Nou stil de viata (273)
Raspunsuri - Pagina 17
an-k spune:
Buna, sunt tare happy, am fost la scoala si am luat rapportul, am luat toate examenele si cea mai mare nota la anatomie
. Dau de baut, veniti de luati ca avem detoate de la ceaiuri, cafele, racoritoare, sucuri naturale la bauturi alcoolice
Fetelor eu nu m-am cantarit de dimineata, ca eram zapauca cu rezultatele astea.
Deci incep la 99,2 kg si imi propun -4kg deci 95.2kg. Sper sa imi iasa, azi nu pun meniul ca fac zi de apa - simt nevoia. Sper ca lunea viitoare sa am un super raport.
Ruxi, incearca sa vezi partea plina a paharului, sunt sigura ca nu iti este usor dar poate fi un nou inceput, de ce nu mai bun
u all
donna79 spune:
Buna!
Dau cam rar pe aici, da promit sa fiu serioasa cu concursul.
Date de inceput: 76.5kg, nici o dieta anume, doar un stil de viata sanatos. Nu pot sa-mi propun sa slabesc mai mult de 3 kg pentru ca ma apropii de faza de platou in mod evident, si greselile costa mai mult decat costau acum ceva timp iar rezultatele bune vin tot mai greu. Imi doresc sa pot bea ceva mai multa apa dar e greu. Criss vrei - nu vrei, te-ai pricopsit cu mine ca partenera de concurs, o sa ma straduiesc sa nu te fac de ras.
Violeta - felicitari! Iti doresc sa ti se implineasca si marele tau vis, asa, ca un cadou de nunta 
Mephala
sa treaca repede repriza 2 de bubici, sper sa nu iei si tu.
Zuzi
, bafta la concurs. Stii ca se poate, nu? Daca am reusit eu sa slabesc peste 10 kg, tu poti de 2 ori mai mult.
Anda 
Dordia condoleante.
Ruxi vine o vreme cand trebuie sa iei decizii si sa te pui pe tine pe primul plan. Multa putere iti doresc. 
An-k felicitari pentru rezultate!
Am o zi la munca asa cum nu doresc nimanui sa aiba vreodata. Imi vine sa plang de stres si teama. Astazi aveam de semnat un contract fff important si seful meu nu este la birou, am reusit sa aman pe maine dimineata si nu am idee daca va veni. Nu poate fi contactat prin telefon sau e-mail. Cred sincer ca asa stresata nu am mai fost de mult. Nu imi doresc decat sa se faca mai repede maine si sa se rezolve totul cu bine.
Va pup, ma intorc la treaba.
Donna
mihaser spune:
Salutare!
Am venit si noi acasa de la bunici...Am 64 de kg...Pepsi si-a facut efectul...De azi sunt la dieta si am fost la aerobic! Am abonament full!
Va pup!
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Gusta eu incep concursul de la 89.8
.
Anda te rog, trece-ma cu aceasta greutate. 
Mephala satatae multa in runda a doua de bubite. Daca nici acum nu iei boala inseamna ca sigura ai avut-o si n-ai stiut de ea. 
Ruxi curaj !
O sa fie bine ai sa vezi. Ai incredere in tine si in steaua ta. 
Donna bafta la concurs dar meniul trebuie sa-l scrii zilnic.

Claudia spor la calcat.
Violeta spor la invatat si-ti tin pumnii maine. 
Deci dragelor cam ce-aveti voi in meniu pe ziua de azi??
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Mie imi e cam greu sa scriu meniu dinainte dar pot intra seara sa il scriu .
Meniu
cafea cu lapte
lapte degresat cu cereale
2 mere si 1 banana(mica)![]()
salata cu gratar de pui si 1 cartof fiert
ceai si apa cat cuprinde.

Marilena si Mara Augusta
carina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gusta Mie imi e cam greu sa scriu meniu dinainte dar pot intra seara sa il scriu . Meniu cafea cu lapte lapte degresat cu cereale 2 mere si 1 banana(mica) salata cu gratar de pui si 1 cartof fiert ceai si apa cat cuprinde. ![]() ![]() Marilena si Mara Augusta |
Cat de mica....?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
mephala30 spune:
Buna.
Scriu pe fuga, Teo e morocanos, cu febra, n-am vazut in viata mea atatea bube. Cumplit! Si-n interiorul pleoapei are!
Si-l mananca, se scarpina....dar si cand vom scapa! ![]()
pe maine.
mephala30 spune:
totusi....![]()
An-k, felicitari,
.
Donna,
, va fi bine.
Mihaser, felicitari pentru abonament.
Zuzilici spune:
Wow! Carmen cred ca sufera micutul cumplit. Tu esti ok! ? Pupici sa treaca repede si fara urme.
An_k felicitari si
si din partea mea. Succes cu dieta. Ai rezistat azi doar cu apa?
Tzuni esti bine? Pe unde esti? 
Vik cum te simti? Ii tragi tare cu ciorbele??? ![]()
Liris multumesc de raspuns.
Ce-ti fac puiutii?
Meniul meu de azi:
MD - cafea cu lapte + morcovei, 2 prune si-o nectarina
P - omleta cu ardei + salata mixta + 3 pirogii cu smantana ( asta in loc de paine)![]()
C - salaat verde si pepene
Apa cat cuprinde.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Gabrielama spune:
n-am chef de nimic...
Carmen, sanatate puiutului!
Sper sa ma adun si sa scriu mai mult.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!