Nou stil de viata (273)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor, vai ce surpriza mi-ati facut cu atatea urari pentru Serban, va multumesc! Eu intru rar si voi nu uitati sa-mi urati toate cele de ziua lui . Va iubesc si va pe toate! Cel mai tare mi-a placut aia cu "sanatos si la punga gros"

Vik, Serban a facut 5 ani si Ruxi, Serbanica nu e fara frica, ii e frica rau de intuneric si ne streseaza rau, nu doarme singur nu stiu ce sa-i mai fac...

Va poftesc la o sampanie virtuala si eu va doresc toate cele mai bune!

Nu am petrecut inca si nici n-o facem lata, chemam doar 3 prieteni la noi acasa Duminica. Serbanica a primit un robot cu telecomanda, e tare mandru...

In rest, nush ce sa va mai zic, eu sunt relativ ok, mai merg la sala de vreo 2-3 ori pe saptamanai si mananc tot vegetarian. Nu am slabit, nu m-am ingrasat si desi vreau sa mai slabesc, nu reusesc decat sa ma mentin. Asta e, mai incerc o vreme pana ma resemnez, dar tot cred ca nu am facut tot ce am putut.

mai viu, acum mai am cate ceva de facut prin casa...abia m-am intors de la

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Va multumesc fetelor. M-ati facut sa

Kristin tu n-ai mult de cand ai nascut, deci tu de-acu' te apuci de treaba.
Eu aveam vreo 5 kg in plus care nu mi se pareau o catastrofa, dar pe langa alea 5 am mai pus inca 5...asa incetisor. Oricum mie mi-a luat vreo 3 ani sa ma mobilizez, prea mult, prea multa lalaiala. Sper sa nu mai ajung vreodata la 67 kg.

Zuzi tare frumosi sunteti!!! O familie fericita. Veseli si plini de viata. Bella e o scumpa si o frumoasa
La multi ani fericiti!!! Am vazut ca v-ati si aniversat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

Va multumesc fetelor. M-ati facut sa

Sper sa nu mai ajung vreodata la 67 kg.

Hopes si minunea mea - Eduard

Decat daca ....

Multumesc de urari! Si sigur ne-am sarbatorit ca doar o data face omu' 10 ani de la casatorie. A fost frumos si ma bucur c-am reusit sa aranjez lucrurile de-asa natura ca sa pot fi in concediu de aniversare.

Tzuni nu-mi place absenta ta.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor... ce bine ca am vazut si eu ca se da rap la 2 sapt ca era cat pe ce sa il scriu.

Doruletz, sa cresti mare si voinic!

Criscosty mare lucru nu era, ca deja stransasera baietii...mai mult cel mic (Tudor) care are o mare pasiune pt a pune jucariile inapoi in sac...si in a le scoate...etc

Puskin...te dulce si ms de intrebare. Cei mici sunt ok, nazdravani si scumpi foc. in weekend o sa ii duc la sora mea la Brasov impreuna cu parintii mei pt o perioada de aprox 3 sapt si o sa fiu bolnava fara ei....offf dar va trece repede sper!

Delidana deja au trecut 3 ani???wow ce te invidiam ca eu nu am reusit sa ajung la acel concert dar am ascultat din Balcon.

Nastad sa iti traiasca minunea dulce si sa fiti sanatosi si frumosi ca si pana acum.

Zuzi ce superbe...si ce veseli sunteti! Sunteti o familie superba!Felicitari siii sa imbatraniti frumosi si sanatosi impreuna!

Roxana ma bucur ca ti-a placut urarea....
Tzuni unde esti? Cum mai e Meri???

Pana maine va poop si sa aveti o noapte buuuna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hopes, chiar ca nu mai ai mult deloc, iti fac galerie zilnic daca te ajuta...eu in general nu am tendinte sa pun kilograme excesive, decat doar in sarcina se intampla ceva incontrolabil . Nu m-am apucat pana acum de nimic concret, pt. ca am alaptat si nu avea sens sa maresc frustrarea inutil. Dar am vorbit cu doctorita mea si mi-a spus ca pot sa lucrez la calorii fara probleme, ceea ce intentionez sa fac cat de serios.

Zuzi, mi-ai facut dor de Cuba, poate mai mergem si noi o data in formatie de 4 de data asta . Oricum, a fost minunata vacanta voastra, ati avut oceanul doar pt. voi. Si ce mare s-a facut Isabella

Fetelor, voi stiati ca porumbul si toate derivatele lui sint contra-indicate in cura???

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Serban de Roxana!!
Anda, da ...io ca magaru in papusoi. dispar, apar. o sa fiu mai constanta cind incepem un concurs.
Vik, felicitari ptr sarcina! minunat, trei copii. barbate-miu are o idee (fixa), "cine-si permite, e pacat sa nu faca multi copii".
chiar dc 16 kg de dat jos nu par foarte multe ,ptr mine sunt. niciodata nu am avut de dat atitea. si nu-s apa ... sunt pur tesut adipos. o sa incep sa merg la o sala, si sa tin odieta , iar mama mi-a adus din Ro crom care cica , aici pe subiect am citit de la cineva care-l folosea, ar taia pofta de dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!!!

Poftiti la cafea, ceai fructe si cereale!!!

Matinala azi, ca astept sa vina inlocuitorul la copii si sa plec la servici!

Am intrat sa va urez o zi buna si plina de bucurii!

toate fetele!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata!

Dordia, eu tocmai savurez o cafea si citesc presa. Apoi ma apuc de treaba, se apropie sfarsitul de luna cand sunt full la munca.

O zi minunata sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ieri am facut o branza,ca nu imi pot explica prea multe ca nici ei nu stiu cum se poate sa imi pierd asa deodata 10% din auz,sa termin medicamentele si am sa mai fac un test.In continuare sunt surda ,umflata nu prea dar am mai destule pastile asa ca nu zic inca hop.

Cu bicicleta exersez dar cand trec oameni pe langa mine sunt uda toata si incep sa tremur asa ca mai e pana o sa merg pe o strada cu masini.

Ma duc sa citesc din urma si revin cu 2 vorbe ca azi am ceva treaba de facut.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Delia, Mi s-a parut mie suspect ca nu prea dadea lumea raportul. E permanenta schimbarea sau doar pe perioada verii? Vad totusi ca a fost draguta Carina si a trecut raportul in lista.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput