Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

deci pe la cat a vb clau? pe la 3 ani si jumate? ca am eu niste prietene carora nu le vb copiii de 2 ani si ceva ... sa le zic ... ca mai sunt cazuri! ca sunt disperate!!

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Vorbea pe la 3 ani jumate dar putin, abia spre 4 ani a inceput avalansa. Fusesem si la consiliere psihologoca si logopedie. Numai ca n-a zis dr ca-s io nebuna.
Pai zi-le ca daca copchilu nu are nimic, sa-l lase in voia lui, ca de scapat de picureala sigur nu scapa.
Am facut pedagogicul si stiam ca la 4 ani copilul vorbeste cel mai mult.
Dar nu stiam cat de mult.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ati inebunit? 5 pagini si doar ce am intors spatele?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Adica nu era mut si nici tacut, dar nu vorbea ca alti copii de varsta lui. Vorbea si atunci destul de corect, si cand a inceput sa vorbeasca, nu poceste cuvinte, si atatea stieeeeee acuma se vede tot ce l-am invatat si nu dadea semne ca prinde ceva. Ramane muti noi cate ne spune, si daca il intreb "tu de unde stii" zice "mami, tu m-ai invatat, ai uitat?"

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

saluta gagicile,multumim de urari.

aida,n-am vazut mesajul,cred ca jumatatea mea de portocala a inchis compul inainte sa cetesc.

adina,am vazut fata ta si am ajuns la concluzia ca ai facut-o cu venezolanul...nebunatico...are pigment,are pigment...frumoasa mulatra mama pe ea.

mai,bebicii astia se schimba de la o sesiune de fotografie la alta.

acum sa va zic,au luat sfarsit petrecerile de aniversare la noi,(multumim lui dd ca nu mai puteam)care,asa ca la familiile regale, tin 3 zil.
azi am avut petrecerea la gradi... siiiiiiiiiii am terminat cu 2 puncte puse la buza superioara.

acum printul doarme ,de la anestezie si de la plans.

maine avem liber,ce bine,ca tat'su e acasa si ii face el tratamentul la buza,ca ar fi o lupta prea mare ptru mine.

ieri am fost la film,am vazut UP,ce bun film,vi-l recomand sa-l vedeti cu copiii vostri,maine mergem pe munte,la casacada,sa ne relaxam...eu mai ales.
va `pup ma duc sa ma intind langa baiatul meu schiop de o buza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ati inebunit? 5 pagini si doar ce am intors spatele?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Pai nu mai sta si tu cu spatele la noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

ne votam noi pe noi,asa ca naucele.Ca doar nu i-om vota pe cc astia...

W

hop asa , dar ce votati mei?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Printeso,dar ce i s-a intamplat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

ne votam noi pe noi,asa ca naucele.Ca doar nu i-om vota pe cc astia...

W

hop asa , dar ce votati mei?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Vrem cafenea de mii de stele.
Baga si tu un vor la subect.

principe pai cum a reusit asa de grav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ala, hahaha, deci zi asa, nu poate sa doarma ca are probleme hahahaha! Ce scump e!

Da, ei memoreaza foarte bine, chiar daca nu aplica imediat. Tac, tac, tac...si apoi incep cu avalansa.
Tocmai de aia m-am hotarat sa vorbesc de acum inainte cu fii-mea doar in engleza, sper sa se prinda ceva de ea. O las sa-mi raspunda in romana. Imi pare foarte rau ca n-am facut asta de la inceput, nu'sh cine m-a oprit.

Ce pigment Principe ca e bronzata fata! Si daca nu era, o dadeam cu crema de ghete, pai tu nu stii ca Yasmine e mulatra?

Ce-ati patit la buza? Saracutul! A plans?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Hai sa va arat si eu ceva mumos

m-am indragostit , ptiu ptiu ce fetita frumoasa , of

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput