Nou stil de viata (273)
Raspunsuri - Pagina 19
Delidana spune:
Claudia, mititelul va mai avea de asteptat pina termin facultatea.
Anul asta vreau sa renunt la anticonceptionale, deja le-am luat prea mult...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
gusta spune:
Delia sa imi spui cand incep sa fac galerie pentru mititel
.
Anda data viitoare o masor
?
Claudia ce bine ca aveti strand aproape.
AM o veselei de nedescris in mine.A si sa va zic ultima isprava a socrului a sunat aseara si m-a intrebat cine sunt eu ca el vrea cu fiul lui si dupa ce l-am dat pe olandez la telefon l-a intrebat pai unde dormi in noaptea asta si cu ce femei umbla
.
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Salutare!
Vreau si eu in concurs! Am 64 de kg si vreau sa ajung la 58. De data asta am si sport in meniu!
Azi ma prostesc...fac dulceata si compot! Ne-a binecuvantat cineva cu vreo 15 kg de caise...A facut deja o serie de dulceata (cam subtire
) si seria 2 urmeaza ca nu mai am borcane.
Va pup!
louisea spune:
Hallo gagici
Vio felicitari!! Asteptam invitatia (virtuala) la petrecere :)
Delia drum bun si revedere placuta cu sotul. Cred ca abia asteptati sa va vedeti
Claudia ai fost o nasa
M-ai dat gata si cu palaria..
Ai grija si la kg (70 mi e pare cam mult) ca se tot aduna si tot mai greu o sa-ti fie. Mai bine iei masuri acum
Oricum la tine se aseaza fain (cel putin in poze ;)
An_k felicitari. De baut nu dai?
Pt mine fara alcool te rog ca tre sa-mi revin dupa niste zile cu petreceri
Cate
la cele nementionate (suntem cam multe asa ca nu ma numesc ;)
Scuze ca n-am citit mai mult da stiti cum e cu recuperatul :)
V-am popat.. Mai intru..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
vikinga spune:
Lou esti bronzata:)? Mey tre sa ne punem aer conditionat de acuma
, asa calduri nu s-au mai pomenit dom'le!An-k felicitari si hai hai spor la slabit!Deli sa ai un zbor placut! Pe ce ruta si cu ce companie zbori? Ca-s mai panicoasa acum si tre sa le stiu eu pe toate
.Vikinga
12+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Delidana spune:
Vik, zbor cu Lufthansa pentru prima oara, cu escala in Frankfurt dupa care am parte de 10 ore de zbor continuu
. Nici nu vreau sa ma mai gindesc la cite avioane s-au prabusit in ultima vreme...
Lou, da, abia astept. 
Gusta, las' ca te anunt din timp. ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Scuze ca am disparut asa...intai am fost cu gatul, acum sunt cu rusii pe cap si am o stare
Am niste palpitatii, ma inteapa inima, nu stiu ce naiba am. Sunt si cu Dany la servici, va imaginati ca nu pot face mai nimik..
revin...
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si multumim de tratatie Delidana.
Zbor placut acasa si gandeste pozitiv. Cred c-abia astepti sa ajungi acasa. Sa incepi sa papi mangoe in fiecare dimineatza si alte fructe exotice. 
Vik multumesc.
Ei, o da domnul sa slabesc si eu anul acesta.
Ma bucur ca te simti bine si esti intr-o forma de milioane. De data asta ai experienta, asa ca n-ai sa ajungi cat China. ![]()
Tzuni cand pleci in Praga? sau ai plecat deja???
Lou ce surpriza placuta. Ai fost in concediu?
Mihaser spor la sala si la slabit. Sper ca nu gusti
din dulceata! ![]()
Gusta ce papi azi? Ma bucurt ca esti vesela. Tine de foame (veselia)? ![]()
Anda probabil ca n-ai avut timp dar am sa mai repet o data coordonatele mele de concurs. Start: 89.8 ..... 85/84 kg . Multumesc. 
Crys sper sa te simti mai bine cat de curand.
Poate fi o cadere de calciu ceea ce descrii tu acolo.
Violeta cum a fost azi? Gata, ai scapat?
Mephala voi cum mai sunteti? Au mai trecut bubitele sau macar starea de mancarime?
Ruxi multumesc de sfat. Stii de undeva trebuie sa incep si cum la mine cantitatea e problema, e mai bine sa incep de-acolo daca vreau rezultate.
Ieri n-am mai mancat pepene deoarece mi-am facut la munca un Protein shake cu fructe de padure si piersici. Am mers mai bine ca o inghetata. 
Revin.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
zisaCami spune:

Nu am mai intrat de foarte multa vreme pe net, nu mai am timp de nimic si in plus nu am internet in partea de apartament in care stam.
Noi suntem bine, bb Raducu a crescut - are 7 kg, e un scump care ne-a schimbat viata total ( in bine ), e foarte vesel si scandalagiu. ![]()
Uitati aici cateva poze cu noi.
Eu in schimb sunt la fel de
ca la inceputul anului 2006, cand m-am alaturat grupului vostru!
Mai exact, am luat 21 kg in timpul sarcinii, am dat jos 11 kg in prima luna, dupa care m-am indopat la greu cu Galactogil si bere fara alcool pentru lactatie si am mai pus inca 5 kg!
Acum oscilez intre 79-80 kg si mi-am propus ca pana de Craciun sa ajung din nou la 59-60 kg! Sper sa si reusesc, caci am devenit tare lenesa de la o vreme
...
N-am apucat sa ma pun la curent cu noutatile, insa de pe ultima pagina vad ca Delia pleaca in Tailanda ( iti doresc un zbor placut
)si Vikinga e
( Felicitari si sarcina usoara!
)
Zuzilici superbe pozele din Cuba, iar Isabela s-a facut o domnisorica de toata frumusetea!
Va imbratisez cu drag pe toate si sper ca in curand sa ma alatur voua la slabit! 
carina spune:
Zuzi: am trecut. Scuze, dar nu vazusem 
Cami: e un scump Raducu.
Criss, Khristin, Dordia: vreau datele de inceput si targetul pentru concurs.
Zuzi, Carmen: eu mai pot deschide un capitol, dar in 4 dimineata plec si nu stiu cat acces o sa am la net (o sa am dar vreau sa ma limitez doar la chestii urgente).
Criss: 
Lou: da' ce-ai petrecut atatea zile ca-n povesti? ![]()
Delia: drum bun sa ai si revedere placuta 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/