Nici un admin nu se "deranjeaza" sa-mi raspunda la aceasta problema!
AM incercat sa postez un mesaj pe Mica Publicitate si am primit acest mesaj care nu-l inteleg.
"Nu poti pune mesaje in perioada de proba! Daca crezi ca este o greseala te rog sa contactezi administratorul! "
va rog sa-mi raspundeti!
michelle
michelle
Este simplu - nu ai respectat politica www.desprecopii.com cu privire la reclama privata neplatita. In consecinta nu ai dreptul sa faci publicitate pe acest site.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Citat: |
citat din mesajul lui marius Este simplu - nu ai respectat politica www.desprecopii.com cu privire la reclama privata neplatita. In consecinta nu ai dreptul sa faci publicitate pe acest site. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
E vorba de publicitate in cadrul forumului desi ati fost atentionata la momentele respective.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa