suge suzi cat vor, dintii de lapte se schimba (nu la toata lumea vezi cazul meu - am 30 de ani si mai am dinti de lapte in gura).
Daca bebe tipa fara motiv poate-i este foarte cald sau e transpirat, regleaza dusul usor si racoreste-l un pic.Al meu nu suporta transpiratia si caldura. Mai nou are un tzipat acuma, cum ii schimbi pozitia, domne ce plansete tragem...si aseara a urlat pana a adormit....am vazut ca se intampla si la voi, o fi perioada de colici de varf sau incepe raurtatea si rasfatzul??????????
Ayla21 spune:
Florinela esti mortala.(cu suzeta in baie)
Nu confunda rasfatul cu rautatea. E normal la un copil rasfatul dar nu e si ceva rau. Mai ales la bebelusii nostrii, sunt inca asa de mici. Ne rasfatam noi, dar ei... cand sa se rasfete daca nu acum?
Iar tipetele si plansul sunt singurele lor modalitati de comunicare. Pot plange de oboseala, de suparare, ca-l enerveaza ceva, cum spui tu, caldura, ca-i traspirat. Tu daca traspiri te duci, te speli, te schimbi, el ce poate face decat sa tipe, sa semnalizeze ca are nevoie de tine sa-l ajuti. Poate plange si ca cere atentie, si ca vrea in brate, poate noi ne-am saturat, dar pt ei e ceva normal acum sa vrea in brate. Vine o vreme cand mai vrem sa-i tinem si nu mai stau. Asta se numeste "dor de bebelus".
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
petrean spune:
citat din mesajul lui olishka Mamici cu pitici care trag de suzeta...asa e normal, sa adoarma cu ea in gura si sa tot traga de ea? Ca al meu a descoperit suzeta si n-o mai lasa Ma enerveaza rau...i-as scoate-o din gura...Asa dorm si ai vostri cu ea in gura? Olga, mamica lui David iepurasul |
ai mei o lasa singuri..la un moment dat...si dorm in continuare fara ea.
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
Manuela77 spune:
Buna fetelor
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Olishka- bine ca reusesti sa te misti, trebie sa fie tare greu. Tinme pumnii sa treaca repede. Aaa...si felicitari pentru investitie si mutarea la curte!
Petra-superb filmuletzul! Multumim
Pisik-nu fi necajita cu lapticul. Mai bine bucura-te ca ai alaptat pana acum. E mare lucru. Ai o scumpete de fetita mare si sanatoasa si asta e tot ce conteaza. Eu cred ca peste tot se face o reclama destul de agresiva (daca pot sa o numesc asa) in favoarea alaptarii exclusive si cred ca asta este o presiune pe care multe mamici o simt inca inainte de a naste. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi a facut tot ce e mai bine pentru puisor, in masura posibilitatilor fiecareia.
Petrean-esti o mamica eroina. De multe ori ma gandesc la tine si nu inteleg de unde gasesti atata energie si resurse ...eu sunt de cele mai multe ori lesinata si am un singur plangator...
Ayla-frumosi ingerasi!
Noi am avut o noapte cum nu mai speram demult: A dormit micutzul de la 10.30 la 6 apoi s-a mai trezit scurt pe la 9 si somn pana la 11.30. Ce sa zic...suntem rasfatati cu asa un program....
Mamica de Radu (01.04.2009)
Monnvas spune:
OLGA nu-i normal, da'i comun, "ca sa zic asa". Al meu adoarme NUMAI cu dansa-n gura, ba uneori cum i-o dau cum inchide ochii, parca apas butonul "sleep". Dupa o vreme o lasa singur, dar cand incepe si se foieste sau plange in somn i-o dau iar si se culca la loc. Vorbeam cu barbatu' ca noi n-avem nevoie de bona, dar am angaja un bagator de suzica. As da anunt la mica publicitate: "Angajez bagator de suzica. Lucru in ture de noapte".
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
Monnvas spune:
Bogdana, mi te si inchipui cu 2 port-bebe-uri, cu un plangacios in fata si unul in spate, si tu amestecand in cratita Si dand un pic din solduri ca sa-i legeni pe amandoi.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
olishka spune:
Florinela si pe mine m-ai distrat la faza cu suzeta in baie Poate de asta nu ti-au cazut dintii, pt ca ai de suzeta pana la 7 ai
David nu cred ca seara de cald...mai degraba de oboseala. E mai mult un marait combinat cu plans, foarte stresant pt noi Dar m-am impacat cu ideea si e mai bine de suportat. Eu il plimb prin casa, ii cant...ca mai functioneaza cateodata...