Licurici de ianuarie-februarie 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

ooopaa!!..Acu` cand le-am prins gustu`si-am scapat de mirositorul intins pana la gat..sa nu se mai gaseasca la noi deci sa-mi fac provizii de aici??!!sar'na de precizare.
Daca vrei eu pot sa iau de aici mai multi ca noi venim cu masina acasa!!
Multumesc in numele crocodilului(care inca-i doborat de Aptamilul turcesc)!!Ce pot sa zic...ca evit sa ma uit la pozele voastre cu fetite cucuiete cu fundite si bentite??Daca l-as gasi p-ala sa garanteze ca iese o motata ..in secunda asta as lasa si gratar si priveliste..si pahar de vin si m-as apuca de treaba!!

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Jasmi e superba Iulia si ce papusa frumoasa are...e superba..... Tare faza cu pusul in portbagaj.

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

jasmi iulia e o scumpa

andreea am scris PM

NOAPTE BUNA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

ms patricia. si vladut e din cale afara de frumusel. ti-am zis ca daca o sa reusesc sa fac un baiat (aresa, poate facem schimb de retete ), o sa-l cheme vladut?

apropo, faza cu portbagaju, era cand eu inca ma balaceam. asta le-a trecut baietilor prin minte, sa o puna acolo intre papuci

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

LISA CU INTARZIERE LAAAAAA MULTIIIIII ANIIIII

SA FII SANATOASA, SA TE INTELEGI BETON CU SOTUL, SA MAI FACI BEBICI SI SA TE REALIZEZI ASA CUM VREI TUUUUUUUUUUUUUUU

DIN CTA MILIOANE DE

Camelia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

jasmi iulia e o scumpa

cami si antonia frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc mult fetelor

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Am intrat sa votez bebelusii de pe Helpnet si ce sa vezi: Sabinutza e pe locul I. Bravooo! Foarte frumos ii sta in albastru, se asorteaza cu ochii.

bebelusi foarte draguta tunsoarea. Cred ca ti-ar sta bine si cu putin breton. Pupam Vladut dragut.

Am vazut filmulete cu Andu si Robert , doi pui scumpici, unul bun de gura si celalalt bun la rasuciri

Vreau sa rectific lungimea fetei mele la nastere a fost de 52 cm si nu 62 cum am scris initial. De, neuronu'

cami ma rog si eu alaturi de voi pentru reusita operatiei cumnatei tale. Cat despre Antonia nu-ti fa probleme, chiar daca are displazie de sold, nu este grav. Asa cum spunea si bebelusi, copiii pot avea multe cand sunt bebei. De exemplu Thea cand s-a nascut a avut fractura de clavicula si ditamai hematomul in crestetul capului. Si s-au rezolvat amandoua...

jasmi imi place mult printesa ta, poate si pentru ca aduce un pic la mutritza cu a mea

lisa nu stiu daca dupa ora din SUA mai este ziua ta, oricum iti urez si eu LA MULTI ANI!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

hello!!!
e cineva?
banuiesc ca nu

ghiciti oare ce caut online la ora asta? m-a trezit iulia? NUUUUUU

ca ea e cuminte si doarme de vreo 3 ore jumate.

numai mama-sa sta huhurez si .... i-a terminat lucrarea de licenta la tati .... si si el doarme tot de vreo 3 ore juma. nu-s eu de treaba rau?
ca acuma am terminat si merg la culcarici. see you peste vreo 4-5-6 ore (eu sper 6 )

noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

arriel

jasmi si eu pe aici ... m-am trezit sa merg la wc si zic sa vaddaca mai scrie cineva si sa las putin geamul deschis ...

vad ca nu e nimeni

pupici

Camelia

Mergi la inceput