Nou stil de viata (273)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fete frumoase!
in primul rand, cu intarziere, celor 3 sarbatoriti: Serban (Roxa), Doru (Nastad) si Virgile (Mik). Sanatate si noroc!
Am avut un sfarsit de saptamana groaznic ( am citit pentru examenul de ieri), apoi am avut 2 dimineti de mers la analize si d-abia azi m-am mai eliberat.
Delia iti multumesc de intrebare, examenul de ieri a fost ok (ca si celelate), desi destul de greu (psihologie grupa mare). mai am unul, martea care vine, dar la asta nu avem grilele, deci va fi destul de dificil. Inca nu m-am apucat de citit, cred ca voi incepe in seara asta. Tu ai terminat? daca nu, bafta in continuare.

Zuzilici superbe pozele, cea mica este o dulceata, iar voi sunteti niste parinti fericiti ( se vede din modul cum zambiti si cum vi se lumineaza fetele )
Carmen pustii sunt nemaipomeniti, cu ochii lor superbi.
Hopes pozele voastre mi-au trezit melancolia anului 1990 cand am fost si eu la Londra. Ultimele poze sunt din Hyde Park?
Tzuni nu am citit subiectul respectiv, dar sunt alaturi de tine. Oricine, orice ar spune, cred ca nu are altceva de facut decat sa denigreze. Tu continua ce ti-ai propus, ca sigur ai multi sustinatori.

Si acum sa dau si eu vestea ce mare....( Criscosty ) in sfarsit, dupa ceva vreme, ne-am hotarat sa oficializam si noi relatia. Evenimentul se va petrece pe 25 iulie. Nu pot sa va spun ce stare am, destul de confuza. Nu facem o petrecere mare, in familie si cativa prieteni. Pentru noi important este ca, in sfarsit , intram si noi in legalitate (mai ales in fata lui Dumnezeu). Cine stie, poate asta este motivul pentru care nu am reusit sa devenim parinti.

Hai ca v-am innebunit si nu asta mi-a fost intentia, dar vroiam foarte mult sa impart cu voi aceasta veste.

Acum va las, nu ianinte de va transmite tuturor o zi frumoasa maine si multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Violeta sa fie intr-un ceas bun si sa stii ca eu am sa va fiu invitata virtuala de onoare si-am sa ma bucur pentru voi si-am sa zambesc tot timpul ca sa va "luminez" ziua. Inca o data felicitari.

p.s. Bafta la ultimul examen.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Violeta: FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Liris merci. E frumos cu doi, ai sa gusti din momenetele astea cind sunt mai marisori chiar de mai sunt certuri si plinsete intre ei nu se compara cu lucrurile minunate ce-ti ung sufletul pe toate partile:) Azi faza banala intre 2 frati: cald si la noi in sfirsit amindoi in tricou si in chilotei se alergau prin iarba verde in gradina, se tavaleau, se gidilau si se hlizeau. Aldo mare porcusor de fel isi da chilotii in vine si face un pishu in picioare la boscheti executat in mare stil barbatesc, chiar asa ce chestie cu instinctele astea dom'le ca asa pozitie de huligan nu are cum sa fi vazut la taica-su', Nadja normal ca-l imita in toate si exact faza asta nu-i iese si sfirseste in a-si uda chiloteii cei mov cu un milion de inimioare roz:)) Pe urma ca si cum nimic nu s-a intimplat fugareala intre ei si dupa mosii de ciini, care-s vai de batrinetea lor, unu sord si altu' chior(ma rog, pe aproape) iar eu reusesc sa fac liniste si sa-i trimit la dus cu furtunul de apa rece de udat gradina, asta pt ca inca nu mi-a intrat in mina sa folosesc fluierul cumparat pt cind or fi 3 si cu 2 ciini 5:)). Lol o sa vad cum o fi atunci! Inca mai muncesc pe la afacerea noastra dar cind si cit vreau, oricum pt o familie mare trebuie timp, asta e clar. Ca in rest scump inca nu e cit sunt mici, dar am auzit de pe la altii cu copii mari ca tre sa stringem cureaua pt anii de adolescenta cind toti vor de toate. Gabi pai e posibil mai sa iei un kg in plus exact asa ca gravidele in 11 sapt. Hai la ciorbe ca astea vad ca-s panaceu universal: priesc la gravide, la bebeii din burta, zic nutritionistii romani ca e la moda, asa ca gata cu turcismele si pune de ceva bun romanesc. Dar nu puneti bors knorr din ala.., v-am zis ca la nemtzi am gasit un bors vindut nu pt supa ci la un raion cu ceiulete, tincturi si alte chestii leacuri naturale? Da da nu rideti? 2€ litru si e vindut ca leac bun pt stomac, piele si altele. Si nemtzii de la knorr ni-l pusera noua la plic cu E-uri ca suntem mai tonti de fel.Zuzi sa stii ca mi-ai dat o veste buna! Acum imi amintesc eu ca parca ziceai ca nu te-ai ingrasat in sarcina ori nu cine stie ce de mult. Cum a fost la tine exact cu kg extra? Ca la nunta erai slaba rau.Liris nici tu nu ai luat totusi multe kg in sarcina asta, nu? Au fost citeva ramase si de la prima sarcina? Hai ca 76kg totusi nu e chiar rau mai ales ca esti inalta, fii ingadutoare cu tine si mai ales lasa cuprul daca inca alaptezi. Totusi abia ai nascut, usurel usurel. Daca te alina cu ceva, sa stii ca in nordul germaniei pe aici ai fi in standard! Mai zi-ne de puiuta mica, hai mai ca-s cu hormoni ce abia astepta sa auda povesti de bebei, mai ales de bebei care dorm si maninca bineZuzi, Hopes frumoase poze!Tzuni cred ca e cu chipsurile ia sa vedem in cite "luni" vine si ea ca sa o trimit la ciorbe.Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Felicitari Violeta, sa fie intr-un ceas bun.

Roxa, ai incercat sa ramai cu el pana adoarme pe intuneric, la inceput in pat apoi, treptat, dupa ce se obisnuieste asa, stat pe marginea patului, apoi pe scaun, si tot asa, pana o sa se simta in siguranta, si Biei ii era frica de intuneric, am rezolvat-o cu veioza, dar cum nu era o solutie decat pe termen scurt, am aplicat ce am scris mai sus. Pup Serbanica, si sper sa treaca repede acesta episod de frica .

Mergi la inceput

Vikinga, frumoasa perioada. Bucura-te de ea. Si noi avem prieteni cu copii adolescenti, si costaaa... si noi ne gandim la viitor si mai punem un banut de'o parte. Am intales ca fac multe excursii cu scoala si au hobby uri, intr-un fel mi-e drag sa ma gandesc la viitoarele lor preocupari.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic noapte buna, de'abia asetpt, maine cand ma trezesc am zumba in program

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vik am mai scris eu dar cu riscul de-a ma repeta iti spun ca la mine n-a fost decat: "Traiul bun si nesimtirea" . Eu am si inceput sarcina la 76 de kg. si atunci eram in plina cura de slabire, parol! Deci cand am iesit din spital imediat (am nascut vineri dimineata si sambata dimineata m-au trimis acasa ) dupa nastere aveam 82, apoi intr-o saptamana (cred?) am ajuns la 76 . Wow! ce bine ma simteam dar deh! de unde sa stiu eu ca daca alaptezi n-ai nevoie decat de mancare sanatoasa si apa, nu dulciurele si sucuri si alte prostioare dupa cum imi era pofta. Si uite asa din aproape in aproape am ajuns iar la cele 86 kg. si chiar mai multe, apogeul fiind iarna aceasta cand am batut de 94. Si uite asa ma invart la kilele astea de m-am saturat si eu de mine dara-mi-te voi?

Meniul meu de azi:
MD - O necatrina si-o pruna + cafea cu lapte
G - salata verde cu tuna + inca o cafea cu lapte
P - paste integrale cu piept de pui si vegetale
G - Inchetata a la moi (adica fructe de padure (berries) congelate facute piure siamestecate cu-n un iaurt activia de vanilie) Yummy!
C - salata verde cu ridichi si ceapa verde.

Apa cat cuprinde si 30. min pe banda = 3 km. (de dealuri) = 207 calorii = eu lac de apa

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Violeta, sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra sa aveti . Apoi vin si bebelusii unul cate unul cu siguranta.

Vikinga, eu zic ca daca tu nu te-ai ingrasat pana la cei doi copii, de acum incolo cu 3 copii si 2 caini chiar ca nu o sa mai ai nici o sansa . Mi-e ca o sa te vedem ca pleci la cura de ingrasare . Ai dreptate ca e foarte frumos cu doi copii, desi e si multa munca din partea parintilor, iar cu cat cresc ei grijile noastre sint mai mari.

Puskin, chiar nu stiam ca fructele nu sint recomandate seara. Azi am tinut cont de asta, multam de pont.

An_k, acum am vazut ca si tu esti mamica de un Anthony . Cred ca peste tot e expensive cu copiii fie mici, fie mari in ziua de azi, dar la inceput cand iti arunca un zambet din ala stirb te fac sa uiti de toate .

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Haideti la ceaiuri, cafele, fructe si ce mai doriti. Azi m-am sculat devreme ca am examen.

Vio, felicitari, casa de piatra si multa fericire! Mai am o prietena care se marita pe 25 iulie, ca sa vezi coincidenta. Bafta si tie la ultimul examen!

Hopes, am admirat pozele, mi-a placut in mod special cea cu 3 lebede, dar si cele cu orasul.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput