Logoped Cluj

Logoped Cluj | Autor: asiza

Link direct la acest mesaj

Caut pe net si nu reusesc sa gasesc niciunul. Ba chiar am dat cautare si dupa Centrul Logopedic Cluj care stiu ca exista la un moment dat. Va rog mult, daca aveti vreo informatie despre un logoped bun in Cluj, dati-mi si mie detaliile!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Din pacate nu stiu nici un logoped da anul trecut am fost la o d-na psihopedagog cu fiul unei prietene si urma sa ne recomande si logoped in continuare. Trec aici mesajul pe care l-am primit si eu pe DC cu datele de contact ale acestei d-ne:
Puisorul, ma bucur ca am citit intrebarea ta pentru ca tocmai saptamana acesta a fost sora mea cu baietelul ei la o doamna psiho-pedagog, la Cluj. sora mea locuieste de 12 ani in Austria, si baietelul ei de 4,5 ani are,deasemnea, probleme cu limbajul(mai mult cu pronuntarea cuvintelor).De aceea m-a rugat sa iau cointact cu cineva care ar putea-o ajuta in acest sens.
An vb cu D-na ANDREEA HATOZI din Cluj care este si cadru didactic la Facultatea de Psihologie si Pedagogie speciala, pentru o prima intrevedere cu baietelul, si pentru ai da recomandari pentru viitor.
Sora mea a fost marti la Cluj, si d-na i-a recomandat (in urma sedintei, bineinteles)mai multe sedinte la logoped. Noi am luat legatura cu un logoped din Satu Mare.
Bineinteles sedintele la logoped dureaza mai mult,cel putin o luna, si cel mai bine ar fi pentru baietel sa le faca in tara, nu in Irlanda, ca o limba straina l-ar putea bulversa si mai tare.
D-na acesta psiho-pedagog i-a spus sororii mele ca una dintre cauzele pentru care copilul are o intarziere de limbaj este pentru ca a trait in mediu bilingv.
Nr. de tel al d-nei Andreea: 0740061752.
Sper sa iti poata fi de folos.
si multa sanatate.

Eventual i-a legatura cu ea si iti recomanda pe cineva.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput