Nou stil de viata (273)
Raspunsuri - Pagina 5
khristin spune:
Carina, multumesc ca m-ai trecut in lista
…sper ca nu peste mult timp sa nu mai fiu la categoria grea, rushinica mie
…partea buna ca azi cantarul a aratat mai putin ca ieri, deci sper eu ca sint pe calea cea buna
. Si apoi cand incep iar serviciul, stiu ca se vor topi cateva kilograme just like that...
Mephala, ce mari s-au facut baietii tai
…si tu arati cumva schimbata…nu stiu, poate ca ti-ai intins parul…
Hopes, frumoase poze
. A propos de ce facem cu cei mici in vacanta asta, copila mea cea mare va merge intr-un summer camp si va continua sa mearga la patinaj, inot si gimnastica. Profesoara de gim a spus ca-i place de ea si sa continuam sa o trimitem. In rest vom merge in lungile noastre plimbari, eu cu carutul si ea cu bicicleta si la bibioteca, ea adora sa-si aleaga cartile pe care sa le citeasca, asa ca se pare ca vom fi destul de ocupati…cam astea pe moment.
Am fugit la plimbare acum
.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
Zuzilici spune:
Am uitat ca pentru raport am : 89 kg. Nu-i mult dar sper sa fie consecvent raportul in minus. ![]()
Si ma doare capul de-mi vine sa-l schimb.
Noroc ca nu-i nici un abator pe-aproape.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Buna ziua,
intru repede sa zic cateva vorbe si revin pe seara de acasa.
La multi ani Virgile!!! 
Khristin, eu stiam de porumb, nu ma mai ating de el de vreo 3 anisori. Ocazional ( poate 1 data pe an si numai cand vin in tara) mai mananc cate unul copt si cules de la mama din gradina.
An-k, fii barbata
. Dieta nu trebuie sa fie o corvoada, trebuie sa iti placa ce mananci.
Cantitatea de nuci si seminte pe care o mananc depinde de cat de mult am mancat in ziua respectiva...in ultima vreme le-am mai taiat ca se pare ca mananc de nervi.
Meniul arata bine, poate putin cam multe lactate. As alege lactatele normale, nu light...
Evident, conteaza foarte mult si cantitatile.
khristin spune:
Carina, am uitat sa scriu meniul:
MD: 2 oua fierte
telina
branza
conopida
ardei rosu
L: bucati de piept de pui
cu restul de legume ramase de la MD
C: iaurt de 600g plus fructe
Cam atat pe ziua de azi...
Puskin, si eu citisem ceva, dar am vazut ca multe fete inca il mai includ in menu si de asta ma intrebam, daca e chiar adevarat...De ce ai alege lactate light?
Eu trebuie sa ma apuc de facut bagaje, si nu prea am chef de asa ceva
...
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
puskin spune:
Cristina, fiecare face cum crede
.
Evita fructele seara...si include in meniu si ceva grasimi sanatoase.
khristin spune:
Nu stiam ca nu-s bune fructele seara...din caauza ca fermenteaza? Ce fel de grasimi sa includ??? Am auzit ca nucile/alunele fac tenul frumos, sint bogate in vitamina E.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
puskin spune:
Nu, nu din cauza ca fermenteaza ci pentru ca sunt carbo simpli si mancati seara cand activitatea fizica este scazuta favorizeaza depunerea grasimilor.
Grasimi sanatoase ai in: peste (somon, ton, macrou, sardine, etc), seminte si nuci crude si nesarate, uleiuri, galbenus de ou, avocado, cocos...
gusta spune:
Hopes frumoase pozele si tu arati super.
Carmen mi-ai facut pofta cu tortul si la fel tu arati super.
Azi nu ma duc cu bicicleta asa ca poate va mai bat la cap.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:

Liris, tks de urari
Anda, da, am incercat si cu lampite, nu cu una, cu 2
sa vezi cum plange ca-i e frica de intuneric. L-am pedepsit si 2 sapt. i-am taiat desenele animate fiindca si-a calcat promisiunea si ma gandesc ca de la mega robo dracii si fantomele din desene i se trage
pe curand
Roxa
Gabrielama spune:
Buna seara si bine v-am regasit!
Anda, multumesc ca ai intrebat de mine. Azi ne-am intors, am ajuns acasa pe la 2. De atunci, mi-am recuperat masina de la birou, am facut cumparaturi, ordine, am gatit, evident m-am jucat cu copila, am spalat-o, culcat-o si acum ma dau pe net. Adica, ca sa fiu sincera 100%, am lucrat pana acum.
Eu m-am intors grasa si frumoasa, a fost tare buna mancarea in Turcia (ca in Turcia...) si am adunat 1 kg in plus. Asa ca de azi, cand am mancat foarte modest, ma intorc la o viata normala si decenta.
Citesc din urma si revin.
Am vazut cu coada ochiului ca am scapat niste zile de nastere; cu scuze de intarziere, La Multi Ani pentru Doru, Serbanica si Virgile!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!